Οι δίσκοι του 2010

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Οι δίσκοι του 2010

Πες και κάτι κακό ρε συ Πάνο.Όλο καλά μου λες και με κακομαθαίνεις.:flipout:

Μη μου τον θυμωνεις,γιατι θα ξυπνησει μεσα του ο Πεκινπα και θα μας παρει ο διαολος ολους....Την εχεις δει την Αγρια Συμμορια?..Θεος Φυλαξοι..

αναλωσιματζής.. (ο hammett)
προτιμώ το διπλανό του πολυβόλο περισσότερο (αρκεί να μην αγγίζει μικρόφωνο)
...αν και το απόλυτο σε χαρντ φύση, είναι το δίδυμο στο killers (ούτε πριν, ούτε έπειτα)... τέτοια εξάχορδη πυράκτωση δεν αλλού πουθενά:grinning-smiley-043

Μη μου τον θυμωνεις,γιατι θα ξυπνησει μεσα του ο Πεκινπα και θα μας παρει ο διαολος ολους....Την εχεις δει την Αγρια Συμμορια?..Θεος Φυλαξοι..

Μπέρδεψα το α με το ου ρε :afro:

Σιγα τον κουλο...:D

αναλωσιματζής.. (ο hammett)
προτιμώ το διπλανό του πολυβόλο περισσότερο (αρκεί να μην αγγίζει μικρόφωνο)
...αν και το απόλυτο σε χαρντ φύση, είναι το δίδυμο στο killers (ούτε πριν, ούτε έπειτα)... τέτοια εξάχορδη πυράκτωση δεν αλλού πουθενά:grinning-smiley-043

Θήτα:Σε δικαιολογώ για ότι πεις φίλε μου.Maiden δεν ακούς?Φωνάζει η κατάστασή σου...:flipout:

Πάνο:Φοβερή ταινία.Αλλά προτιμώ τους ''τέσσερις καβαλάρηδες''...:antlers:

Μουκ:Ε ΟΧΙ ΚΙ ΕΣΥ!ΘΑ ΣΕ ΜΑΛΩΣΩ.:angry:

Λιοντάρι ο James αλλά ο Χαβανέζος είναι σε άλλο επίπεδο.

Εγκυκλοπεδική μόρφωση:Δίδυμο στο killers?Murray με ...?

Απάντηση: Re: Οι δίσκοι του 2010

Εγκυκλοπεδική μόρφωση:Δίδυμο στο killers?Murray με ...?

Smith.Ηταν ο 1ος του δισκος με τους Μαιντανους.Αντικατεστησε τον Stratton...
To μαμησαμε το θρεντ...
Οπου μπαινει ο Θ. το γυρναμε στους Maiden...

Re: Απάντηση: Re: Οι δίσκοι του 2010

Smith.Ηταν ο 1ος του δισκος με τους Μαιντανους.Αντικατεστησε τον Stratton...
To μαμησαμε το θρεντ...
Οπου μπαινει ο Θ. το γυρναμε στους Maiden...

:flipout::flipout::flipout:

Έεεεεεελα.Γράψτε τώρα γιατί μόλις το δουν ο ΑΓΔ και ο Skakinen θα το καθαρίσουν και θα αφήσουν μόνο το πρώτο ποστ.:flipout:

εδώ που τα λέμε, το χρειάζεται το ξεκαθάρισμα το παρόν νήμα ...

επίσης, δεν μπορώ να συνεισφέρω γιατί από τους 10δες δίσκους που απόλαυσα φέτος, ουδείς ήταν των τελευταίων μηνών .... αν θυμηθώ κάτι διαφορετικό θα το καταθέσω ...

εδώ που τα λέμε, το χρειάζεται το ξεκαθάρισμα το παρόν νήμα ...

επίσης, δεν μπορώ να συνεισφέρω γιατί από τους 10δες δίσκους που απόλαυσα φέτος, ουδείς ήταν των τελευταίων μηνών .... αν θυμηθώ κάτι διαφορετικό θα το καταθέσω ...

Εδώ άλλοι βάλανε του 1821 αυτό σε έφαγε εσένα; Έλα γράψε και περιμένω με τον κέρσορα στο checkout...:BDBDG54:

Aντε νά βάλω και τίς δικές μου επιλογές γιά τό 2010...
Δίσκος τής Χρονιάς γιά μένα:
Pastorale
Stefano Battaglia(piano,prepared piano),Michele Rabbia (Percussion,Electronics).
........................................................................................................
Atomic:Theatre Tilters

Dave Holland octet:Pathways

Lost in A Dream:Motian,Potter,Moran

Quiet Inlet by Food(Iain Ballamy, Thomas Stronen,)καί Nils Petter Molvaer, and Christian Fennesz

One Dark Night I Left My Silent House by Marilyn Crispell and David Rothenberg

Μozart :The Violin Concertos,sinfonia concertante,Orchestra Mozart,Claudio Abbado.Violin:Giuliano Carmignola

Furtwangler and the Berliner Philarmoniker in Rome,1/5/1951:Bruckner 7th,Debussy:Nuages et fetes,Richard Strauss,Don Juan,Richard Wagner:Tannhauser,overture

Charles Lloyd:Mirror

Gilad Atzmon &
The Orient House Ensemble:The tide has changed

Testament:Keith Jarrettεκδόθηκε Οκτώβριο τού 2009,αλλά αυτοδικαίως μπαίνει στίς κυκλοφορίες τού 2010.

Αnouar Brahem Trio:Astrakan Cafe

PART, ARVO Symphony No. 4 Los Angeles Philharmonic / Esa-Pekka Salonen

Debussy La Mer, Mahler Symphony No. 2 by Claudio Abbado and Lucerne Festival Orchestra

Last edited:
http://www.youtube.com/watch?v=wlRks17p31E

To ωραιότερο (ότι και να σημαίνει αυτό) για μένα της χρονιάς. Περίμενα τους Δανούς με αγωνία. Από το EP τους είχα καταλάβει ότι θα σκάσει στη μούρη μου αυτή η ομορφιά.

CHIMES AND BELLS και η CECILLIE TRIER η καλύτερη γυναικεία φωνή της χρονιάς.

51PrdGUmbgL._SL500_AA280_.jpg

Αλμπουμάρα με όλη τη σημασία της λέξης και το Gasoline all time classic.

613P7LkXPTL._SL500_AA300_.jpg

Τα έχουμε πει για τον Κύριο πολλές φορές.

51mJoAwXHxL._SL500_AA300_.jpg

Eξωτικό ψυχεδελικό drone από τον κύριο Cameron Stallones. Ozric - Hawkwind διαστημικό επιτάφιο βήμα με μαύρη ρυθμολογία. Δύσκολο αλλά μαγικό.

Αιμίλιε πολύ καλό αλλά για μένα τα προηγούμενα καλύτερα.:guitarist:

Ξέρεις ότι δεν μπορώ να διαφωνήσω μαζί σου, αλλά μου αρέσει τόσο πολύ το συγκεκριμένο κομμάτι και το σύρσιμο στο πάτωμα της μισολιωμένης καρδιάς του τύπου, που δεν μου αφήνει περιθώρια....

Αλλά μεταξύ αυτών που έβαλες, Gonjasufi Rules!!!!!:guitarist: