Μια και τωρα ειδα το νημα και γινεται και λογος για τους Beatles... δεν ηξερα οτι γκρεμιστηκε το σπιτι...
Λοιπον στον Παπαγο 20 μετρα απο το Δημαρχειο υπηρχε μια μονοκατοικια (και απο οσο θυμαμαι ωραια κλασσικη της δεκαετιας του 60). Ανηκε στον Αλεξη Μαρδα ο οποιος εγινε φιλος με τον Λενον στις "ινδικης" προελευσης αναζητησεις του. Σταδιακα μεσω αυτου εγινε φιλος με τους υπολοιπους και αργοτερα μανατζερ τους. Μια νυχτα λοιπον (νομιζω του 67 ) ηρθαν με μυστικοτητα οι Beatles στην Αθηνα και φιλοξενηθηκαν στο εν λογω σπιτι. Ομως το νεο διερευσε και αρχισε να μαζευεται κοσμος εξω απο το σπιτι. Μετα λιγες ωρες οι διασημοι καλεσμενοι αναχωρησαν προτου μαθευτει παραπερα το πραγμα και μαζευτει πολυς κοσμος. Αν ηρθαν και δευτερη φορα δεν το ξερω... παντως το γεγονος το θυμαμαι καθως οι γονεις του Μαρδα διεμεναν στην Κρητη (τουλαχιστον για καποια περιοδο) και ηταν φιλοι με τους γονεις μου εκει (παροτι ειχαν διαφορα ηλικιας... αν θυμαμαι ηταν γιατρος ο πατερας του Μαρδα). Πρωτοειδα το σπιτι στα τελη του 70 οταν μετακομισα στο Χολαργο και η εικονα του μου εμεινε στο μυαλο οταν μου ειπαν οτι εκει ειχαν μεινει οι Beatles... θυμαμαι δε οτι καθε φορα που περνουσα απο εξω θυμομουν παντα το γεγονος.