Οδηγοί του Lenovo B590

savatage

AVClub Addicted Member
25 June 2006
2,400
Καλησπέρα. Μόλις πήρα τον παραπάνω υπολογιστή και βρίσκομαι στην φάση της εγκατάστασης των οδηγών. Το θέμα που έχω είναι ότι σε ορισμένες συσκευές έχει 2-3 οδηγούς από διαφορετικές εταιρίες στο site της lenovo(πχ κάρτα δικτύου έχει broadcom,intel και realtek και στο touchpad έχει για synaptics και elac).

Πως μπορώ να βρω τι συσκευές έχει το λαπτοπ??Της αδελφής μου το acer είχε ένα πρόγραμμα που λεγόταν autodetection για να βρίσκεις τις συσκευές άλλα δεν βρίσκω κάτι παρόμοιο στο site της lenovo.

Ο υπολογιστής που πήρα είναι ο παρακάτω

http://www.e-shop.gr/product?id=PER.904414&sid=1

Και το site της lenovo με τους οδηγούς

http://support.lenovo.com/en_GB/downloads/default.page?selector=expand

Αν πατησεις δεξι κλικ πανω στο εικονιδιο "υπολογιστης" η "Ο υπολογιστης μου" και πατησεις "Διαχειριση" θα σου βγαλει ενα πινακακι "Διαχειριση Υπολογιστη" που καπου αριστερα θα εχει "Διαχειριση συσκευων" θα πατησεις εκει και στην καθε συσκευη που στην εχει με ερωτηματικο η δεν ξερεις ποιο driver πρεπει να βαλεις θα πατησεις δεξι κλικ και "ιδιοτητες" στην καρτελα "Λεπτομεριες" στην ιδιοτητα θα πατησεις αναγνωριστικα υλικου ειναι το δευτερο ακριβως και απο κατω θα σου γραψει μια τιμη θα κανεις αντιγραφη αυτο που γραφει πχ HDAUDIO\FUNC_01&VEN_10EC&DEV_0268&SUBSYS_103C30CC&REV_1000 και θα το ψαξεις στο Google ετσι θα μαθεις παραδειγμα ποια ειναι η καρτα ηχου δικτυου κλπ.

Μετα μπορεις να τρεξεις αρκετα προγραμματα οπως το Driver Magician η το Driver Genius και να δεις ποιους πρεπει να βαλεις. Μετα μπορεις να κανεις αναζητηση Driver απο τον υπολογιστη μου αλλα θα πρεπει να κατεβασεις οτι Driver σου δινει η σελιδα.

Κατι αλλο επειδη στην σελιδα της Lenovo ειδα οτι διπλα απο το B590 εχει σε εισαγωγικα κατι αριθμους δεν κοιτας κατω απο το φορητο σου μηπως και εσενα διπλα απο το B590 εχει τιποτα αριθμους;

Refine your selection:

Lenovo B590 Notebook
Lenovo B590 Notebook (20206)

Lenovo B590 Notebook (20208)
Lenovo B590 Notebook (3761)

Lenovo B590 Notebook (6274)

Re: Απάντηση: Οδηγοί του Lenovo B590

Μετα μπορεις να τρεξεις αρκετα προγραμματα οπως το Driver Magician η το Driver Genius και να δεις ποιους πρεπει να βαλεις. Μετα μπορεις να κανεις αναζητηση Driver απο τον υπολογιστη μου αλλα θα πρεπει να κατεβασεις οτι Driver σου δινει η σελιδα.

Κατι αλλο επειδη στην σελιδα της Lenovo ειδα οτι διπλα απο το B590 εχει σε εισαγωγικα κατι αριθμους δεν κοιτας κατω απο το φορητο σου μηπως και εσενα διπλα απο το B590 εχει τιποτα αριθμους;

Refine your selection:

Lenovo B590 Notebook
Lenovo B590 Notebook (20206)

Lenovo B590 Notebook (20208)
Lenovo B590 Notebook (3761)

Lenovo B590 Notebook (6274)

Σε ποια σελίδα της Levono γράφει τους αριθμούς από δίπλα. Γιατί σε μένα έχει μόνο το b590. Μήπως κοιτάς site κάποιας άλλης χώρας??

Υ.Γ Έχω το Lenovo B590 20208

Last edited: