Χεχ χεχ χεχ , μου κάνετε τα εισητήρια και έφτασα ....
:a0210: .....ε ναι... με τιμές από 150-250ε ανά νύχτα βρίσκεις σε όποιο θες από τα καλύτερα ξενοδοχεία του κέντρου της Αθήνας για να τους βολεύει όλους και η τιμή αν μαζευτείτε πχ 15 άτομα θα κοστίσει από 10 έως 15ε ανά άτομο. Νομίζω ότι αξίζει. Πέρα από το θέμα του χώρου, είναι και το θέμα της γνωριμίας, εννοώ ότι.... π.χ προσωπικά, με χαρά θα καλούσα 5-10 συμφορουμιτες που έχω ξανασυναντήσει στο παρελθόν στο σπίτι μου, αλλά θα ήμουν πολύ πιο διστακτικός να καλέσω 15-20 άτομα από τα οποία κάποια δεν θα τα έχω γνωρίσει καν.
Δεδομένου ότι δεν χρειάζεται η νύχτα, [αλλά ένα 4ωρο -5ωρο], η τιμή θα είναι πολύ καλύτερη ... Πιθανώς, το Κάραβελ, όπου διοργανώνεται και η έκθεση να είναι μια καλή λύση, ιδιαίτερα αν υπάρχει κάποιο POC από τις δύο πρώτες διοργανώσεις ...
Για δωμάτιο μιλάτε; Εγώ σκεφτόμουν για αίθουσα τύπου συνεδριάσεων με τραπέζια σε διάταξη Π
Από εδώ βρίσκεις αρκετά:
https://el.hotelplanner.com/Search/...ing=&PriceMin=1&PriceMax=999999&ViewType=List
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.