ΟΙ ΑΟΡΑΤΟΙ 1

Παιδία να σας πώ ένα μυστικό.
Ο Ιωάννου δεν ξέρει κανέναν αόρατο . :slapface::flipout:

Σιγά το μυστικό..:ADFAD2:

Αμ σε πρόλαβα πιο πάνω .Είπα οτι όσα ήξερα πρόλαβαν και τα απάντησαν οι.."κολλητοί" σου :flipout:,πριν πάρω χαμπάρι για το παιχνίδι.:violent-smiley-030:

Παιδία να σας πώ ένα μυστικό.
Ο Ιωάννου δεν ξέρει κανέναν αόρατο . :slapface::flipout:

Να σας πώ και εγώ ένα ?

Ο Ποτακίδης δεν έχει δεί καμμία απ τις ταινίες που παρουσιάζει..:BDGBGDB55:

Και στο blog του,άλλος γράφει !!!!:grandpa::flipout::flipout:

Ας το παίξω υπεράνω :D :idea: και ας βοηθήσω για τα 3 που μείνανε.

1. Αν και φαίνεται ότι έχει σχέση με πιρατές και καράβι, δεν έχει καμία σχέση. Εξελίσεται μέσα σε μεγαλούπολη, είναι εξαιρετικό έργο και κέρδισε 1 από τα 5 όσκαρ που είχε προταθεί !

6. Δεν ξέρω πόσο γνωστό έργο είναι στην Ελλάδα, αλλά είναι από ανερχόμενη και ιδιαίτερα επιτυχημένη σκηνοθέτη (κατ ακρίβειαν ήταν το κινηματογραφικό της ντεπούτο)

8. Δεν προβλήθηκε στις ελληνικές αίθουσες απ όσο ξέρω. Βρίσκεται στα βίντεο κλαμπ και έχει σχέση με Surf.

Last edited:
Πως τα ξέρεις αυτά ρε συ Αλέξανδρε; Αφού η μια δεν έχει έρθει στην Ελλάδα και είναι μόνο σε video club και η άλλη πιθανόν να μην είναι γνωστή στην ελλάδα...

Re: Απάντηση: ΟΙ ΑΟΡΑΤΟΙ 1

Πως τα ξέρεις αυτά ρε συ Αλέξανδρε; Αφού η μια δεν έχει έρθει στην Ελλάδα και είναι μόνο σε video club και η άλλη πιθανόν να μην είναι γνωστή στην ελλάδα...

Την μία την έχω δει (6) κυκλοφορεί απ όσο ξέρω αλλά δεν είναι τόσο γνωστή πιστεύω στο ευρύ κοινό (είχε και ελληνικό τίτλο στο βίντεο κλαμπ).
Την άλλη (8) τη βρήκα από τα hints που δώσαν στο filmwise (το λινκ του οποίου φαίνεται στο πρώτο ποστ του Κώστα).
Οσο για την 1 εσπαγα το κεφάλι μου μέρες μέχρι που σκέφτηκα μη πιρατικές ταινίες (να προσθέσω ότι είναι και πολύ αγαπημένου σκηνοθέτη)

έμειναν τα

1.
image_01.jpg

8.
image_08.jpg

Μετά τα μεσάνυχτα πάμε για τα διπλά λεφτά, σωστά;

Να δείτε που η κουφάλα ο Ιωάννου περιμένει για να πάρει κατευθείαν 2 πόντους!

Απάντηση: Re: ΟΙ ΑΟΡΑΤΟΙ 1

Μετά τα μεσάνυχτα πάμε για τα διπλά λεφτά, σωστά;

Να δείτε που η κουφάλα ο Ιωάννου περιμένει για να πάρει κατευθείαν 2 πόντους!
αύριο τα μεσάνυχτα . Μη κάνεις καμιά στραβή και τα ξεφουρνίσεις από σήμερα