Οι 100 καλύτεροι δίσκοι...

Βαγγέλης Σ.

AVClub Addicted Member
20 June 2006
1,737
Παρακαλώ συμπληρώστε παρακάτω τους 100 καλύτερους δίσκους κατά την γνώμη σας με ...μελομακάρονα και κουραμπιέδες ή ότι άλλο... για τα καλορίζικα του καινούριου μας σπιτικού! :p

Fuse said:
Παρακαλώ συμπληρώστε παρακάτω τους 100 καλύτερους δίσκους κατά την γνώμη σας με ...μελομακάρονα και κουραμπιέδες ή ότι άλλο... για τα καλορίζικα του καινούριου μας σπιτικού! :p

μωρέ καλά είπα εγώ
το καλύτερο του νέου καφενείου είναι να ανακαλύπτεις παλιούς με νέα ονόματα...:)

Γιώργος Κουνελάκης said:
Νάμαι και γω...

Καλά ....ε !!! ...όλα τα καλά παιδιά ...!!!!:D

Ο Βαγγέλας .....λέμε :D

Γειά σου ρε Κουνελάκη ......μάνα μου:D

...φορτώστε ..

Και κανονίστε και κανένα thread μόνο για blues ...τι δηλαδή πρέπει να παρακαλέσω .....????
Αντε γιατί θα βρίσω :p

"Ρε Βαγγέλη, εσύ είσαι; Τι fuse και σαχλαμάρες;"

Ουπς, με πιάσατε!
Για να αλλάξω και το avatar....:D

Last edited:
d551633sn18.jpg

Πάρε και μιά άλλη ιδέα για αβαταρ ;)

Σπύρος Σούρλας said:
Νομίζω ότι το θέμα θα πρέπει να μεταφερθεί στίς παρουσιάσεις νεων ταινιών,με τίτλο ´Ο Χορτοφάγος´

στην κατηγορία θρίλλερ....:D

1) Joy division - closer
2) velvet underground - velvet underground lou reed & nico
3) beatles - Stg Peppers Lonely hearts
4) sex pistols - never mind the bollocs
5) miles davis - bitches brew
6) david bowie - ziggy stardust
7) the who - tommy (ORIGINAL soundtrack)
8) gil scott heron - pieces of a man
9) talking heads - remain in light
10)tip records - phosphoressence (συλλογη μεν, σημαντικη δε)

Nα σημειωσω οτι αναφερομαι σε δισκους-σι ντι της δισκοθηκης μου και οτι τα κριτηρια ειναι εντελως υποκειμενικα, χωρις να εμπεριεχουν οποιαδηποτε καλιτεχνικη ανησυχια παρα μονο τη διαθεση μου να τους ξαναακουω μια στο τοσο (ναι μια στο τοσο ακουω sex pistols:D ).

Σπύρος Σούρλας said:
Νομίζω ότι το θέμα θα πρέπει να μεταφερθεί στίς παρουσιάσεις νεων ταινιών,με τίτλο ´Ο Χορτοφάγος´

Αν εννοείς την ταινία που έχω, ...μπα δεν είναι καινούρια, είναι του ...βωβού κιν/φου. Πως λέμε "όταν τρώμε δεν μιλάμε!" :D