Οδηγος yaDIS V2.xx

Γεια σας.
Έφτιαξα το παρακάτω template στο yaDIS, με όλες τις πληροφορίες για ταινίες που είναι διαθέσιμες:

fni25n49977o2y9fg.jpg

Όποιος ενδιαφέρεται μπορεί να το κατεβάσει από εδώ.

Πολύ ωραίο .
Μου άρεσε που έβαλες ελληνικα στην σκηνοθεσία και πρωταγωνιστές.
Θα έπρεπε κάποια στιγμή να μαζευτούν τα template στην αρχική σελίδα του τοπικ ώστε να βρίσκονται πιο εύκολα από τους ενδιαφερόμενους.
Μάλιστα τώρα που μπαίνουν στο παιχνίδι και άλλα media player όπως το mede8er που υποστηρίζονται από το yadis θα υπάρξει μεγαλύτερο ενδιαφέρον για διαφορετικά template.

Last edited:
Τα ελληνικά που τα βρίσκει για κάθε ταινία και κατεβάζει;
Κάποιο λινκ παιδιά που να δείχνει πως εγκαθιστούμε το skin; (για Dune αν έχει νόημα η πληροφορία)
Ευχαριστώ!

Τα ελληνικά που τα βρίσκει για κάθε ταινία και κατεβάζει;
Κάποιο λινκ παιδιά που να δείχνει πως εγκαθιστούμε το skin; (για Dune αν έχει νόημα η πληροφορία)
Ευχαριστώ!

Δεν τα βρίσκει εσύ τα βάζεις .
Για να μπει ένα νέο σκιν αφού το κατεβάσεις το ρίχνεις στο ρουτ που είναι εγκατεστημένο το yadis στον φάκελο template.
Μετά μέσα από το πρόγραμμα θα δεις το νέο template και θα το επιλέξεις

Καλημερα,εχω και εγω ενα Dune HD Duo και αποφασισα να δουλεψω με το Yadis ,για να φτιαξω το moviewall.Ομως σε συγκεκριμενες ταινιες που ενω τις βρισκει και φτιαχνει εξωφυλλα και fanart οταν κανω εξαγωγη των αρχειων στο Dune αυτες οι ταινιες εμφανιζονται σαν κενο διπλα στα αλλα εξωφυλλα.Πατωντας το info βγαζει τα στοιχεια της ταινιας αλλα δεν μπορω πατωντας enter να την παρακολουθησω.Αλλαξα και φακελους ,τις εβαλα και στον ιδιο φακελο με αλλες μη προβληματικες αλλα τζιφος.Μπορει να μου προτεινει καποιος κατι;

Ενα εικονιδιο με το Y ή το Yadis νομιζω.

Ναι ΟΚ, το έχω δει πως είναι σε screenshot. Το πρόβλημά μου είναι ότι δεν ξέρω πως να το κάνω να εμφανιστεί στο menu του Dune.

Εγώ δεν κατάφερα να το κάνω. Αν μπορεί κάποιος να μου πει τα βήματα, τον ευχαριστώ.

Πρεπει να εγκαταστησεις το yaDIS στον ΗΥ,μετα πρεπει να συνδεθει το yaDIS με τον σκληρο δισκο του Dune μεσω δικτυου για να δει τις ταινιες και να τις επεξεργαστει το yaDIS.Καντο στην αρχη απλα για 1-2 ταινιες για να δεις στο Dune αν εχει εμφανιστει το εικονιδιο.

Το yadis το έχω στήσει στο pc και έχω περάσει όλες τις ταινίες. Έχει δημιουργηθεί ο σχετικός φάκελος από το yadis στο pc και τον έχω κάνει share και τον βλέπω μέσω δικτύου στο Dune.
Στο Dune δεν μου εμφανίζεται το σήμα του Yadis αλλά ένας απλός φάκελος που όταν τον ανοίγω, ανοίγει το yadis.

Σημ.Δεν έχω δίσκο στο Dune. τα βλέπω όλα μέσω δικτύου. Σε δοκιμή που έκανα, αντιγράφοντας το φάκελο του yadis από το pc σε μια κάρτα sd και διαβάζοντας τον έτσι από το Dune, το αποτέλεσμα δεν άλλαξε.

Θα πας στον φακελο του Yadis στον σκληρο δισκο που κανεις Export, και χωρις να τον ανοιξεις θα πατησεις απο το τηλεχειριστήριο το pop up menou.Θα επιλεξεις Add to favorite και θα κανει συντομευση με εικονιδιο στο Favorites.

μην παιδεύεσαι άδικα, αυτό που θέλεις να κάνεις δεν γίνεται πλέον στο Dune - ρώτησα ακόμα και σε ξένα φόρουμ.
Γινόταν με παλιά firmware όταν δεν υπήρχαν favorites αλλά shortcuts όπου μπορούσες να επιλέξεις εικονίδιο.
Με τα favorites τώρα απλά θα εμφανίζεται το γενικό εικονίδιο και στο Yadis.
Φυσικά μπορείς να αλλάξεις το εικονίδιο των favorites αλλά θα είναι ίδιο για όλα.

μην παιδεύεσαι άδικα, αυτό που θέλεις να κάνεις δεν γίνεται πλέον στο Dune - ρώτησα ακόμα και σε ξένα φόρουμ.
Γινόταν με παλιά firmware όταν δεν υπήρχαν favorites αλλά shortcuts όπου μπορούσες να επιλέξεις εικονίδιο.
Φυσικά μπορείς να αλλάξεις το εικονίδιο των favorites αλλά θα είναι ίδιο για όλα.

Σε ευχαριστώ πολύ.

Οντως πλεον με τις τελευταιες αναβαθμίσεις χαθηκε η ευκολια του να βαλεις οποιο εικονίδιο θελεις αφου πλεον ολα τα αγαπημένα βγαινουν με το αστερακι.
Σε αυτην την περίπτωση πειραξα το skin του dune εβγαλα το αστερακι και εβαλα το εικονιδιο Yadis με την κλακετα..
Ετσι και αλλιως ενα αγαπημενο εικονιδιο με ενδιαφέρει να εμφανίζεται ας ειναι αυτο του yadis

Λοιπόν ακούστε ένα κουφο.
Αποφάσισα κάποια στιγμή να σβήσω κάποιες ταινίες απο τον δίσκο.
Πάω λοιπόν στο yaDis στο PC σβήνω το εξώφυλλο με την επιλογή delete , αλλά στο dune εξακολουθεί να εμφανίζει το εξώφυλλο χωρίς φυσικά να ανοίγει την ταινία καθώς την έχω σβήσει .
Στη συνεχεια πάω στο στικακι που είναι καρφωμένο πάνω στο dune και μέσω δυκτιου σβήνω τον τίτλο της συγκεκριμένης ταινίας .
Ολα καλά μέχρι που ανοίγω τον φάκελο yaDis στο dune και τότε βλέπω ότι στο σημείο που ήταν το εξώφυλλο που έσβησα υπάρχει ένα ωραιοτατο ΚΕΝΟ!Τι δεν κάνω καλά για πες ρε Αντρέα και λοιποί ;;;;;