Που σκοπεύεται να πάτε φέτος εάν πάνε όλα καλά με βλέπω με τη σύζυγο στα .....Κύθυρα χωρίς το μικρό όμως ( για αυτό είναι οι παππούδες άλλωστε )

Καλή λευτεριά να έχει η σύζυγος! Αγοράκι ή κοριτσάκι;Κατάκαλος Βασίλης said:3 βδομάδες στα Χανιά στο πατρικό την γυναίκας μου... Είναι σε ενδιαφέρουσα οπότε δεν συζητιέται για κάτι άλλο.... Όχι πως μας χαλάει βέβαια, αλλά θα ήθελα και μερικές μέρες κάπου αλλού...
Καλημέρα....
Γειά σου Νικόλ,Νικόλ said:Εγώ σίγουρα Ναύπλιο, Ύδρα και μάλλον Ζάκυνθο....
Γειά σου Νίκο, στην Ύδρα θα πάω για 4-5 μέρες. Δεν είναι για να κάτσεις πολλές μέρες γιατί είναι μικρό νησί οπότε προλαβαίνεις να το γυρίσεις. Πάω σχεδόν κάθε χρόνο γιατί είναι η καταγωγή μου από εκεί. Εσύ δεν έχεις πάει ποτέ;NICK D. said:Γειά σου Νικόλ,
Ύδρα ??
Για πολλές ημέρες ??
Έχεις ξαναπάει ??
Κατάκαλος Βασίλης said:Ευχαριστώ...
Στην αυχαινική διαφάνεια έδειξε αγοράκι.... αλλά δεν το "δένουμε" γιατί έχουμε δει και ακούσει πολλά... Φίλη της γυναίκας μου από την Κρήτη μόλις την είπε ο γιατρός οτι είναι αγόρι ο πατέρας της κερνούσε τσικουδιές όλο το χωριό... Τελικά έκανε κορίτσι....
Περιμένουμε του επόμενους υπέρηχους για επιβεβαίωση....
Νικόλ said:Γειά σου Νίκο, στην Ύδρα θα πάω για 4-5 μέρες. Δεν είναι για να κάτσεις πολλές μέρες γιατί είναι μικρό νησί οπότε προλαβαίνεις να το γυρίσεις. Πάω σχεδόν κάθε χρόνο γιατί είναι η καταγωγή μου από εκεί. Εσύ δεν έχεις πάει ποτέ;
andrdive said:Για το δεύτερο 15ήμερο του Αυγούστου στην Αστυπάλαια
Αγγελος said:Ρε παιδια η Sam που είναι να απαντησει?
Σε ευχαριστώ Emilot, ρώτησα μόλις χθές τιμές λογικές από 50 - 70 ( έρε που έχουμε φτάσει ) , οπότε δεν ανησυχώ ιδιαίτερα!!Emilot said:Κύθηρα πολύ ωραία, φοβερές παραλίες, κλείσε νωρίς δωμάτιο, με έφαγαν οι δρόμοι να ψάχνω.
Ησυχία γενικά, 2-3 μπαράκια στο κέντρο, καλό και σε καλές τιμές φαί.
Πήγα πρίν 2 χρόνια.
Αστυπάλαια όνειρο ζωής, να μείνω μια μέρα εκει για πάντα!!!!
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.