supersonic
Μέλος Σωματείου
- 17 June 2006
- 49,679
Για προσέξτε όμως τι έχει βάλει στούς 4 τοιχους και στο ταβάνι. Ο χώρος αν παρατηρήσετε δεν έχει ιδανικές διαστάσεις. Το θεώρησε πρώτιστο να φροντίσει ακουστικά το χώρο του με καλαίσθητα, όπως βλέπετε ηχοαπορροφητικά/διαχυτικά, πρωτού βάλει εκεί μέσα την επένδυσή του.
Ξέρετε πόσοι φίλοι και πελάτες έχουν φτιάξει εξ ερχής παραπλήσια δωμάτια, σε δικά τους σπίτια, χωρίς να νοιαστούν για το τι συμβαίνει εκεί μέσα ακουστικά ή με το άλλοθι οτι: "Πως να τα βάλω αυτά στο σαλόνι, δεν θέλει και η κυρά".
Εκεί που θέλω να καταλήξω είναι οτι υπάρχουν πάντα λύσεις καλαίσθητες και καθόλου ακριβές για να φτιάξει κανείς το χώρο του, τουλάχιστον φθηνότερες από ότι έχουν ξοδευτεί σε καλώδια κλπ για "διορθώσεις".
Φωνάξτε να σας μετρήσουν το χώρο σας, κοστίζει γύρω στα 150-200 ευρω, κι αν δεν κάνετε κάτι, τουλάχιστον να ξέρετε τι ακούτε.
ενα μεγαλο μπραβο στον τυπο εχει μερακι και ξερει τι θελει
ενα μεγαλο μπραβο στον τυπο εχει μερακι και ξερει τι θελει
:smileJap: και ειμαι σιγουρος για την επιτυχια του γιατι δειχνει να ξερει πως πρεπει να στηνονται τα συστηματα και με τι κοποΠελάτες θέλει!..Αλλά ξέρει και πως να τους προσελκύσει..
Και μένα δεν μου λένε κάτι τα μηχανήματα, το χώρο του ζηλεύω απίστευτα. :grandpa:
Από το Audiocircle και τον κύκλο των φίλων της Von Schweikert ένα "μικρό" σύστημα που στήνει ο αντιπρόσωπος των Φιλιππίνων..... :worshippy:
Von Schweikert VR 11 και VR 9 !!, VAC, Lamm, EMT, EmmLabs, TW Acousrtic κλπ.....
http://www.audiocircle.com/index.php?topic=81425.0
Κι εγω τον.....χωρο ζηλευω...!?! :slapface:
Αχ... Μιχαλη μου το "χιουμορ" σου, τσακιζει κοκκαλα..
Μπραβο στον αντιπροσωπο των Φιλιππινων! Εκπληκτικο συστημα.
Τελικα αποδεικνυεται για αλλη μια φορα οτι η Απω Ανατολη ειναι ο παραδεισος του high end. Εκει δεν τους αγγιζει η κριση.
χωρις λεφτα συστημα δεν φτιαχνεις. το χαιεντ του φτωχου το κλαινε και οι ρεγγες.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.