Oh my God !!!!

Καλά εγώ θέλω αυτά, τα υπόλοιπα δικά σας..:flipout:

DSC_0276.jpg

Ουτε μπαφαλο εχει ουτε μπελντεν καλωδια ουτε μπλουσκαι ο καρμιρης....τστστστστς....

όμως πέρα από την πλάκα, η διαρκής επιμονή σε ορισμένες μάρκες που κατ επέκταση φωτογραφίζουν διάφορα άτομα είναι ατυχής.
(όταν μάλιστα γίνεται συνειδητή προσπάθεια οι μάρκες να μην μπλέκονται στα πόδια σας - η ανάσυρση των ονομάτων γίνεται από σας - βάλτε όποιους νομίζετε στο σας)

κακοί και πικρόχολοι μπορούμε να γίνουμε όλοι μας με ελάχιστη προσπάθεια.

όμως πέρα από την πλάκα, η διαρκής επιμονή σε ορισμένες μάρκες που κατ επέκταση φωτογραφίζουν διάφορα άτομα είναι ατυχής.
(όταν μάλιστα γίνεται συνειδητή προσπάθεια οι μάρκες να μην μπλέκονται στα πόδια σας - η ανάσυρση των ονομάτων γίνεται από σας - βάλτε όποιους νομίζετε στο σας)

κάποιοι πάλι μπορεί και να προσπαθούν σκληρά .... απωθημένα γαρ ...

Ολοι έχουμε τα κολληματά μας Μήτσε!..Ας είμαστε μεγαλόψυχοι, στο κάτω κάτω
φωτογραφίες είναι και μάλιστα από μέρη εξωτικά...

εγώ Κώστα μου δεν έχω κανένα πρόβλημα με τις φωτό και το θέμα.

Αλλοι φαίνεται ότι έχουν τη μύγα.

το σύστημα το έχει ο αντιπρόσωπος Φιλιππίνων και κάτω περιχώρων.

πάντως there's no place like home...

Μπα εμενα αν μου το χαριζαν παντως μια και δε μπορω να το αγορασω δε θα λεγα κ οχι παντως...

ανετα το ανταλλαζα...

αν στο χάριζαν χωρίς δυνατότητα ανταλλαγής εξαργύρωσης θα το έπαιρνες?

Εγώ πάντως δεν έχω χώρο.

ε που να τα οβλαω οπως ειμαι τι να το κανω ετσι...παντως αν ειναι ετσι μονο τα ηχεια θ αφηνα εκτος..κ παλι το σκεφτομαι ομως...