Οι Αστείες Εικόνες του avclub.

τι είναι χειρότερο σε αυτήν δεν ξέρω...
τα "προσόντα" της ή η φωνή της....

(με το πιστόλι στον κρόταφο για να διαλέξω, χμ... μάλλον τα ..προσόντα)

edit..
ok Θανάση, τώρα μπορείς να με επαναφέρεις στην τάξη... :LOL:

Την πέτυχα λάιβ σε πανηγύρι στο χωριό μου το καλοκαίρι. Είχε τουριστικό ενδιαφέρον, αν μη τι άλλο!

• Haha
  • Like
Reactions: SR-71 and vlad66

Θα σε λυπησω ισως ☺️............ αλλα μεγαλωσα με παιχνιδια που ειχαν ΥΛΙΚΗ υποσταση. 😌

Christmas 1981 for Kent.jpg

O πιτσιρικας πλεεεεει σε ΩΚΕΑΝΟΥΣ ευτυχιας. Τα ακουμπαει ολα, τα αγκαλιαζει, ισως κοιμαται και μαζι τους.
Μην το παρεις προσωπικα (και εγω οθονακιας εχω καταντησει).

Θα σε λυπησω ισως ☺️............ αλλα μεγαλωσα με παιχνιδια που ειχαν ΥΛΙΚΗ υποσταση. 😌

View attachment 249933

O πιτσιρικας πλεεεεει σε ΩΚΕΑΝΟΥΣ ευτυχιας. Τα ακουμπαει ολα, τα αγκαλιαζει, ισως κοιμαται και μαζι τους.
Μην το παρεις προσωπικα (και εγω οθονακιας εχω καταντησει).

Moi aussi. Οι γονείς μου ήταν αντικονσολάκηδες. Την πρώτη μου κονσόλα την πήρα στα... 25 μου :)

(βέβαια από PC όλο και κάτι υπήρχε σπίτι, αφού ο πατέρας ήταν τεχνοφρικιό από εποχής 286, η πρώτη οθόνη στην οποία ξεροστάλιασα. Με αυστηρό ωράριο όμως).

• Like
Reactions: SR-71
Look at these kids.jpg

Που ειναι ο Υπερηχας ?
Τζαζ εβγαινε μεχρι το 1974 ........ μετα σταματησε ....... σωστα ?

musicjoke.jpg

Last edited:
  • Like
Reactions: vlad66 and sportteo
Moi aussi. Οι γονείς μου ήταν αντικονσολάκηδες. Την πρώτη μου κονσόλα την πήρα στα... 25 μου :)

(βέβαια από PC όλο και κάτι υπήρχε σπίτι, αφού ο πατέρας ήταν τεχνοφρικιό από εποχής 286, η πρώτη οθόνη στην οποία ξεροστάλιασα. Με αυστηρό ωράριο όμως).
Υπάρχουν και σήμερα παιχνίδια που τα πιάνεις, αλλά πρέπει να ψάξεις πολύ.

Τον παρακάτω μηχανικό υπολογιστή τον προτείνω ανεπιφύλακτα, τον έχω πάρει για τα παιδιά μου

Ο πιο ωραίος τρόπος να μάθεις αλγοριθμική λογική. Είναι απίστευτο πόσο "περίπλοκο" κώδικα μπορείς να γράψεις και να τρέξεις με μπίλιες (IF...THEN...ELSE, DO LOOPS, MEMORY REGISTERS κλπ)

Μόλις μεγαλώσουν λίγο θα τους πάρω και το

Με αυτό μαθαίνουν στην πράξη για κυκλώματα RLC.

Ε, ελπίζω ότι μετά το επόμενο βήμα είναι να παίζεις με arduino.

...βέβαια υπάρχει η περίπτωση σε 5 χρόνια να έχεις ένα ρομποτάκι να του μιλάς και να σου συνδέει τα κυκλώματα, να σου γράφει τον κώδικα και εσύ απλά να κοιτάς για τα ψαγμένα 12χρονα...

Λοιπον,
δεν θα ασχολειται το avclub επι δυο μερονυχτα αν ειναι στραβοκανα η Carrie Ann Moss.
ΕΙΝΑΙ ! ......... Οποτε σας παρακαλω πολυ, μην της κανετε το ψυχικο, αφηστε την ... αχαϊδευτη.
Θα φροντισω εγω για την ψυχοθεραπευτικη της αγωγη ...... asap.
Συννενοηθηκαμε ? 😒