Οι Άντρες που Κοιτούν Επίμονα Κατσίκες — The Men Who Stare at Goats

Ψηφίστε την ταινία:

• Total voters
    0
Re: ΟΙ ΑΝΤΡΕΣ ΠΟΥ ΚΟΙΤΟΥΝ ΕΠΙΜΟΝΑ ΚΑΤΣΙΚΕΣ — The Men Who Stare at Goats

Οι ηθοποιοί ήταν όλοι καλοί στο ρόλο τους, απλά όχι εξαιρετικοί. Από τους McGregor, Clooney, Spacey περιμένεις κάτι παραπάνω, ο Bridges εξαιρετικός. Για το μέτριο τελικό αποτέλεσμα φταίει η κοιμισμένη σκηνοθεσία. Ενώ το σενάριο προσέφερε άφθονες ευκαιρίες για γέλιο, ελάχιστες φορές έσκασε το χείλι μου. Για μία φορά άξιζε, αλλά όχι παραπάνω.

Εμενα παντως μου αρεσε αρκετα! Ξεφευγει πολυ απο τα στανταρ που χουν το 99% των ταινιων σημερα! Διασκεδασα αρκετα κ νομιζω οτι περναει αρκετα νοηματα οπως το οτι μαστουρωνουν τους φανταρους για να βλεπουν εχθρους παντου κτλ.. Θα λεγα οτι αγκιζει το αντιαμερικανικο με πολυ κομψο τροπο.. Μου αρεσε κ με αριστα το 20 της βαζω ενα 15 ανετα μονο κ μονο επειδη ειναι αρκετα αναλαφρη και careless ταινια. Μου δωσε την εντυπωση πως οι ηθοποιοι τα γουσταραν τα γυρισματα σα να κανανε παρεα!

Re: Απάντηση: ΟΙ ΑΝΤΡΕΣ ΠΟΥ ΚΟΙΤΟΥΝ ΕΠΙΜΟΝΑ ΚΑΤΣΙΚΕΣ — The Men Who Stare at Goats

Δεν θυμάμαι άλλη φορά τόσους πρωτοκλασάτους ηθοποιούς μαζεμένους σε τόσο μεγάλη μπούρδα... :7SFGSFG:

Ocean's Twelve

Οταν εχεις αυπνια αυτη η ταινια ειναι must.

Καλυτερη και απο ταβορ :D

Εχω αρκετούς γνωστούς και φίλους -σοβαρούς ανθρώπους- που ενθπουσιάστηκαν με αυτή την ταινία. Εγώ την είδα με προσοχή αλλά δεν κατάλαβα τίποτα. Και μπορώ να πω ότι δεν είμαι και άσχετος με τον κινηματογράφο. Μυστήρια πράγματα...

Στρατιωτικη παρωδια επιστημονικης φαντασιας. Καλουτσικη. Βλεποτανε, και μαλιστα προσεφερε αρκετο χαμογελο.

παίζει να είναι στις 10 χειρότερες ταινίες ......της δεκαετίας....αδιάφορη σε εγκληματικό βαθμό......και κρίμα στους ηθοποιούς που έπαιζαν....