Οι απορίες σας

Και έτσι θα μείνει μέχρι νεοτέρας επειδή κάποια μέλη δεν μπορούν να κρατήσουν την πολιτική εκτός forum.

Θελω να φτιαξω ενα thread για τις αγαπημενες μου σειρες με συγκεκριμενη θεματολογια. Που να το ποσταρω ακριβως ; Στο τηλεοραση ή στα subforums της Σειρές/Mini-Series ;

Καλησπέρα σε όλους!

Επειδή είμαι νέος και δεν γνωρίζω, υπάρχει κάποιο sub για οθόνες Η/Υ;
Ήθελα μια βοήθεια σχετικά με panels για οθόνη που προορίζεται πρωτίστως για επαγγελματική χρήση (ακτινοδιαγνωστική), με το contrast ratio, brightness και color accuracy να είναι σημαντικά.

Γνωρίζω ότι υπάρχουν αρκετές οθόνες αμιγώς για τέτοια χρήση, ωστόσο οι τιμές τους είναι απαγορευτικές και εκτιμώ ότι δεν αξίζουν το καπέλο στην τιμή για τις περισσότερες περιπτώσεις.

Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Εχθες ανοιξα ένα ενημερωτικό thread για μια ιστοσελιδα με πληροφορίες για τις ελληνικές ταινίες. Διαβαζοντας τους κανονες λειτουργιας του φορουμ δεν ειδα να παραβιαζω καποιο κανονισμο λειτουργιας. Ομως το thread αφαιρεθηκε διχως καποιο σχολιο. Τι εγινε ακριβως ;

Λοιπόν παιδιά κατεβαίνω Αθήνα από βδομάδα και έχω τον ενισχυτή μου τον pioneer που δεν ανοίγει και σκέφτομαι να τον κατεβάσω κάτω να τον πάω σε κάποιο τεχνικό μήπως επισκευάζετε, υπάρχει κάποιο επίσημο σέρβις της pioneer? Η κάποιος γνωστός καλός τεχνικός Αθήνα για να απευθυνθώ ;

• Like
Reactions: mikemtb
Καλησπέρα, έχω χρόνια να μπω στο φόρουμ. Παρόλαυτα τα στοιχεία μου υπήρχαν. Είδα ότι δεν μπορώ να γράψω νέο θέμα για την αγορά ενισχυτή. Τι χρειάζεται για να μπορώ να γράψω; Ευχαριστώ

Καλησπέρα, έχω χρόνια να μπω στο φόρουμ. Παρόλαυτα τα στοιχεία μου υπήρχαν. Είδα ότι δεν μπορώ να γράψω νέο θέμα για την αγορά ενισχυτή. Τι χρειάζεται για να μπορώ να γράψω; Ευχαριστώ
Αφού μπορείς και γράφεις εδώ, πιο είναι το πρόβλημα;
Δεν σε αφήνει η πλατφόρμα να ανοίξεις νέο νήμα;

Ναι δεν με αφήνει να φτιάξω νέα συζήτηση στην ενότητα με τους ενισχυτές

Ναι δεν με αφήνει να φτιάξω νέα συζήτηση στην ενότητα με τους ενισχυτές

Μπορείς να μας πείς σε ποιά υποκατηγορία ακριβώς;
Home Theater/Hifi/Hiend;

Σας παρακαλώ μου λετε τι είδους αρχεία video μπορώ να αναρτήσω?
Προσπαθώ να ανεβάσω ένα με κατάληξη .MP4 και γράφει ότι δεν είναι αποδεκτό αρχείο με τέτοια κατάληξη.
Εκεί που γράφει ποια αρχεία είναι αποδεκτά, θολώνει η εικόνα και δεν μπορώ να το διαβάσω.

Για video Μιχάλη κατευθειαν στη πλατφόρμα δεν θα σε εξυπηρετήσει. Έχει 8MB όριο ανά αρχειο.

Καλύτερα βάλε το στο youtube ως unlisted αν δεν θέλεις να φαίνεται άλλου και βάζεις το λινκ.

• Like
Reactions: mdvq
Οταν " τρωϛ " ενα ban, για καποιο post, αυτο αφορα το συνολο του forum ή μονο το thread που εγινε το επιμαχο post?