οφελος απο το να σκοτινιάζουμε το χώρο θέασης

Απάντηση: Re: οφελος απο το να σκοτινιάζουμε το χώρο θέασης

Εγώ πάντως μια χαρά τα καταφέρνω.. :popcorn:

Σοβαρά όμως, αν δεν έχεις απόλυτη συσκότιση δεν βλέπεις ταινία. Μέχρι και τα λαμπάκια από τα μηχανήματα σκεπάζουμε.
ξαλαφρωσα για ακομη μια φορα
δεν ειμαι ο μονος τρελός στον κοσμο τουτο

Απάντηση: Re: οφελος απο το να σκοτινιάζουμε το χώρο θέασης

Εγώ πάντως μια χαρά τα καταφέρνω.. :popcorn:

Σοβαρά όμως, αν δεν έχεις απόλυτη συσκότιση δεν βλέπεις ταινία. Μέχρι και τα λαμπάκια από τα μηχανήματα σκεπάζουμε.

+100000000!!!!

Χαχα, εχω φαει τρελο δουλεμα από τους φίλους μου, και την κοπελιά μου γι'αυτο... Με το που αρχίζει η ταινία απλώνω θήκες DVD πάνω στα λαμπάκια να κρυφτούν, κλείνω κουρτίνες για να μην αντανακλα η εικόνα στα τζάμια, και άλλα τρελα και παλαβα....

Φυσικα οταν καποιος ζητησει λιγο φως για να βλεπει τις πιτσες... το αιτημα του απορριπτεται κατηγορηματικα...

Ένας βασικός λόγος που προτίμησα τον HD-1 είναι και αυτός.

Μπορεί και παίζει ικανοποιητικότατα ακόμη και με ημίφως.

Κάτι που δεν μπορούσα να κάνω με προηγούμενους προβολείς.

Φυσικά δεν αναφέρομαι για το βράδυ.

Το μεσημέρι, ακόμη και με κλειστά τα ρολά υπάρχει κάποια εισροή φωτός που δεν μπορεί να αποφευχθεί. Κυριακές λοιπόν μεσημέρι με την οικογένεια δεν μπορούσαμε να παρακολουθήσουμε κάποια ταινία στον προβολέα και καταφεύγαμε στις 46´´ της SHARP.

Το βράδυ φυσικά καλύπτονται τα πάντα.:D

Τι πλαστικά κουτιά ρε παιδιά ,εγώ έχω φτιάξει μαύρα πανιά και τα κολλάω με velcro στην αλουμινένια κάσα .
:rifle:

ερωτηση για συζητηση:

ξερουμε οτι και το μαυρο χρωμα(οχι το σκοταδι που λεμε εδω στο συγκεκριμενο θρεντ) ή γενικοτερα το χρωμα σε τοιχους και επιπλα εχει και αυτο αντανακλασεις σε αυτα που βλεπουμε, ο πορωμενος χομπιστας λοιπον θα εβαφε τους τοιχους του dedicated home theater room του με neutral gray χρωμα το οποιο δεν εχει color cast που δεν εχει καθολου αντανακλασεις?

Last edited:
αν μιλάμε για dedicated room που δεν υπάρχει WAF και μπορείς να κάνεις ότι θες με μοναδικό κριτήριο την οπτικοακουστική απόλαυση, ναι οι επιφάνειες θα πρέπει να είναι σκουρόχρωμες με υλικά που να μην ανακλούν τον φως. Είτε αυτό είναι ύφασμα, είτε βαμμένος τοίχος ματ. Απαγορεύονται δια ροπάλου γυαλιστερές επιφάνειες.