Τι ακριβώς θέλεις να πεις?Τωρα βεβαια, μερικοι 35αρηδες ισως και να μην καταλαβουν ......
Ε, υπαρχουν και οι πρεσβυτεροι.......
View attachment 242054
Oτι κατι το εξαφανισμενο σημερα, διαφημιζοταν ως υπερτεχνολογια του αυριο .... τοτε.Τι ακριβώς θέλεις να πεις?
Sent from my SM-G781B using Tapatalk
ότι είμαστε γερόντια....Τι ακριβώς θέλεις να πεις?
Sent from my SM-G781B using Tapatalk
ποιό ρε, το vhs...Oτι κατι το εξαφανισμενο σημερα, διαφημιζοταν ως υπερτεχνολογια του αυριο .... τοτε.
Αλλα ειμαστε τοοοοοοσο διαφορετικοι στην αισθηση του χιουμορ, Δημητρη.
Προφανως δεν σε αγγιξε το "The future is here, 1976". Δεν πειραζει ........
Δηλαδη, ταινιες που εβλεπες ? ......ποιό ρε, το vhs...
ποτέ δεν με άγγιξε
αλλά ο χρόνος είναι ρευστός, το είπε ο μουστάκιας
το 1976?Δηλαδη, ταινιες που εβλεπες ? ......
Ειχες κανα Ραδιο Σιτυ δικο σου ?
Και που έγραφες αν όχι σε VHS ;;;το 1976?
σινεμά μόνο. Εκεί δίπλα σου έχει ένα.
βίντεο ξέρεις πότε πήρα? το 1990 και έγραφα από την τιβι...
το 1976?
σε vhs αλλά μόνο μετά το 1990Και που έγραφες αν όχι σε VHS ;;;
Σε Beta ή στο 2000 της Philips ;;;
Sorry, αλλά την κασέτα από που την επαιρνε;Μου θυμίσατε τώρα το τελευταίο μου βίντεο, που πέρα από το πόσο καλό ήταν, SVHS, με όλα τα καλούδια της εποχής, ακόμα και frame by frame jog dial, ήταν και φοβερή ντιζαϊνιά για την εποχή του, κόσμημα κανονικό. Θυμάμαι πόσο είχα ενθουσιαστεί όταν το πήρα, α ρε #@$ νοσταλγία...
![]()
Η απάντηση στην ερώτηση σου ενδέχεται να παραβιάζει τους κανόνες του φόρουμ….Sorry, αλλά την κασέτα από που την επαιρνε;
η πρόσοψη είναι καπάκι που όταν άνοιγε έβλεπες την ..είσοδοSorry, αλλά την κασέτα από που την επαιρνε;
η philips πάντα έσκιζε από ντιζάιν.. σε όλα...Μου θυμίσατε τώρα το τελευταίο μου βίντεο, που πέρα από το πόσο καλό ήταν, SVHS, με όλα τα καλούδια της εποχής, ακόμα και frame by frame jog dial, ήταν και φοβερή ντιζαϊνιά για την εποχή του, κόσμημα κανονικό. Θυμάμαι πόσο είχα ενθουσιαστεί όταν το πήρα, α ρε #@$ νοσταλγία...
![]()
Παρακαλω, αποστειλατε iban (σε pm) για καταθεση ποσου 1 εκατομμυριου ευρω (αμεσα) !Η απάντηση στην ερώτηση σου ενδέχεται να παραβιάζει τους κανόνες του φόρουμ….![]()
Το ξερω τι εχει διπλα μου.το 1976?
Υπάρχει ακόμα κάπου στην αποθήκη. Το είχα πάρει λόγω εξόδου S-video (ήταν S-VHS) για να δίνω στον προτζέκοτρα s-video σήμα που ήταν σαφώς καλύτερο από το απλό composite. Πανάκριβο βίντεο τότε.Αυτό. Ήταν της σχολής Marantz το design…
Κι όταν το άνοιγες, κανονικό πιλοτήριο:
View attachment 242116
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.