takis6c33
Senior Member
Κωστα αυτο εννοω και εγω,δηλαδη σεν εναν τελικο με πολυ μικρη αντισταση εξοδου πως θα το εκανα. ΣΕ προ τα πραγματα ειναι ποιο απλα. Τωρα με τον οτl θα δω τι κανει!
ναι ρε παιδια καντε κατι!!Πολύ ενδιαφέρον θέμα.Υπάρχουν όμως λινκ που να οδηγούνε σε ελληνικά συγγράμματα για μας που δεν γνωρίζουμε καλά αγγλικά;
Ωραία μαζεύεται μπόλικο διάβασμα-μελέτη...
Κάτι επί της πράξης τώρα. Μιλήσαμε για τεχνικό φορτίο των 8 ή 4 Ωμ στην έξοδο του ενισχυτή.
Έστω ότι ματσάρεις 12-13 αντιστάσεις των 100Ωμ/5W και πλησιάζεις την τιμή των 8Ωμ. Πόσα watt θα έχουμε σε αυτή την περίπτωση;
Επίσης γνωρίζω ότι η συνολική ωμική αντίσταση δεν πρέπει να επηρρεάζεται από την επίδραση της θερμοκρασίας που αναπόφευκτα θα δημιουργηθεί, υπάρχει κάποιο τέχνασμα;
Διευκρύνηση για να μην έχουμε παρεξηγήσεις.Εννοώ όσο μεγαλύτερες σε βαττ μπορείς.
εγώ χρησιμοποιώ 32 του 1ωμ/2 βαττ
Μορφέα (ωραίο άκουσμα),
για βοήθα και εμάς τους λιγότερο σχετικούς, ως προς αυτό το φίλτρο!
Τι είναι αυτό το φίλτρο ή από τι αποτελείται (εάν είναι δύσκολο γιατί χρειάζεται αράδα γραμμών, δώσε μας έναν σύνδεσμο), και τι το Q.
Εγω εχω κατι 50 βαττ dale με ψυχτρα κανουν;
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.