ΟΙ ΑΟΡΑΤΟΙ 1

18 June 2006
8,281
Θεσσαλονίκη
Φίλοι μου νομίζω πώς ήρθε ο καιρός να παίξουμε σοβαρά
Το πιο δημοφιλές Quiz που πέρασε ποτέ απ το AVclub αλλά και απ το AVforum ( για τους παλαιότερους) επιστρέφει και αναμένει να το αγκαλιάσετε

Οι όροι του παιχνιδιού έχουν ως εξείς .
Κάθε Δευτέρα πρωί θα ανεβαίνουν 4 φωτό από το www.filmwise.com όπου θ απεικονίζουν μια σκηνή κάποιας ταινίας . Εμείς θα καλούμαστε να ανακαλύψουμε τον αγγλικό τίτλο αυτής . Μόνο που οι πρωταγωνιστές θα είναι αόρατοί . .

Κάπου το μεσημέρι κατά τις 4 – 5 θ ανεβαίνουν άλλες 4 φωτό έτσι για να μπορούν να παίζουμε όλοι μας , και αυτοί που έχουν πρόσβαση στο club το πρωί αλλά και αυτοί που μπαίνουν το βράδυ . Το παιχνίδι ( quiz) θα διαρκεί μέχρι την Κυριακή το βράδυ . Σε πρώτη φάση ο κάθε παίχτης έχει το δικαίωμα να απαντά σε μόνο μία φωτο και να αποκομίζει και 1 πόντο . Αν μέχρι την Παρασκευή μεσάνυχτα προς Σάββατο δεν έχουν απαντηθεί όλες οι φωτό τότε έχετε το δικαίωμα να τις απαντήσετε όλες τις εναπομείναντες και να πάρετε μάλιστα από 2 πόντους για την κάθε μία .
Μπορείτε επίσης να τσεκάρετε αν η απάντηση σας είναι σωστή στο www.filmwise.com

Το quiz αν όλα παν καλά θα τρέξε μέχρι το τέλος του 2007 όπου κα θα ανακηρύξουμε και τον νικητή της σεζόν . Μετά θα ξεκινήσει επόμενο.

Πάμε λοιπόν και καλή επιτυχία σε όλους

Υ.Γ Αν έκανα κάπου λάθος στους κανονισμούς διορθώστε με .

1,
image_01.jpg
2.
image_02.jpg

3.
image_03.jpg
4.
image_04.jpg

5.
image_05.jpg
6.
image_06.jpg

7.
image_07.jpg
8.
image_08.jpg

Re: Απάντηση: ΟΙ ΑΟΡΑΤΟΙ 1

Ααα ύπουλοι..:violent-smiley-030:

Τώρα που το είδα τα απαντήσατε όλα.

(η Νικόλ απ τους πρώτους περιέργως πάλι..:afro:)

Στα διάλα !:flipout:

Δημητρη αυτος ο Ποτακιδης.... αχχχ μου εστειλε ΠΜ να μην σε παρω τηλεφωνο πριν της 12 για να μην παρεις ποντους.....

μα καλα δεν προσκαλεσες στην avant premier των Αορατων τον Δημητρη? του λεω ...
τον πρωταθλητη, ο Νο1 ,τον μιστερ Υφηλιο στους Αορατους..... και τι μου απανταει ρε συ Μητσο....

τον τιμωρω διοτι δεν με πηρε μαζι του για τρελιτσες στην Μυκονο...πλανταξα και ζηλεψα.... ειναι να τον κλαις....

συγχωρεσε τον Μητσαρα δειξε τι καρδια εχεις......

Απάντηση: Re: Απάντηση: ΟΙ ΑΟΡΑΤΟΙ 1

Δημητρη αυτος ο Ποτακιδης.... αχχχ μου εστειλε ΠΜ να μην σε παρω τηλεφωνο πριν της 12 για να μην παρεις ποντους.....

μα καλα δεν προσκαλεσες στην avant premier των Αορατων τον Δημητρη? του λεω ...
τον πρωταθλητη, ο Νο1 ,τον μιστερ Υφηλιο στους Αορατους..... και τι μου απανταει ρε συ Μητσο....

τον τιμωρω διοτι δεν με πηρε μαζι του για τρελιτσες στην Μυκονο...πλανταξα και ζηλεψα.... ειναι να τον κλαις....

συγχωρεσε τον Μητσαρα δειξε τι καρδια εχεις......

Χμμμ..αρκετά μεγάλη (ενίοτε :flipout:)
Αν θέλετε σας δείχνω και ότι άλλο μεγάλο διαθέτω !!!!-bye-