Οι διακοπές είναι προ των πυλών.....

Simos.I

Moderator
Staff member
17 June 2006
28,645
Land of Dystopia
Που σκοπεύεται να πάτε φέτος εάν πάνε όλα καλά με βλέπω με τη σύζυγο στα .....Κύθυρα χωρίς το μικρό όμως ( για αυτό είναι οι παππούδες άλλωστε ):) :)

Ήμουν Kρήτη και σκοπεύω να πάω ακόμη Πήλιο, Σύρο, Xαλκίδα και όπου αλλού τύχει.
Σύζυγος κλπ δεν παίζουν οπότε έχω free schedule.

Μετά την έλευση της μικρής θα πάμε Αύγουστο στην Νάξο στο πατρικό της γυναίκας μου. Να μπορούμε και να ξεμυτίσουμε μόνοι μιας και η πεθερούλα είναι αστέρι και έχει μεγαλώσει ήδη 3 εγγόνια.

Πρωτο 15νθημερο Ιουλιου με την οικογενεια καπου στον Κορινθιακό και 5-6 μερες τον Αυγουστο (3 με 9) σε Ιο ή Πάρο μονοι μας (με φιλικο ζευγαρι) μια και εχουμε 2 γιαγιαδες αστερια!!! Ετσι να θυμηθουμε τα φοιτητικα μας χρονια!!!

Θα γουσταρα και μια Αστυπάλαια (βλεπε υπογραφη) βεβαια αλλά...

3 βδομάδες στα Χανιά στο πατρικό την γυναίκας μου... Είναι σε ενδιαφέρουσα οπότε δεν συζητιέται για κάτι άλλο.... Όχι πως μας χαλάει βέβαια, αλλά θα ήθελα και μερικές μέρες κάπου αλλού... :-)

Καλημέρα....

Κατάκαλος Βασίλης said:
3 βδομάδες στα Χανιά στο πατρικό την γυναίκας μου... Είναι σε ενδιαφέρουσα οπότε δεν συζητιέται για κάτι άλλο.... Όχι πως μας χαλάει βέβαια, αλλά θα ήθελα και μερικές μέρες κάπου αλλού... :-)

Καλημέρα....
Καλή λευτεριά να έχει η σύζυγος! Αγοράκι ή κοριτσάκι;

Νικόλ said:
Εγώ σίγουρα Ναύπλιο, Ύδρα και μάλλον Ζάκυνθο....
Γειά σου Νικόλ,
Ύδρα ??
Για πολλές ημέρες ??
Έχεις ξαναπάει ??

Ευχαριστώ...
Στην αυχαινική διαφάνεια έδειξε αγοράκι.... αλλά δεν το "δένουμε" γιατί έχουμε δει και ακούσει πολλά... Φίλη της γυναίκας μου από την Κρήτη μόλις την είπε ο γιατρός οτι είναι αγόρι ο πατέρας της κερνούσε τσικουδιές όλο το χωριό... Τελικά έκανε κορίτσι....:-)
Περιμένουμε του επόμενους υπέρηχους για επιβεβαίωση....

NICK D. said:
Γειά σου Νικόλ,
Ύδρα ??
Για πολλές ημέρες ??
Έχεις ξαναπάει ??
Γειά σου Νίκο, στην Ύδρα θα πάω για 4-5 μέρες. Δεν είναι για να κάτσεις πολλές μέρες γιατί είναι μικρό νησί οπότε προλαβαίνεις να το γυρίσεις. Πάω σχεδόν κάθε χρόνο γιατί είναι η καταγωγή μου από εκεί. Εσύ δεν έχεις πάει ποτέ;

Κατάκαλος Βασίλης said:
Ευχαριστώ...
Στην αυχαινική διαφάνεια έδειξε αγοράκι.... αλλά δεν το "δένουμε" γιατί έχουμε δει και ακούσει πολλά... Φίλη της γυναίκας μου από την Κρήτη μόλις την είπε ο γιατρός οτι είναι αγόρι ο πατέρας της κερνούσε τσικουδιές όλο το χωριό... Τελικά έκανε κορίτσι....:-)
Περιμένουμε του επόμενους υπέρηχους για επιβεβαίωση....
:eek: :eek: :eek: βρε τι γίνεται στον κόσμο!!!! Τσάμπα οι τσικουδιές...:D

Νικόλ said:
Γειά σου Νίκο, στην Ύδρα θα πάω για 4-5 μέρες. Δεν είναι για να κάτσεις πολλές μέρες γιατί είναι μικρό νησί οπότε προλαβαίνεις να το γυρίσεις. Πάω σχεδόν κάθε χρόνο γιατί είναι η καταγωγή μου από εκεί. Εσύ δεν έχεις πάει ποτέ;

Η καλή μου είναι από εκεί.
Ναι, καλά είναι αλλά όπως είπες όχι για πολλές μέρες.

Κύθηρα πολύ ωραία, φοβερές παραλίες, κλείσε νωρίς δωμάτιο, με έφαγαν οι δρόμοι να ψάχνω.

Ησυχία γενικά, 2-3 μπαράκια στο κέντρο, καλό και σε καλές τιμές φαί.

Πήγα πρίν 2 χρόνια.

Αστυπάλαια όνειρο ζωής, να μείνω μια μέρα εκει για πάντα!!!!

andrdive said:
Για το δεύτερο 15ήμερο του Αυγούστου στην Αστυπάλαια

36_1_11.gif
36_1_55.gif

Ζηλευω ... λιγο!!!

Ρε παιδια η Sam που είναι να απαντησει?

Emilot said:
Κύθηρα πολύ ωραία, φοβερές παραλίες, κλείσε νωρίς δωμάτιο, με έφαγαν οι δρόμοι να ψάχνω.

Ησυχία γενικά, 2-3 μπαράκια στο κέντρο, καλό και σε καλές τιμές φαί.

Πήγα πρίν 2 χρόνια.

Αστυπάλαια όνειρο ζωής, να μείνω μια μέρα εκει για πάντα!!!!
Σε ευχαριστώ Emilot, ρώτησα μόλις χθές τιμές λογικές από 50 - 70 ( έρε που έχουμε φτάσει ) , οπότε δεν ανησυχώ ιδιαίτερα!!