Οι Αστείες Εικόνες του avclub.

Πωπω...αναμνήσεις...

και επίσης το εισαγωγικό προβολάκι για πάρα πολλούς. Το κοτετσόσυρμα τεράστιο, αλλά το να πας από τις 29 ίντσες (που ήταν οι "μεγάλες" της εποχής) στις 70+ ήταν WOW. O Sony CPJ-100 άνοιξε το δρόμο, αλλά περισσότερο θυμάμαι τον CPJ-200.

Και για να κλείσει το ταξίδι στο memory lane δεν υπάρχει τίποτα στη μνήμη μου πιο "τέλειας" εικόνας που έχω δει ποτέ. To 2003 κάναμε στη Laserland μια παρουσίαση για High Definition εικόνα. Μόλις είχε κυκλοφορήσει το Terminator 2 σε μια ειδική έκδοση dvd που περιείχε ένα δεύτερο δισκάκι με το αρχείο σε 720p σε κλειδωμένο wmv. Δεν θυμάμαι πως, είχα σπάσει τότε την προστασία και το είχα αντιγράψει στο σκληρό του υπολογιστή και είχα σκάσει στη Laserland με το desktop htpc μου σε ιμάντες για μεταφορά σαν τσάντα για να κάνουμε την παρουσίαση. Θυμάμαι αρκετά πρόσωπα, για να μην ξεχάσω κάποιον δεν γράφω ονόματα.
Θυμάμαι ακόμη ότι ναι μεν η εικόνα ήταν σαφώς καλύτερη από τα dvd αλλά ήμασταν στην αρχή του δρόμού. Αφού είδαμε όλοι αποσπάσματα από το Τ2 ήρθε και η έκπληξη. Μπήκε μέσα ο Καφάτος με το D-theater της JVC. Είδαμε το παρακάτω:
To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

Ήταν 720p (σαν το Τ2) αλλά ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ. Ασυμπίεστη πρακτικά εικόνα και το σαγόνι στο πάτωμα. Προφανώς έχω δει απείρως καλύτερες εικόνες από τότε, αλλά στη μνήμη μου δεν θυμάμαι να έχω δει καλύτερη εικόνα από τότε. Το ΑΛΜΑ σε ποιότητα ήταν τέτοιο που με έχει στιγματίσει. Ναι μετά αρχίσαμε τα 720p, τα 1080i, τα 1080p ανεβήκαμε σε 4Κ και σε κάποια demo σε 8Κ αλλά ποτέ η βελτίωση δεν έκανε ποιοτικά τέτοιο άλμα.

Το συγκεκριμένο D-Theater μαζί με 3 κασσέτες και το ματασχηματιστή του, ήταν Ανερικάνικο 110v βλέπεις, βρίσκεται κάπου στο Γαλάτσι. Αν υπάρχει ακόμα δηλαδή.
Η μια κασσέτα μάλιστα ήταν στιγμιότυπα από το EURO 2004, όταν το πήραμε.
Στενοχωρήθηκα λίγο όταν τα έδωσα αλλά πόσα μηχανήματα (πρακτικά άχρηστα) να κρατήσεις;

• Like
Reactions: takisot
Το συγκεκριμένο D-Theater μαζί με 3 κασσέτες και το ματασχηματιστή του, ήταν Ανερικάνικο 110v βλέπεις, βρίσκεται κάπου στο Γαλάτσι. Αν υπάρχει ακόμα δηλαδή.
Η μια κασσέτα μάλιστα ήταν στιγμιότυπα από το EURO 2004, όταν το πήραμε.
Στενοχωρήθηκα λίγο όταν τα έδωσα αλλά πόσα μηχανήματα (πρακτικά άχρηστα) να κρατήσεις;
Κάνεις μουσείο και κόβεις και εισιτήρια 😁😉

394602150b0e62307c4cfaddc058ea5d.jpg

• Haha
Reactions: SR-71