Οι απορίες σας

Παίδες καλησπέρα,

έχω παρατηρήσει ότι -random- κάθε όποτε του καπνίσει, το Tapatalk μου στέλνει notifications με καθυστέρηση από λίγα λεπτά έως και... ώρες. Συμβαίνει σε κανέναν άλλον ή κάτι φταίει στο iPhone μου; Φαντάζομαι -λογικά- δεν έχει σχέση με εμάς, αλλά είπα να ρωτήσω από περιέργεια.

Ρε παιδια, τι συμβαινει ?

Εδω και δυο βδομαδες, γραφω καμια δεκαπενταρια ποστς (αλλες φορες περισσοτερο, αλλες φορες λιγοτερο) την μερα
... και την επομενη μερα ... βρισκομαι ΠΑΛΙ στα 42.760 ποστ ! Δηλαδη, εκει που βρισκομουν την προηγουμενη μερα.

Απο που μου σβηνονται ποστς ? :nounder:

Ναι .... ξεκολησα !

Αλλα (και να μου συγχωρει το υπονουμενο η διευθυνση) καποιος πρεπε να εσβησε
παρα πολλα ποστ (μονοκοπανια) απο καποιο μεγαλο νημα (Γιαφκα του Γουκα ???)
και ειναι αδυνατον να ψαξω εκει μεσα (+8000 ποστς) η καποιο αλλο νημα ....

Συγνωμη προκαταβολικα ... για την καχυποψια μου :rolleyes:

Αν έγινε, this is what moderators do.
Μηνύματα του στυλ "Γεια σου Μήτσο" π.χ. μπορούν να στέλνονται και σε PM.
Αν είχαν σβήσει πολλά μηνύματα από τη γιάφκα του γουκά ή άλλα chatοειδή νήματα βέβαια, θα φαινόταν στο post count σου. Πολύ!

Μερικα νηματα ειναι chatοειδη ... απο τον τιτλο και μονο.
Ομως να γινεται εκκαθαριση (ΑΝ συνεβη τελικα) μετα απο 8 χρονια ... ειναι μια "καπως" κινηση.
Το υπερβολικα ετεροχρονισμενο της αποφασης, εννοω.

Συντονιστές αλλάζουν, κάποιοι είναι πιο σφιχτοί με τους κανονισμούς, κάποιοι πιο χαλαροί.
Ένα νήμα σε κάθε κατηγορία σε στυλ chat είναι αρκετό, για τα υπόλοιπα υπάρχουν οι ομάδες.
Δηλαδή σαν forum προσφέρουμε την δυνατότητα των χρηστών να chatάρουν μέσω αυτών και περιμένουμε να το σεβαστούν.
Το να χαλάνε όποιο νήμα θέλουν με άχρηστα μηνύματα είναι εκτός κανονισμών άλλωστε.

Αν έσβησαν κάποια μηνύματα που δεν είχαν θέση στο forum, καλώς έγινε.
Το ότι έγινε τώρα και όχι πριν από έναν χρόνο, κακώς δεν έγινε πιο νωρίς.
Δεν μπορεί να γίνει το forum ένα απέραντο chat.

Απάντηση: Re: Οι απορίες σας

Δεν μπορεί να γίνει το forum ένα απέραντο chat.

Παρολο που ειμαι ο σημαιοφορος του chat στο φορουμ ... δεν μου μενει αλλη επιλογη
το να συμφωνησω μαζι σου. Καθε φορουμ εχει την στοχευση του ... και το AVclub ...
το δηλωνει ηδη στην ονομασια του.

Α(audio) ... V(ideo) ... !

Mπηκα για να παρω μια γνωμη για μια Panasonic V20 (το 2010) ... και απο τοτε ...
εγιναν ολα τα αλλα εκτος απο το να παραμεινω στα της Panasonic !

Σαφώς.
Δεν λέμε όχι στο chat. Για αυτό θα δεις ότι τα chat threads έχουν ανοίξει πολλές φορές από τους συντονιστές των κατηγοριών.
Για αυτό έχουμε και το chat στην επί παντός για να γνωρίζονται μέλη που μεταξύ τους μπορεί να μην έχουν βρεθεί σε κοινή συζήτηση επειδή ο ένας ασχολείται π.χ. με τη φωτογραφία και ο άλλος με τη μουσική.
Όταν όμως ξεχειλίζουν είναι κουραστικό για αυτόν που δεν γνωρίζει τα μέλη που κάνουν χαβαλέ σε μία ταινία, σε μία σειρά ή ίσως και σε εντυπώσεις από ένα μηχάνημα.
Ξέρεις ότι είμαι από αυτούς που κάνουν χαβαλέ με την πρώτη ευκαιρία.
Αν όμως μπω να διαβάσω για το αν είναι καλή μία σειρά και δω πέντε κώλους και σαράντα "χαχα" θα ξενερώσω.
Δεν μιλάμε για το άσχετο "up" που τρώει ένα νήμα κάποιας σειράς ή ταινίας που μπορεί να είναι μάπα και να μοστράρει στην πρώτη σελίδα επειδή κάποιοι κάνουν χαβαλέ, κρύβοντας σε άλλες σελίδες κάποιες πολύ καλύτερες.

Όλα έχουν νόημα Μάνο μου, αλλά όλα έχουν και τη θέση τους. :smile:

Δεν μιλάμε για το άσχετο "up" που τρώει ένα νήμα κάποιας σειράς ή ταινίας που μπορεί να είναι μάπα και να μοστράρει στην πρώτη σελίδα επειδή κάποιοι κάνουν χαβαλέ, κρύβοντας σε άλλες σελίδες κάποιες πολύ καλύτερες.

Που ειναι ΑΚΡΙΒΩΣ η περιπτωση με την Γιαφκα του Γουκα.
Για τουλαχιστον 8 χρονια.

Αρχιζω να υποψιαζομαι οτι δεν ειμαι ο μοναδικος λογος
που χασαμε τον φιλτατο Sonic ... ομως μπορει και να πεφτω εξω.
Δηλαδη, να ημουν εγω αυτος που εδινε chatαδικη εκτροπη στο νημα
και ο Sonic ... να το επανεφερε στην σωστη ροτα !

Παντως ειχατε τροπο να κανετε το νημα να ΜΗΝ εμφανιζεται καθημερινα
ως φαντης μπαστουνι στην κατηγορια του Κινηματογραφου. Ουτε σε μας,
τον Sonic και μενα, μας αρεσε αυτο. Θα ειχε αποφευχθει πολυ παρασκηνιο.
Θυμαμαι οτι τουλαχιστον του Υπερηχα δεν του αρεσε αυτο.
Και ΔΕΝ μπορει να ηταν μονο του Υπερηχα η ενοχληση.

Θα μπορουσαμε να συννενοηθουμε (στα φανερα) το νημα να εμφανιζεται 1ο
ΑΦΟΥ μπει καποιος στην υποκατηγορια του (Νεα - Συζητησεις - Διαγωνισμοι)
η ακομα και να εμφανιζεται 5ο η 10ο. Δεν θα προεκυπτε βηχας η παραπονο.
Ετσι κι αλλιως, οι ιδιοι και οι ιδιοι, το επισκεπτομασταν.

Πας και βλέπεις τα PM που σου έχουν στείλει; :nounder:
Τι εννοείς "notifications";

Με το που εισερχομαι στο φορουμ ακριβως διπλα και αριστερα στο προφιλ υπαρχει το notifications το οποιο μπαινω μεσα βλεπω τα προσωπικα μυνηματα μου αλλα δεν μπορω να τα σβησω και ειναι συνεχεια στον αριθμο 2!-bye-

καλημερα
μπορει καποιος να με βοηθησει
στελνω ενα μηνυμα και ο παραληπτης δεν το λαμβανει ουτε μου αναφερεται στα αποσταλεντα
ενω εχω θεσεις και για αλλα μηνυματα
κατι κανω λαθος

Μπορεί ο παραλήπτης να μην έχει άλλο διαθέσιμο χώρο στα μηνύματα του και να μην μπορεί να δεχτεί μήνυμα.

Στάλθηκε από το EML-L09 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

σου στελνω pm