Οδος αγνωστου μεταναστη

petronik

Μέλος Σωματείου
18 June 2006
18,716
Θεσσαλονικη
Σημερα το ειδα και δεν το πιστευα,πλεον η οδος Βενιζελου,η οδος Καραολη και Δημητριου,και πιθανον και αλλες μετανομασθηκαν ,για καποιους ηλιθιους και ανεγκεφαλους,σε οδο Αγνωστου Μεταναστη.Ειναι προφανες οτι αυτα τα ηλιθια και ανιστορητα ατομα,και ας με συγχωρησετε για τις εκφρασεις μου,θεωρησαν καλο να καλυψουν τις πινακιδες με την ονομασια των οδων με την παραπανω ονομασια.Θεωρω ανηκουστο και βεβηλο το γεγονος , αλλα εξ ισου απαραδεκτο το οτι δεν καθαρισθηκαν αμεσως ,γιατι προφανως ο κ Παπαγεωργοπουλος δεν το θεωρησε σπουδαιο Ειναι προφανες οτι το τελευταιο καιρο εχει να ασχοληθει με υψηλα επιτελικα σχεδια και οχι με την ζωη των Θεσσαλονικεων

μετά τα βιβλία της ΣΤ δημοτικού αλλάζουν και τα ονόματα στους δρομους?

δεν πιστεύω να εννοείς την γνωστή Βενιζέλου στο νυν δημαρχείο?

Ναι Δημητρη γωνια Βενιζελου και Εγνατια στον Χατζη ,και Καραολημε Αγ Δημητριου,βαλανε πανω στην πινακιδα ,μαλλον αυτοκολλητο,με την ονομασια <οδος Αγνωστου Μεταναστη> το ειδα σημερα στις 2.30 ,πριν 3 ωρες

Και αυτό μετά από απόφαση Δ.Σ?

θα βγεί κανένας Ελ Βενιζέλος με 6σφαιρα και ....

δεν μπορεί.
πολύ κακόγουστο είναι

ρε συ μπας και παιζει κανα συλλαλητηριο καμια ενδειξη διαμαρτυριας?διοτι δεν αλλαζουν τα ονοματα ετσι ευκολα.......χρειαζεται αποφασεις επι αποφασεων που θα ηταν κοινοποιημενες απο καιρο....ετσι νομιζω.....

Πραγματικα κουφαθηκα .Αν αυτο δεν ειναι αστειο και μαλιστα της κακιας ωρας
βλεπω σε λιγα χρονια να αλλαζει ονομα ολη η πολη και οχι μονο οι δρομοι της.
Και εμενα προσωπικα που ειμαι απο τη Θεσσαλονικη και εχω ζησει 26 χρονια σε αυτη την πολη αυτο το πραγμα αυτο το πραγμα με εξαγριωνει .Αλλα σε αυτο φταιμε οι Θεσσαλονικεις που τοσα χρονια βγαζουμε τα ιδια νουμερα στις εκλογες και μας εχουν για σιγουρους πελατες .

Παιδιά, όπως το ακούω, είμαι σχεδόν σίγουρος ότι είναι ενέργεια μεμονωμένων ατόμων, όχι του Δήμου.

Το θέμα είναι γιατί πέρασε τόοοσο εύκολα από τον Δημοτικό Συμβούλιο και γιατί δεν ακούστηκε από τα κανάλια.

... ,βαλανε πανω στην πινακιδα ,μαλλον αυτοκολλητο,με την ονομασια <οδος Αγνωστου Μεταναστη> το ειδα σημερα στις 2.30 ,πριν 3 ωρες

Όταν γίνεται αλλαγή ονοματοθεσίας, αυτή προτείνεται από το δημοτικό συμβούλιο και εγκρίνεται από την νομαρχία. Σε κάθε περίπτωση, αυτή υλοποιείται μόνον σε αλουμινένια πινακίδα και ποτέ με αυτοκόλλητα.

Στην συγκεκριμένη περιοχή κατοικούν κυρίως επαναπατρισθέντες από την πρώην Σ.Ένωση αλλά και οικονομικοί μετανάστες της Αλβανίας. Συχνά-πυκνά τέτοιου τύπου συνθήματα ξεφυτρώνουν στην περιοχή. Πρόκειται κυρίως για ομάδες που δεν υποστηρίζουν την ελληνικότητα τους, αλλά την κυριαρχία τους στην περιοχή. Δυστυχώς!

Μήπως δεν πέρασε από το ΔΣ και πρόκειται για μια από τις ενέργειες που έγιναν σε όλες τις πόλεις στα πλαίσια των εκδηλώσεων εναντίον του πολέμου;

Για ´κάτι τέτοιο μου μοιάζει. Γιατί τόσο μεγάλη βλακεία δύσκολα μπορώ να φανταστώ...

ας μην υπερβάλλουμε. Θα ήταν ποτέ δυνατό να λάβει απόφαση το Δημοτικό Συμβούλιο για μετονομασία οδών, μεταξύ των οποίων και της ίδιας της οδού όπου βρίσκεται το Δημαρχείο (Βενιζέλου), με την οποία απόφαση να δίνει την ίδια ονομασία σε διαφορετικές οδούς του ίδιου Δήμου, και μάλιστα να υλοποιήσει την απόφαση αυτή με αυτοκόλλητα? Είναι σαν να αποδίδει κανείς στα μέλη του Συμβουλίου νοημοσύνη μικρότερη από καθυστερημένου. Μήπως θα ήταν ευφυϊέστερο από μέρους μας να εξετάσουμε πρώτα την εκδοχή να πρόκειται για ενέργεια τρίτων?

Απάντηση: Re: Οδος αγνωστου μεταναστη

Μήπως δεν πέρασε από το ΔΣ και πρόκειται για μια από τις ενέργειες που έγιναν σε όλες τις πόλεις στα πλαίσια των εκδηλώσεων εναντίον του πολέμου;

Για ´κάτι τέτοιο μου μοιάζει. Γιατί τόσο μεγάλη βλακεία δύσκολα μπορώ να φανταστώ...

Παρομοίως. Και 'γω έτσι σκέφτηκα αρχικά, αφού συνέβη κοντά (χρονικά) στην πυρπόληση του φυλακίου του Αγν.Στρατιώτη, αλλά στην περιοχή κυκλοφορούν και πολλοί ρωσοτσαμπουκάδες.

Οι ρωσσοτσαμπουκάδες είναι μια πολύ πονεμένη ιστορία.
Αν έβγαιναν στα κανάλια τα όσα "μεμονομένα περιστατικά" γίνονται κάθε μέρα απ´αυτούς τους παλινοστούντες, θα γινόταν της πόπης.
Ο κόσμος δεινοπαθεί καθημερινά από αυτούς τους αλήτες, κυρίως αυτών από τη Γεωργία.
Όταν πρόκειται για άτοκα δάνεια και προνόμια, είναι έλληνες. Στα υπόλοιπα είναι μάγκες ρώσσοι. Ένας απ´αυτούς μου είπε ότι σε λίγα χρόνια εμείς θα δουλεύουμε γι´αυτούς και θα τους παρακαλάμε κιόλας.
Λέτε να είναι τόσο μάγκες κι εμείς τόσο μ@λ@κες;

... Λέτε να είναι τόσο μάγκες κι εμείς τόσο μ@λ@κες;

Εγώ πάντως, ανεξαρτήτως φυλής, προέλευσης, χρώματος και γλώσσας, δεν θα χαρακτήριζα ποτέ μάγκα κάποιον με δυό-τρία παιδιά να αράζει όλη μέρα. Μάγκας δεν είναι αυτός που κάνει την παλαβή και αφήνει άλλους να βγάζουν το φίδι από την τρύπα (στην προκειμένη τον επιούσιο). Αυτοί είναι άνθρωποι χαμηλής αυτοεκτίμησης που βασίζονται μόνο στην δύναμη της κλίκας.

Η περιοχη του αστ τμ Ανω Πολης,δεν ειναι καθ ολοκληρια υπο τον ελεγχο των Ελληνικων αρχων,μην ξεχναμε και τις επιθεσεις στο αντιστοιχο αστ τμημα και την παρεμβαση εισαγγελεα στο συγκεκριμενο τμημα πριν απο λιγο καιρο Προφανως δεν ειναι αποφαση Δημ συμβουλιου,ουτε ποτε υποστηριξα κατι τετοιο,την αδρανεια καυτηριασα,εκτος αν η κυρια ασχολια,της δημ αρχης, ειναι η αφαιρεση πινακιδων