Οι απορίες σας

Ότι θυμάμαι χαίρομαι θα μου πείτε και δίκιο θα 'χετε, αλλά...
Τώρα μόλις παρατήρησα ότι λείπει η υπογραφή που είχαμε και μας ακολουθούσε σε κάθε μας ποσταρισμα.
Κάνω λάθος ή έτσι έχουν τα πράγματα πλέον??

Ότι θυμάμαι χαίρομαι θα μου πείτε και δίκιο θα 'χετε, αλλά...
Τώρα μόλις παρατήρησα ότι λείπει η υπογραφή που είχαμε και μας ακολουθούσε σε κάθε μας ποσταρισμα.
Κάνω λάθος ή έτσι έχουν τα πράγματα πλέον??

αν μπαίνεις στο φόρουμ από κινητό υπογραφές δεν βλέπεις.. όταν μπεις από κανονικό pc ( ή λάπτοπ ) θα τις δεις κανονικά όπως βλέπω εγώ τώρα την δική σου..

"Αν μας κανετε να χασουμε τα ονειρα μας κλπ...." ;)

Ναι. Το ειδα τωρα που μπηκα...
Αλλα δε μου αρεσει, ειναι κομμενη...

Απλά όταν το κάνεις πρέπει να καθαρίσει η cache memory της πλατφόρμας από το προηγούμενο thumbnail , γιαυτό δεν θα δεις αμέσως την νέα εικόνα , θα πρέπει να περάσει κάποιος χρόνος που δεν μπορώ να σου πω ακριβώς πόσος είναι

• Like
Reactions: ΓΡΥΠΑΣ
Ctrl + f5 στον browser με φορτωμένη την σελίδα για να αλλάξει άμεσα ζητώντας full refresh (αγνοεί την cache)

• Like
Reactions: kbouk
Γιατι, μερικεϛ φορεϛ ( σπανια ), μου ζηταει να επιβεβαιωσω την αντιδραση μου, σ' ενα post?

Καλημέρα.
Θέλω να ρωτήσω περί ήχων από καταγραφικό.
Που μπορώ να βρω πληροφορίες και να ρωτήσω?

Καλησπέρα. Μήπως υπάρχει δυνατότητα μια αγγελία που την έκλεισα να ξανανοίξει; Αν όχι μπορώ να ανοίξω νέα με το ίδιο προϊόν; Ευχαριστώ.

Καλησπέρα. Μήπως υπάρχει δυνατότητα μια αγγελία που την έκλεισα να ξανανοίξει; Αν όχι μπορώ να ανοίξω νέα με το ίδιο προϊόν; Ευχαριστώ.
Καλησπέρα. Καλύτερα να βάλετε καινούργια αγγελία.

• Like
Reactions: Frenz