Οδηγος yaDIS V2.xx

Κατεβαζεις το .exe και κανεις εγκατασταση στο ιδιο folder. Δεν χαλαει τιποτα.

Re: Απάντηση: Οδηγος yaDIS V2.xx

Καλημέρα, κατέβασα τη νέα έκδοση, πρόσθεσα αυτόματα τις νέες ταινίες και μέχρι εδώ όλα καλά.
Όταν είδα στην τηλεόραση τι έκανα είδα το πρόβλημα:
Είχαν περαστεί μόνο οι νέες ταινίες αφήνοντας στην οθόνη κενά στις παλιές (στη λίστα του yadis τις έβλεπα όλες).
Ταυτόχρονα πρόσεξα πολύ κόκκο στις αναλύσεις των εξωφύλλων (αυτό είναι ασήμαντο)

Γνωρίζει κανείς τι μπορεί να έκανα λάθος;

δεν αντιμετώπισα τέτοιο θέμα
αυτό όμως που παρατήρησα και δεν μπορώ να το φτιάξω είναι ότι έχει διαγράψει από τα αρχικά μενού το Shortcut unseen...όπου έμπαιναν οι recently added ταινίες και δεν μπορώ να το επαναφέρω με τίποτα...

Για δώστε παρακαλώ τα φώτα σας αν τα έχω βάλει σωστά τα path

Το Dune είναι συνδεδεμένο στο δίκτυο και ο σκληρός Η πάνω στο laptop

Attachments

• Yadis 1.JPG
    Yadis 1.JPG
    38.8 KB · Views: 60
  • Yadis 2.JPG
    Yadis 2.JPG
    34 KB · Views: 60

Τον φακελο dune interface location δημιούργησε τον μεσα στον σκληρο που εχεις τις ταινίες

Last edited:

Δες ξανα στην πρωτη σελιδα του τοπικ...
Για να εχεις δισκο απο το δίκτυο πρεπει να δηλώσεις την ip που παίρνει το laptop σου...
Στην δευτερη εικονα δεν βλεπω να εχεις δωσει ip

yadis02.jpg

yadis01.jpg

Φιλε Cinemusic - Ανδρέας, στο πρωτο post καπου λες.. "Σε αυτή τη καρτελα επιλέγετε τον template η αλλιως ( όπως θα λεγαμε στα ελληνικά) το τροπο εμφάνισης των στοιχείων ( συνόψεις εξώφυλλα κτλ)
Το πρόγραμμα εχει μονο δυο που τις ονομάζει Origins και Origins ( not ratings) και είναι οι γνωστες που υπήρχαν και στις προηγούμενες εκδόσεις με ελάχιστες διαφορές.
Στο mpclub υπάρχουν δυο τρεις custom και μια από αυτές είναι η παρακατω ελαφρώς πειραγμένη από εμενα.
Μπορείτε να τη κατεβάσετε από εδώ και να τη ρίξετε μεσα στο root του yadis στο φακελο template
."
Πατησα στο "απο εδω" αλλα μου λεει Invalid or Deleted File.
Μπορεις να τα ξαναβαλεις σε παρακαλω? Η μπορω καπου αλλου να βρω κανα δυο τρια custom?

Δυστυχώς το συγκεκριμένο template δεν υπάρχει πλεον.
Δούλευε στην παλια version του Yadis 2.0.4 και από ένα σημειο και μετα λογο αναβάθμισης του Yadis επαψε να λειτουργεί.
Στο διάστημα αυτό εχω βαλει καποια αλλα template που μπορείς να βρει στην σελιδα 42 αυτό του τοπικ στα ποστ 412 , 413 ,414, 423, 427, 428 .
Τα συγκεκριμένα τα εχω ποσταρει και στο mpclub ( εδώ) οπου μπορείς να βρεις και αλλα που είναι συμβατά με την τελευταια version του yadis

Ωραια.
Να σε ρωτησω κατι αλλο.. αν εχει εχεις το χρονο και τη διαθεση να μου πεις.
Θελω σε αυτο το GLASS Revisited (TV Posters) εξωφυλλο (δεν ξερω πως να ανεβασω τη φωτο) να προσθεσω και το framerate (πχ 23.976).
Μπορω να το κανω? Να το παρω δηλαδη απο καποιο αλλο custom και να το προσθεσω σε αυτο?
Αλλα, αν γινεται, ποιο θα πρεπει να παρω? Κανω κατι δοκιμες αλλα δεν μου το εμφανιζει.

Για τέτοιες δουλειές θα πρέπει να πειράξεις το xml αρχείο που υπάρχει μέσα στο φάκελο template.
Μπορείς να κάνεις copy τα στοιχεία που σε ενδιαφέρουν από κάποιο άλλο template και να τα κάνεις paste .

ΔΕν καταλαβα ακριβως τι εννοεις.
Πως μπορω να πειράξω το xml αρχείο που υπάρχει μέσα στο φάκελο template?
Ποια στοιχεια πρεπει να κανω copy και μετα paste?

Ανοιξα το το xml αρχείο που υπάρχει μέσα στο φάκελο template και.. αυτο <frame>cover_frame.png</frame> θα πρεπει να μεταφερω?