Οι 10 Καλύτερες Ταινίες που έχω Δεί

Re: Οι 10 καλύτερες ταινίες που έχω δεί

Στην πραγματικοτητα δε θα ειναι και οι καλυτερες που εχω δει αλλα μoυ'ρχονται χωρις πολυ σκεψη μαλλον λογω καλων αναμνησεων που μου αφησαν και τις αραδιαζω ανερυθριαστα:

1)Indiana Jones :cowboy:

2)Fight club :slapface:

3)Big Lebowski :smokin:

4)Elephant man :elefant:

5)Top secret :ridinghorse:

6)The Omen :behead:

7)Τerminator II :violent-smiley-030:

8)Dark city :creep:

9)La cité des enfants perdus (H πολη των χαμενων παιδιων). :grandpa:

10)Seven :violent-smiley-008:

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Οι 10 καλύτερες ταινίες που έχω δεί

Το πιο πιθανό είναι να άλλαζα 2-3 από αυτές ώστε να χωρέσω το 8 & 1/2 του Φελίνι, το Brazil του Γκίλιαμ και το Das Boot του Πέντερσεν.

:2thumb22sup: Mόλις πρόσθεσες άλλη μία "ξεχασμένη"
Ο αγαπημενος μου ΝτεΝίρο σε ένα από τους πιο "τρελούς" ρόλους του...

:worshippy::worshippy:

Απάντηση: Re: Οι 10 καλύτερες ταινίες που έχω δεί

Είμαι κατά της λίστας, ειδικά όσο αφορά καλλιτεχνικές δημιουργίες, γι'αυτό δεν θα γράψω top-10 ή top-100.
Αν έφτιαχνα πάντως σίγουρα σε αυτήν θα περιλαμβάνονταν ο Ταρκόφσκι, ο Μπέργκμαν, ο Άρθουρ Πεν, ο Κιούμπρικ, ο Πέκινπα, ο Ντέιβιντ Λύντς, ο Όζου, ο Μισογκούσι, ο Ίστγουντ......και πάρα πολλοί άλλοι που μου διαφεύγουν αυτή τη στιγμή, δικαιώνοντας την άποψή μου περί του ουτοπικού ύπαρξης και δημιουργίας λίστας.

αυτοι ειναι 10/10
οι αλλοι δυο 9/10
για τον τελευταιο
........:flipout:

.

καλα με τη ζεστη που εχει εξω δεν υπαρχει περιπτωση να λειτουργησουν τα εγκεφαλικα κοιταρα και να σκεφτω 10 ταινιες.... Αλλα μια σιγουρα μου ερχεται πρωτη και αν ηταν να βρω και τις αλλες 9 αυτη θα παρεμενε πρωτη..

1) shawshank redemption :firstprize::firstprize:

Ασχετο αλλα αν ρωτησεις ταυτοχρονα εμενα και τη γυναικα για τις τοπ ταινιες θα βαζαμε και το Incognito και φυσικα τον ιντιανα τζοουνς... :2thumb22sup:

Απάντηση: Re: Οι 10 καλύτερες ταινίες που έχω δεί

καλα με τη ζεστη που εχει εξω δεν υπαρχει περιπτωση να λειτουργησουν τα εγκεφαλικα κοιταρα και να σκεφτω 10 ταινιες.... Αλλα μια σιγουρα μου ερχεται πρωτη και αν ηταν να βρω και τις αλλες 9 αυτη θα παρεμενε πρωτη..

1) shawshank redemption :firstprize::firstprize:

Δεν θεωρώ διόλου τυχαίο ότι πάρα πολύς κόσμος θεωρεί την παραπάνω ως την κορυφαία του ταινία. Το έμφυτο ένστικτο της δικαιοσύνης που ενυπάρχει σε όλους μας λειτουργεί ανακλαστικά και επαναστατεί όταν βλέπει έναν αθώο να βασανίζεται και να κατηγορείται άδικα. Η δε ''κάθαρση'' που έρχεται στο τέλος της ταινίας είναι ολική με αποκατεστημένη πλέον την αίσθηση της Δικαιοσύνης. Προσωπικά, δεν μπορώ να βαθμολογήσω παραπάνω το shawshank redemption από το...

in-the-name-of-the-father.jpg

Αν το έκανα, είμαι σίγουρος ότι κάποιο από τα δύο θα αδικούσα...γι' αυτό....

:grinning-smiley-043:grinning-smiley-043:grinning-smiley-043

και στα δύο.

Γιάννη το συνημμένο δε φαίνεται. Σε ποιά ταινία αναφέρεσαι;

ελα ντε?? λεω και γω κατι εχει παθει το λαπτοπ της δουλειας και δε μου το δειχνει :2thumb22sup::2thumb22sup::2thumb22sup:

γιαννη μη μας κρατας σε αγωνια !!!:flipout::flipout:

Με σειρά προτεραιότητας:

1. The Godfather,
2. The Godfather II,
3. The Wild Bunch,
4. Apocalypse now,
5. Cross of iron,
6. The Godfather III,
7. Kingdom of Heaven,
8. Shawshank Redemption,
9. The Unforgiven,
10. LotR I.

Re: Απάντηση: Οι 10 καλύτερες ταινίες που έχω δεί

Μάκη, ένα θα σου πω.....η ταινία με άριστα το 10 παίρνει 11!!!:a0210::a0210:

εφφφυυυγααα σου λεω!!!! :guitarist::guitarist::guitarist: εχει βγει και σε μπλου μηπως ή οχι??? Και μονο απτο τραιλερ που ειδα (χωρις ηχο λογω γραφειου) εμεινα...

:2thumb22sup::2thumb22sup:

Απάντηση: Re: Απάντηση: Οι 10 καλύτερες ταινίες που έχω δεί

εφφφυυυγααα σου λεω!!!! :guitarist::guitarist::guitarist: εχει βγει και σε μπλου μηπως ή οχι??? Και μονο απτο τραιλερ που ειδα (χωρις ηχο λογω γραφειου) εμεινα...

:2thumb22sup::2thumb22sup:

Nope, i don't think so....-bye-

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Οι 10 καλύτερες ταινίες που έχω δεί

Nope, i don't think so....-bye-

oντως τωρα που το χαζευα στο hmv.com δεν... ΑΛΛΑ βλεπωντας το εξωφυλλο μου χτυπησαν πολλα κουδουνια και πρεπει να το εχω στο πατρικο μου σε dvd... Αντε να πω εγω τωρα στη μανα μου να ψαξει στη βιβλιοθηκη καμμια 1000αρα dvd να το βρει χααχαχαχααααα :flipout::flipout::flipout:(αν δε μου τα χει καψει χαχαχααααα):flipout::flipout:

Το είχε δώσει κάποια στιγμή κάποια εφημερίδα/περιοδικό σε λεπτή πλαστική θηκη.

Απάντηση: Οι 10 καλύτερες ταινίες που έχω δεί

Χωρίς σειρά προτίμησης και οι 10 είχαν κάτι διαφορετικό να μου αφήσουν έως σήμερα...κάτι που δεν λέει να φύγει με τίποτε...

1) Cine Paradiso
2) Apocalypse Now
3) Midnight Express
4) Runaway Train
5) Billy Elliot
6) The Man Who Wasn't There
7) The Legend of 1900
8) House of Flying Daggers Attack
9) Green Mile
10) THE GOOD , THE BAD AND THE UGLY