Οδηγος yaDIS V2.xx

Εγώ πρώτα σβήνω το φάκελο της ταινίας, μετά ανοίγω το Yadis, τη σβησμένη την εμφανίζει με κίτρινο ερωτηματικό γιατί δεν βρίσκει το υποκείμενο αρχείο και δείχνει μόνο το εξώφυλλο με τις πληροφορίες που έχει φτιάξει, δεξί κλικ delete και σβήνω και τον τίτλο από τον κατάλογο του yadis, μετά export και bye bye!

Καλησπέρα φίλοι.
Έχω το εξής πρόβλημα: Όταν πάω στην καρτέλα "Movie" και προσπαθήσω να βάλω Ελληνικά στο πεδίο "Synopsis", το αποτέλεσμα είναι να μου αλλάζει, όπου υπάρχει, το γράμμα "π" σε @ (π.χ. η λέξη παππούς εμφανίζεται ως @α@@ούςί)! Γνωρίζει κανείς εάν υπάρχει τρόπος για να διορθωθεί αυτό το θέμα; Ευχαριστώ.

Προσπάθησα σήμερα να φτιάξω ένα εξώφυλλο για μια ταινία και μου βγάζει error:

"The database is not responding"
"Title not found in the database"

Προσπάθησα και χειροκίνητα να βρω τον τίτλο αλλά χωρίς αποτέλεσμα.
Δοκίμασα και άλλες ταινίες που είχα φτιάξει με το yadis, αλλά και σε αυτές μου βγάζει το ίδιο μήνυμα.
Έχει αλλάξει κάτι;

Απάντηση: Re: Οδηγος yaDIS V2.xx

Προσπάθησα σήμερα να φτιάξω ένα εξώφυλλο για μια ταινία και μου βγάζει error:

"The database is not responding"
"Title not found in the database"

Προσπάθησα και χειροκίνητα να βρω τον τίτλο αλλά χωρίς αποτέλεσμα.
Δοκίμασα και άλλες ταινίες που είχα φτιάξει με το yadis, αλλά και σε αυτές μου βγάζει το ίδιο μήνυμα.
Έχει αλλάξει κάτι;

Κι εσύ; Κι εγώ μια απ´τα ίδια...
Τότε να μην ανησυχώ, είναι γενικό το (internet-ικό;) κακό.

To site απο οπου αντλεί τις πληροφοριες το Yadis ( http://www.themoviedb.org/documentation/api ) εκανε καποιες αλλαγες που δεν ειναι συμβατές με την 2.2.
Κατι παρομοιο ειχε γινε και στο παρελθον και τοτε ο δημιουργός του Yadis πολυ σύντομα ειχε ενημερώσει το πρόγραμμα .
Ελπιζω να κανει το ιδιο σύντομα και τωρα.

Μεταφέρω αυτούσιο το post από το mpcclub από κάποιον γνωστό του Fred (είναι αυτός που έχει φτιάξει το yaDis) . Θεωρώ παιδική αν μη τι άλλο την δικαιολογία ότι του έσκασε ο σκληρός και έχασε όλο το νέο version 3 του yadis. Αν όντως ισχύει, λέω να του κάνω donate κανά σκληρό να κρατάει backup.....

Ξεφτίλα.......

OK guys, here's the story :

Fred's original plan was to release V3 before the API change (he was aware about it). Unfortunately his HDD crash and loss of almost everything already done, made a huge step back in V3 development.

The problem now is that he's too deep inside V3 to come back to patch 2.2 and he's not going to do that.

So right now the only solution is to wait for V3, which obviously won't be out in the next days

I'm waiting an ETA for V3 from him, so at least we could know approximatively how long we will need to wait. But for now there's no other solution than using another jukebox or creating manual profiles for your new movies...

Το είχα διαβάσει πριν λίγες μέρες αλλά δεν μου έκανε εντύπωση.
Αυτά συμβαίνουν και το yadis δεν το θεωρώ ως το πιο πολύτιμο project που θα έπρεπε να το διπλοφυλαει.
Free το δίνει και δεν είναι υποχρεωμένος για κατι

Σίγουρα δεν είναι υποχρεωμένος για κάτι, αλλά το πιο βασικό για κάποιον που δουλεύει πάνω σε κάποιο project, δεν κρατάς back up από την δουλειά σου;

Τέλος πάντων, υπάρχει κάποια άλλη λύση για να δημιουργούμε αντίστοιχα εξώφυλλα για τις ταινίες;