Οδηγος yaDIS V2.xx

xml_zpsb466047b.jpg
[/URL][/IMG]

Οπως βλεπεις σε αυτη την φωτο στο xml εχω προσθέσει να εμφανίζεται framerate.
Μπορεις λοιπον να κανεις copy μονο το text με αυτο το στοιχειο και μετα ανοίγοντας πχ το xml απο το GLASS Revisited να το κανεις paste στο ιδιο group ( synopsis )

Νομιζω πως καταλαβα, αλλα αυτο που με μπερδευει ειναι.. με τι προγραμμα ανοιξες το xml? Εγω οταν το ανοιγω, δεν μου εχει φακελους αλλα, ειναι ολα σε μορφη κειμενου.

Φιλε καλημερα!
Οκ! Το εκανα!
Τωρα θα παλεψω να μεγαλωσω τα γραμματα στην περιληψη και να την σηκωσω λιγο πιο ψηλα, ωστε να χωραει μεγαλυτερο κειμενο (αν γινετε..)
:idea:

Τόσο με το κλασσικό template (glass κάτι) όσo και με το red velvet του Cinemusic αντιμετωπίζω το εξής θέμα. Πάνω δεξιά στην οθόνη υπάρχει ένα διάφανο πλαίσιο του Dune Που δείχνει ημερομηνία και ώρα. Αυτό το πλαίσιο βγαίνει On top του κάθε εξώφυλου και ειδικά τώρα με το red velvet που έχει πληροφορίες γραμμένες εκεί πάνω δεξιά είναι πολύ ενοχλητικό. Το έχετε και εσείς αυτό το θέμα;

http://www.mediafire.com/?5zq81dx4636z9qi
Αυτο αν κατάλαβα σωστά σου εμφανίζεται και όταν είσαι εκτός yadis.
Μάλλον κατι πρέπει να παίζει με το σκιν του dune.
Δοκίμασες να αλλάξεις σκιν;
Στο λινκ παραπάνω σου έχω το σκιν που έχω φτιάξει για να ταιριάζει με το template.
Ενα zip είναι που απλά θα το τρέξεις μέσα από το dune.
Για δοκίμασε το και πες μας.

Αλλαξα και το skin με αυτό που έστειλες (σε ευχαριστώ :2thumb22sup:) αλλά όπως βλέπεις παρακάτω τα ίδια. Εχω βάλει και screenshot από το κλασσικό skin που είχα.
Αν θυμάμαι καλά αυτό το θέμα παρουσιάστηκε μετά την τελευταία αναβάθμιση που έκανα στο dune...μάλλον αυτό θα φταίει, ε;

screenshot1.jpg

screenshot2.jpg

screenshot3.jpg

screenshot4.jpg

πάω να τσεκάρω...αν θυμάμαι καλά και εγώ γύρισα στην προηγούμενη...θα ενημερώσω!

Εγώ με το yaDIS αντιμετωπίζω ένα πρόβλημα, όχι τόσο σοβαρό αλλά σίγουρα σπαστικό.
Κάθε φορά που το ανοίγω κάποιες (συγκεκριμένες) ταινίες είανι μονίμως κόκκινες. Σαν να τις βλέπει για πρώτη φορά. Πάω, κάνω Reload Information, μου τις φτιάχνει, τις κάνω Export, όλα μια χαρά. Μόλις ξαναμπώ πάλι κόκκινες.
Νόμιζα οτι κάτι φταίει στο δικό μου συγκεκριμένο setup αλλά προχθές που έκανα format και ξαναπέρασα όλα τα προγράμματα παρατήρησα οτι εξακολουθεί να κάνει ακριβώς το ίδιο. Δεν καταλαβαίνω τι του φταίει.
Δεν θυμάμαι όλες τις ταινίες που το κάνει αλλά μερικές: Gladiator, Edward Scissorhands, Matrix, The Secret in Their Eyes κλπ.
Εχει κάποιος άλλος παρόμοιο πρόβλημα;

Re: Απάντηση: Οδηγος yaDIS V2.xx

Εγώ με το yaDIS αντιμετωπίζω ένα πρόβλημα, όχι τόσο σοβαρό αλλά σίγουρα σπαστικό.
Κάθε φορά που το ανοίγω κάποιες (συγκεκριμένες) ταινίες είανι μονίμως κόκκινες. Σαν να τις βλέπει για πρώτη φορά. Πάω, κάνω Reload Information, μου τις φτιάχνει, τις κάνω Export, όλα μια χαρά. Μόλις ξαναμπώ πάλι κόκκινες.
Νόμιζα οτι κάτι φταίει στο δικό μου συγκεκριμένο setup αλλά προχθές που έκανα format και ξαναπέρασα όλα τα προγράμματα παρατήρησα οτι εξακολουθεί να κάνει ακριβώς το ίδιο. Δεν καταλαβαίνω τι του φταίει.
Δεν θυμάμαι όλες τις ταινίες που το κάνει αλλά μερικές: Gladiator, Edward Scissorhands, Matrix, The Secret in Their Eyes κλπ.
Εχει κάποιος άλλος παρόμοιο πρόβλημα;

Δοκίμασες αντί reload information να κάνεις process; Δεν μου έχει τύχει πάντως.

Διορθώθηκε το θέμα με επιστροφή στο προτελευταίο firmware του dune.

Φίλε Ανδρέα σε ευχαριστώ για τα template και skin. Αν θες πάντως ένα μικρό feedback στο template όταν πρόκεται για σειρές όταν μπεις στο season τον τίτλο του επεισοδίου το βγάζει στην οθόνη πάνω στη μεγάλη φωτο. Το θέμα είναι ότι ο τίτλος είναι με άσπρα γράμματα και σε κάποιες περιπτώσεις δεν φαίνονται αν δεν βοηθά το background της φωτογραφίας από πίσω και θα έλεγα ότι είναι λίγο μικρά τα γράμματα σε μέγεθος. Σκέψου το μήπως σε επόμενη έκδοση τους άλλαζες χρώμα τουλάχιστον, ένα κόκκινο όπως το γενικότερο κόκκινο θα βοηθούσε να τραβάει το μάτι με την πρώτη.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Οδηγος yaDIS V2.xx

Πρέπει να το έχω δοκιμ'ασει αλλά επειδή το έχω πολύ καιρό το πρόβλημα δεν θυμάμαι ακριβώς. Θα το δοκιμάσω πάντως μήπως και διορθωθεί το πρόβλημα αλλά δεν νομίζω. Μετά το format έκανε απ´την αρχή process όλες τις ταινίες και το πρόβλημα ξαναεμφανίστηκε στις ίδιες. Τυχαίο; Αποκλείεται.
Πάντως αν κάποιος έχει στη συλλογή του κάποια απ´αυτές τις ταινίες ας μας πεί αν συμβαίνει και σ´αυτόν ή όλα είναι ΟΚ.

Διορθώθηκε το θέμα με επιστροφή στο προτελευταίο firmware του dune.

Φίλε Ανδρέα σε ευχαριστώ για τα template και skin. Αν θες πάντως ένα μικρό feedback στο template όταν πρόκεται για σειρές όταν μπεις στο season τον τίτλο του επεισοδίου το βγάζει στην οθόνη πάνω στη μεγάλη φωτο. Το θέμα είναι ότι ο τίτλος είναι με άσπρα γράμματα και σε κάποιες περιπτώσεις δεν φαίνονται αν δεν βοηθά το background της φωτογραφίας από πίσω και θα έλεγα ότι είναι λίγο μικρά τα γράμματα σε μέγεθος. Σκέψου το μήπως σε επόμενη έκδοση τους άλλαζες χρώμα τουλάχιστον, ένα κόκκινο όπως το γενικότερο κόκκινο θα βοηθούσε να τραβάει το μάτι με την πρώτη.

Στις πόσες ίντσες βλέπεις;
Μου κάνει εντύπωση που έχεις τέτοιο θέμα γιατί στα άσπρα γράμματα από πίσω έχω μαύρο φόντο όπως έχουν οι υπότιτλοι των bluray και του vlc media player.
Δεν σου είναι ευδιάκριτο το μαύρο φόντο των γραμμάτων;
Πάντως αν θέλεις μπορούμε να τους κάνουμε λίγο σκοτεινούς προς το γκρι.

Πρέπει να το έχω δοκιμ'ασει αλλά επειδή το έχω πολύ καιρό το πρόβλημα δεν θυμάμαι ακριβώς. Θα το δοκιμάσω πάντως μήπως και διορθωθεί το πρόβλημα αλλά δεν νομίζω. Μετά το format έκανε απ´την αρχή process όλες τις ταινίες και το πρόβλημα ξαναεμφανίστηκε στις ίδιες. Τυχαίο; Αποκλείεται.
Πάντως αν κάποιος έχει στη συλλογή του κάποια απ´αυτές τις ταινίες ας μας πεί αν συμβαίνει και σ´αυτόν ή όλα είναι ΟΚ.

Μπαμπά μηπως αυτές τις ταινίες τις έχεις σε δύο εκδόσεις ( bluray, mkv ) ;
Δοκίμασες να ξαναγραψεις τον τίτλο της ταινίας που αναγράφεται στον φάκελο και να ξανακάνεις την διαδικασία;

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Οδηγος yaDIS V2.xx

Ο Gladiator είναι στα μισά της διαδρομής κατόπιν της παραγγελίας που έκανα προ ημερών, μόλις καταφθάσει θα σε πω :operator:

Στις πόσες ίντσες βλέπεις;
Μου κάνει εντύπωση που έχεις τέτοιο θέμα γιατί στα άσπρα γράμματα από πίσω έχω μαύρο φόντο όπως έχουν οι υπότιτλοι των bluray και του vlc media player.
Δεν σου είναι ευδιάκριτο το μαύρο φόντο των γραμμάτων;
Πάντως αν θέλεις μπορούμε να τους κάνουμε λίγο σκοτεινούς προς το γκρι.

τα παραπάνω τα έγραψα βλέποντας από μια τηλεόραση 20" περίπου όταν έκανα το update. Τώρα που άνοιξα τον προβολέα διακρίνω το φόντο που λες αλλά δες και μόνος σου τα παρακάτω snapshots, δες πόσο διαφορετικά είναι στα πρώτα που το background είναι ανοικτόχρωμο και πόσο διαφορετικά στα σκοτεινά π@π@ρια του kevin :grinning-smiley-043

αν πειράξεις κάτι πάντως πες μου να το δοκιμάσω, μη πολυ σκοτιστείς όμως, ίσως να είναι και υπερβολικό αυτό που λέω
:ernaehrung004:

screenshot1.jpg

screenshot2.jpg

screenshot3.jpg

Μπαμπά μηπως αυτές τις ταινίες τις έχεις σε δύο εκδόσεις ( bluray, mkv ) ;
Δοκίμασες να ξαναγραψεις τον τίτλο της ταινίας που αναγράφεται στον φάκελο και να ξανακάνεις την διαδικασία;

Ανδρέα, τώρα που το λές δεν αποκλείεται... Θα το κοιτάξω.

Υ.Γ. Εντάξει είμαι μεγαλύτερός σου αλλά όχι και "μπαμπά" ρε μπαγάσα....-bye-

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Οδηγος yaDIS V2.xx

τα παραπάνω τα έγραψα βλέποντας από μια τηλεόραση 20" περίπου όταν έκανα το update. Τώρα που άνοιξα τον προβολέα διακρίνω το φόντο που λες αλλά δες και μόνος σου τα παρακάτω snapshots, δες πόσο διαφορετικά είναι στα πρώτα που το background είναι ανοικτόχρωμο και πόσο διαφορετικά στα σκοτεινά π@π@ρια του kevin :grinning-smiley-043

αν πειράξεις κάτι πάντως πες μου να το δοκιμάσω, μη πολυ σκοτιστείς όμως, ίσως να είναι και υπερβολικό αυτό που λέω
:ernaehrung004:

Μπορεις να αλλάξεις το χρώμα μονος σου πολύ ευκολα…
Στην πρωτη φωτο οι υποτιτλοι ( να τους ονομασω ετσι γιατι ως τέτοιοι φαίνονται μεσα στην εικονα) είναι αυτό το ανοικτό γκρι χρωμα ( πολύ κοντα στο λευκο ) και όπως λες σε καποιες περιπτώσεις δεν είναι ευδιάκριτοι .
Εμενα παλι δεν μου φαίνεται και τοσο αλλα εν πάση περιπτώσει μπορουμε ανοίγοντας το xml αρχειο που βρίσκεται στο template ( το αρχειο ανοιγει με το xml editor ) να παμε στο κωδικο του χρώματος που μας ενδιαφέρει και να βαλουμε τον κωδικό χρώματος της αρεσκείας μας.

Στην παρακατω φωτο το κανω πιο σκούρο γκρι (code: #cecccc ) ενώ στην τελευταια φωτο πιο κοκκινο #fe7474.
Τους κωδικούς χρωμάτων μπορεις να του παρεις από το photoshop η όπιο άλλο προγραμα επεξεργασίας φωτογραφίας.
Δεν είναι δυσκολο …
Λιγα κλικ και εισαι έτοιμος

Αφου κανεις την αλλαγη στο xml ( και φυσικα κάνεις save ) πας στην τηλεοπτικη σειρα που σε ενδιαφέρει κάνεις reload information για να αλλάξει το χρωμα και μετα export.