Οπως βλεπεις σε αυτη την φωτο στο xml εχω προσθέσει να εμφανίζεται framerate.
Μπορεις λοιπον να κανεις copy μονο το text με αυτο το στοιχειο και μετα ανοίγοντας πχ το xml απο το GLASS Revisited να το κανεις paste στο ιδιο group ( synopsis )
Εγώ με το yaDIS αντιμετωπίζω ένα πρόβλημα, όχι τόσο σοβαρό αλλά σίγουρα σπαστικό.
Κάθε φορά που το ανοίγω κάποιες (συγκεκριμένες) ταινίες είανι μονίμως κόκκινες. Σαν να τις βλέπει για πρώτη φορά. Πάω, κάνω Reload Information, μου τις φτιάχνει, τις κάνω Export, όλα μια χαρά. Μόλις ξαναμπώ πάλι κόκκινες.
Νόμιζα οτι κάτι φταίει στο δικό μου συγκεκριμένο setup αλλά προχθές που έκανα format και ξαναπέρασα όλα τα προγράμματα παρατήρησα οτι εξακολουθεί να κάνει ακριβώς το ίδιο. Δεν καταλαβαίνω τι του φταίει.
Δεν θυμάμαι όλες τις ταινίες που το κάνει αλλά μερικές: Gladiator, Edward Scissorhands, Matrix, The Secret in Their Eyes κλπ.
Εχει κάποιος άλλος παρόμοιο πρόβλημα;
Δοκίμασες αντί reload information να κάνεις process; Δεν μου έχει τύχει πάντως.
Δοκίμασες αντί reload information να κάνεις process; Δεν μου έχει τύχει πάντως.
Διορθώθηκε το θέμα με επιστροφή στο προτελευταίο firmware του dune.
Φίλε Ανδρέα σε ευχαριστώ για τα template και skin. Αν θες πάντως ένα μικρό feedback στο template όταν πρόκεται για σειρές όταν μπεις στο season τον τίτλο του επεισοδίου το βγάζει στην οθόνη πάνω στη μεγάλη φωτο. Το θέμα είναι ότι ο τίτλος είναι με άσπρα γράμματα και σε κάποιες περιπτώσεις δεν φαίνονται αν δεν βοηθά το background της φωτογραφίας από πίσω και θα έλεγα ότι είναι λίγο μικρά τα γράμματα σε μέγεθος. Σκέψου το μήπως σε επόμενη έκδοση τους άλλαζες χρώμα τουλάχιστον, ένα κόκκινο όπως το γενικότερο κόκκινο θα βοηθούσε να τραβάει το μάτι με την πρώτη.
Πρέπει να το έχω δοκιμ'ασει αλλά επειδή το έχω πολύ καιρό το πρόβλημα δεν θυμάμαι ακριβώς. Θα το δοκιμάσω πάντως μήπως και διορθωθεί το πρόβλημα αλλά δεν νομίζω. Μετά το format έκανε απ´την αρχή process όλες τις ταινίες και το πρόβλημα ξαναεμφανίστηκε στις ίδιες. Τυχαίο; Αποκλείεται.
Πάντως αν κάποιος έχει στη συλλογή του κάποια απ´αυτές τις ταινίες ας μας πεί αν συμβαίνει και σ´αυτόν ή όλα είναι ΟΚ.
Πρέπει να το έχω δοκιμ'ασει αλλά επειδή το έχω πολύ καιρό το πρόβλημα δεν θυμάμαι ακριβώς. Θα το δοκιμάσω πάντως μήπως και διορθωθεί το πρόβλημα αλλά δεν νομίζω. Μετά το format έκανε απ´την αρχή process όλες τις ταινίες και το πρόβλημα ξαναεμφανίστηκε στις ίδιες. Τυχαίο; Αποκλείεται.
Πάντως αν κάποιος έχει στη συλλογή του κάποια απ´αυτές τις ταινίες ας μας πεί αν συμβαίνει και σ´αυτόν ή όλα είναι ΟΚ.
Στις πόσες ίντσες βλέπεις;
Μου κάνει εντύπωση που έχεις τέτοιο θέμα γιατί στα άσπρα γράμματα από πίσω έχω μαύρο φόντο όπως έχουν οι υπότιτλοι των bluray και του vlc media player.
Δεν σου είναι ευδιάκριτο το μαύρο φόντο των γραμμάτων;
Πάντως αν θέλεις μπορούμε να τους κάνουμε λίγο σκοτεινούς προς το γκρι.
Μπαμπά μηπως αυτές τις ταινίες τις έχεις σε δύο εκδόσεις ( bluray, mkv ) ;
Δοκίμασες να ξαναγραψεις τον τίτλο της ταινίας που αναγράφεται στον φάκελο και να ξανακάνεις την διαδικασία;
τα παραπάνω τα έγραψα βλέποντας από μια τηλεόραση 20" περίπου όταν έκανα το update. Τώρα που άνοιξα τον προβολέα διακρίνω το φόντο που λες αλλά δες και μόνος σου τα παρακάτω snapshots, δες πόσο διαφορετικά είναι στα πρώτα που το background είναι ανοικτόχρωμο και πόσο διαφορετικά στα σκοτεινά π@π@ρια του kevin
αν πειράξεις κάτι πάντως πες μου να το δοκιμάσω, μη πολυ σκοτιστείς όμως, ίσως να είναι και υπερβολικό αυτό που λέω
:ernaehrung004:
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.