Οι 41 σημαντικότεροι δίσκοι από το 1950 - 1990 ( όχι από μένα . . .)

14/41.Ρε μπάς και είμαι ανηψάκι τού Σκαρούφι??:blink:
Πάντως έχει δίκιο ο Nikos F.
Πού είναι η Καιτούλα στην λίστα???Δικά της έπρεπε νάναι τα 1-7 τουλάχιστον.:flipout:

Και νομίζω ότι έχει ξεχάσει και μερικά σημαντικά έργα ακόμα.Πάντως δεν ξερω γιατί χρησιμοποιεί το 1950 σαν ορόσημο.
Ας πούμε ένα συγκλονιστικό έργο είναι η Faust Cantata τού Schnittke,για κοντράλτο,κόντρα-τενόρο,τενόρο,μπάσσο ,μικτή χορωδία και ορχήστρα.Αλλά και το κοντσέρτο για τσέλλο και ορχήστρα Νο 2.
Και το κοντσέρτο για μπαλαλαϊκα τού Tubin.
H η συμφωνία ´Die Harmonie der Welt'τού Hindemith.Και η μεγαλειώδης Turangalila-Symphonie τού Messiaen.
Αδιάβαστο τον πιάνω τον Σκαρούφι.:flipout: :flipout:

Απάντηση: Re: Οι 41 σημαντικότεροι δίσκοι από το 1950 - 1990 ( όχι από μένα . . .)

α γιατί είναι 41 οι δίσκοι (και όχι 42 ή καλύτερα 50)?

Γιατί (αν μπορώ να είμαι στο μυαλό του Σκαρούφι) και τα χρόνια απο το 1950 μέχρι και το 1990 είναι 41...

Απάντηση: Re: Οι 41 σημαντικότεροι δίσκοι από το 1950 - 1990 ( όχι από μένα . . .)

Γιατί (αν μπορώ να είμαι στο μυαλό του Σκαρούφι) και τα χρόνια απο το 1950 μέχρι και το 1990 είναι 41...

αυτό θα είχε νόημα αν για κάθε χρονιά υπήρχε και ένας δίσκος . Υπάρχει όμως ; Οχι

αυτό θα είχε νόημα αν για κάθε χρονιά υπήρχε και ένας δίσκος . Υπάρχει όμως ; Οχι
Πράγματι δεν υπάρχει.
Αλλά γενικά ο Ιταλιάνος έχει μία τάση "κανονικοποίησης" στις λίστες του. Ειδικά εκεί με τους κορυφαίους δίσκους, τραγουδιστές, κιθαρίστες κλπ κάθε χρονιάς δεν αφήνει κανέναν παραπονεμένο. Και σπάνια βάζει κάποιον δύο ή παραπάνω φορές. Οπότε...

Μπάϊ δε γουέϊ εγώ έπιασα 12 άουτ οφ 41...

Last edited:
Re: Απάντηση: Re: Οι 41 σημαντικότεροι δίσκοι από το 1950 - 1990 ( όχι από μένα . . .

Πράγματι δεν υπάρχει.
Αλλά γενικά ο Ιταλιάνος έχει μία τάση "κανονικοποίησης" στις λίστες του. Ειδικά εκεί με τους κορυφαίους δίσκους, τραγουδιστές, κιθαρίστες κλπ κάθε χρονιάς δεν αφήνει κανέναν παραπονεμένο. Και σπάνια βάζει κάποιον δύο ή παραπάνω φορές. Οπότε...

Μπάϊ δε γουέϊ εγώ έπιασα 12 άουτ οφ 41...

Μωρέ εσείς βραβείο παίρνετε...:award: