- 19 June 2006
- 35,670
Με παλιό διπύρηνο δεν βλέπω διαφορές, Bill...
Αρχείο 720 .mkv + lav + H.A. + EVR + F.I. (30 frames, pel 2, mode 2)
![]()
Αρχείο 1080 .mkv + lav + H.A. + EVR + F.I. (30 frames, pel 1, mode 0)
![]()
αυτό αφορά γενικότερα την λειτουργία της κάρτας.
Ξέρω, ξέρω....θέλω επεξεργαστή!!!![]()
ποια gts450 έχεις john. να την διαβάζει λάθος το techpowerup μπορεί.
Είναι memory bandwidth dependent το F.I.?
Αν μιλάς για την κάρτα, δεν θα έλεγα, Τάσε (ρίξε και μια ματιά στο ποστ 121). Βασικά, το F.I. είναι processor killer...![]()
το F.I. τουλάχιστον με SVP kit δεν πιέζει μόνο τον επεξεργαστή αλλα και την κάρτα.
και όταν λέμε πιέζει , πιέζει πάρα πολύ
δείτε ένα γράφημα του ίδιου του developer.
![]()
Αλέξανδρε, σε αυτό ήλπιζα και 'γω, κάνοντας την αγορά της 450 (μιας αρκετά δυνατής κάρτας). Όμως, όπως βλέπεις από τα προηγούμενα ποστ με τα screenshots που έχω αναρτήσει, το βάρος που παίρνει από τον επεξεργαστή είναι μικρό σε αρχεία 1080 έως πολύ μικρό σε αρχεία 720. Δεν παίζω βέβαια με SVP, αλλά με τα σκριπτάκια του avisynth. Η λειτουργία, πάντως, και των δύο είναι σχεδόν ίδια.
Αλέξανδρε, σε αυτό ήλπιζα και 'γω, κάνοντας την αγορά της 450 (μιας αρκετά δυνατής κάρτας). Όμως, όπως βλέπεις από τα προηγούμενα ποστ με τα screenshots που έχω αναρτήσει, το βάρος που παίρνει από τον επεξεργαστή είναι μικρό σε αρχεία 1080 έως πολύ μικρό σε αρχεία 720. Δεν παίζω βέβαια με SVP, αλλά με τα σκριπτάκια του avisynth. Η λειτουργία, πάντως, και των δύο είναι σχεδόν ίδια.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.