Οδηγος yaDIS V2.xx

Ναι έχω. Το δημιουργώ εκεί λειτουργεί για λίγο και μετά αυτό που είπα παραπάνω. Στη συνέχεια το ξανασβήνω κλπ...

Καλησπέρα και Χρόνια Πολλά,

εμένα το yadis μου φέρνει πληροφορίες για 1-2 ταινίες και για τις υπόλοιπες αρνείται. Έχω επιλέξει στο setup TMDB για Database (Η άλλη επιλογή είναι Cine Passion). Κάνω κάτι λάθος;

Τα περισσότερα ονόματα των ταινιών είναι με τελείες π.χ.

American.History.X.1998.720p.BluRay.DTS.x264

Το χαλάει αυτό;

...πολύ ωραίο το αποτέλεσμα αν την παλέψεις...

...αλλά και πολύ δουλειά για να σου βγει. Κάτι πιο αυτόματο δεν υπάρχει;

Στο program files εχεις εναν φακελο yadis?
Ναι έχω. Το δημιουργώ εκεί λειτουργεί για λίγο και μετά αυτό που είπα παραπάνω. Στη συνέχεια το ξανασβήνω κλπ...

Τουλάχιστον μιας και το έχω κάνει μπάχαλο, μήπως να μου πεις πως μπορώ να μεταφέρω τα σωσμένα αρχεία;
Τα φτιάχνω στον υπολογιστή και έχω τον φάκελο 00 στο dune. Με αντιγραφή επικόληση βλέπω τις ταινίες, αλλά
όχι τα saga. Εκτός από το φάκελο 13 που δημιουργούνται πρέπει να μεταφέρω και κάτι άλλο;

Ναι φίλε μου, το ξέρω αυτό. Άκου τι κάνω μήπως μπορείς να βοηθήσεις.
Εγκαθιστώ το γιάντις και δίνω interface location στον υπολογιστή. Φτιάχνω έναν μόνο σκληρό δίσκο(για συντομία), μαζί με κάποια saga και κάνω export.
Στο DUNE έχω κανει αντιγραφή επικόληση τον φάκελο 00.
Στη συνέχεια βάζω τα back up (που είναι φτιαγμένα) στον φάκελο 99 του ντιουν. Στον 98 βάζω τα sagas.
Ενώ τους φακέλους τους δέχεται και τους βλέπω τα sagas είναι μόνο αυτά που έχω φτιάξει την τελευταία φορά.
Θέλω να πω, ότι δεν φαίνονται αυτά που έχω κρατήσει back up.
Δεν καταλαβαίνω γιατί το κάνει αυτό. Καμιά ιδέα;

Απο οσο θυμαμαι εχει αλλαξει ο τροπος που γινόντουσαν τα sagas και δεν ειναι συμβατά αυτα που εκανες τοτε με την προηγούμενη version στην τωρινη.
Για αυτο σου γράφω παραπανω πως πρεπει να ξανακανεις απο την αρχη την βαση δεδομένων...

Παίζω λίγο με το YaDIS και το Zappiti (για το zappiti θα ρωτήσω στο αντίστοιχο θέμα αφού είδα ότι υπάρχει).
Aφού έστησα το yadis την πρώτη φορά έπαιζε μια χαρά, δηλαδή από το dune έβλεπα όλες τις ταινίες, μόλις πατούσα σε μία μου έβγαζε περισσότερες πληροροφίες και με δεύτερο enter έβγαινε το μήνυμα για αναπαραγωγή και έπαιζε. Το μόνο πρόβλημα ότι είχε και κάποια 'σκουπίδια', έβγαζε δηλαδή μέσα στη λίστα των ταινιών και κάποια εικονίδια όπως περίπου αυτά των εγγράφων στα windows και τα οποία δεν ανταποκρίνονταν σε καμμία εντολή. Επίσης προσπάθησα να περάσω ως tvshow το band of brothers με τα διάφορα επεισόδια από κάτω αλλά δεν το έφτιαξε.

Στην πορεία και ίσως επειδή προσπαθούσα να λειτουργήσω και ένα σχετικό Interface από το android κινητό όλη η βάση έγινε μπάχαλο. Δεν έδειχνε τίποτα σωστά. Εσβησα ότι έφτιαξε στο dune interface το yadis και ξαναέκανα export. Τώρα ενώ τα δείχνει όλα κανονικά δεν λειτουργεί ο σύνδεσμός με το αρχείο της ταινίας οπότε και δεν γίνεται αναπαραγωγή από το yadis.
Κάποια εικονίδια άσχετα παραμένουν και επίσης και το πρόβλημα με το tvshow.

Υπάρχει κανείς που τα έχει δουλέψει τα παραπάνω και παίζουν σωστά και απρόσκοπτα; Αν όχι και πρόκειται για γνωστά bugs να μη χάσω τις ώρες μου να ψάχνω τι φταίει.

Screenshots από αυτά που δείχνει το dune πως τραβάω;

Αυτό που παρατήρησα είναι ότι όταν έχω το laptop κλειστό τότε από την περιήγηση δικτύου το dune δεν βλέπει το NAS ως αυτόνομη συσκευή στο δίκτυο. Οταν είναι ανοικτό το laptop τότε βλέπει το σχετικό workgroup και από εκεί μέσα φτάνει στο synology. Αυτό από μόνο του είναι κάτι προβληματικό.
Πάντως είτε με το Laptop ανοικτό είτε κλειστό τα Links των ταινιών δεν δουλεύουν, ενώ το videowall δουλεύει, εκτός του ότι δείχνει 3 εικονίδια περίεργα..
Βάζω screenshots από το setup του YaDIS.

pic1.jpg

pic2.jpg

Τελικά βρήκα όλα τα χούγια του και για την ώρα τι χρησιμοποιώ μια χαρά.
Μήπως ξέρει κανείς αν υπάρχει η δυνατότητα να μαρκάρει μια ταινία όταν τη δεις; Θέλω ιδανικά να μην εμφανίζεται στη λίστα, είτε των recent ή την ολική λίστα, ή έστω να έχει κάποιο σημάδι και να τις sortάρει...κάτι τέλος πάντων να τις διαχωρίζω.

smb εγγύηση, τραβάει και τους υπότιτλους που είναι σε ξεχωριστό αρχείο, στον ίδιο φάκελο βέβαια με το ίδιο όνομα, και αρχεία μεγέθους 30-40 γιγα.
Αλλά δεν νομίζω ότι είναι θέμα του yadis αυτό....το dune είναι σε εμένα που τα τραβάει έτσι σωστά από το NAS