Οι Επόμενες Τρείς Μέρες — The Next Three Days

Ψηφίστε την ταινία:

• Total voters
    0
Πάρα πολύ καλή ταινία..Έξυπνη και όχι και τόσο αμερικανιά (3 πυροβολισμοί σε όλη την ταινία), την έχω δει τρείς φορές και ακόμα και την τελευταία με κράτησε χωρίς να βαρεθώ. Η μουσική επένδυση όλα τα λευτά και η σκηνή με την νταλίκα απλά κόβει την ανάσα..Must see.

Καλή ταινία και μάλιστα με κάποια αγωνία στο δεύτερο μέρος.

Και εγω τη χάρηκα τη ταινια.
Δεν βρηκα κατι που να δικαιολογεί τον χαρακτηρισμό της αμερικανιας ( αν και τελευταια εχω χασει την έννοια οπως την καταλάβαινα μεχρι πριν λιγο καιρο)
Τελικά οντως οπως εχει ειπωθει, και μαλιστα σε μια ταινια που δεν το περιμενεις , οταν ο μαστορας το εχει ...
Τι να λεμε.
Και ας ειναι happy end...
Μηπως ειναι κακο

Re: Απάντηση: Οι Επόμενες Τρείς Μέρες — The Next Three Days

...Δεν βρηκα κατι που να δικαιολογεί τον χαρακτηρισμό της αμερικανιας ...
Aς ειναι καλα οι Ευρωπαιοι,Κορεατες,νοτιοαμερικανοι (εδω Γαλλοι) που κανουν καλες ταινιες και τις κανουν remake τα Αμερικανακια.Γιατι κακα τα ψεμματα απο σεναρια στερεψανε.

Aς ειναι καλα οι Ευρωπαιοι,Κορεατες,νοτιοαμερικανοι (εδω Γαλλοι) που κανουν καλες ταινιες και τις κανουν remake τα Αμερικανακια.Γιατι κακα τα ψεμματα απο σεναρια στερεψανε.

+1000

Εντάξει ρε παιδιά, δε θα διαφωνήσω, αλλά το Hollywood παράγει περισσότερες ταινίες σε σχέση με τον ευρωπαικό κινηματογράφο, οπότε λογικό δεν είναι να στερέψουν απο ιδέες και μην μπορούν πάντα να πρωτοτυπούν? Εγώ για να δω μια ταινία το ψαχνω πολύ και όταν δυσκολεύομαι να βρώ ποιοτικές ταινίες, πολλές φορές αναρωτιέμαι γιατί δεν βγάζουν περισσότερες βασισμένες σε αληθινές ιστορίες..Η ζωή ξεπερνά πολλές φορές τη φαντασία και κατά καιρους έχουν βγεί καταπληκτικές ταινίες βασισμένες σε πραγματικά γεγονότα. Και οι αληθινές ιστορίες δεν στερεύουν..
Sorry για το :offtopic:αλλά έπρεπε να το πω..

Το σενάριο άκρως προβλέψιμο και τραβηγμένο μέχρι εκεί που δεν παίρνει άλλο.Θα μπορούσε άνετα να είναι ταινία μικρού μήκους
Απο τις ταινίες που τις βλέπεις αυστηρά μία φορά...
Μέτρια...

Εκτός του ότι η παραγωγή σε ποσότητα δεν μπορει να συγκριθεί με οποιαδήποτε αλλης χωρας καλο είναι όταν τελειωνει μια ταινια να βλέπουμε στα γραμματα ποσο αμερικανικη είναι η ταινια που ειδαμε…
Με αυτό θελω να πω πως το hollywood δεν είναι μονο αμερικάνικος κινηματογράφος αλλα και παγκόσμιος αφου τα τελευταια 20-30 χρονια εχει υποδεχτεί δημιουργούς από ολον τον κοσμο δίνοντας τους την ευκαιρία να κανουν πράγματα που δεν ειχαν την δυνατότητα να κανουν στον τοπο τους.
Σκεφτείτε λιγο καποια ονόματα…

Εκτός του ότι η παραγωγή σε ποσότητα δεν μπορει να συγκριθεί με οποιαδήποτε αλλης χωρας καλο είναι όταν τελειωνει μια ταινια να βλέπουμε στα γραμματα ποσο αμερικανικη είναι η ταινια που ειδαμε…
Με αυτό θελω να πω πως το hollywood δεν είναι μονο αμερικάνικος κινηματογράφος αλλα και παγκόσμιος αφου τα τελευταια 20-30 χρονια εχει υποδεχτεί δημιουργούς από ολον τον κοσμο δίνοντας τους την ευκαιρία να κανουν πράγματα που δεν ειχαν την δυνατότητα να κανουν στον τοπο τους.
Σκεφτείτε λιγο καποια ονόματα…

Δεν εχεις αδικο αλλα οι περισσοτεροι καταληγουν να γυριζουν μουφες,μπλοκμπαστερ συνηθως αποτυχημενα...Δεν ειναι ευκολο να επιβιωσεις εκει περα και συνηθως καταβροχθιζονται...

Re: ΟΙ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΤΡΕΙΣ ΜΕΡΕΣ — The Next Three Days

Πρέπει να είναι διασκευή του <Pour elle> με την Dianne Kruger άρα η ιδέα δεν είναι ακριβώς αμερικάνικη.Το γαλλικό πάντως μου άρεσε πολύ.Στα βιντεοκλάμπ με τίτλο <για εκείνη>

Ειδα και τις δυο version, καλες και οι δυο.

Σκηνοθετικα περισσοτερο "ψαγμένη" η γαλικη, πιο φανταιζι η αμερικανικη.

Οι πρωταγωνιστες ειναι πολυ καλοι και στις δυο ταινιες.

Ο Κροου κερδιζει τις εντυπωσεις στην αμερικανικη και η Kruger στη γαλικη.

Προτεινονται για θεαση και οι δυο, ξεκινωντας απο την γαλικη.

Απάντηση: Re: ΟΙ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΤΡΕΙΣ ΜΕΡΕΣ — The Next Three Days

Ειδα και τις δυο version, καλες και οι δυο.

Σκηνοθετικα περισσοτερο "ψαγμένη" η γαλικη, πιο φανταιζι η αμερικανικη.

Οι πρωταγωνιστες ειναι πολυ καλοι και στις δυο ταινιες.

Ο Κροου κερδιζει τις εντυπωσεις στην αμερικανικη και η Kruger στη γαλικη.

Προτεινονται για θεαση και οι δυο, ξεκινωντας απο την γαλικη.

Καμμιά πρόταση για το πού θα βρούμε την Γαλλική βερσιόν?
Τα βιντεοκλάμπ της γειτονιάς μου..πάσχουν ως προς τον Ευρωπαϊκό Κινηματογράφο..:twoguns:

Πολυ καλη ταινιουλα, χωρις πολλα μπαμ-μπουμ...

Θα εβλεπα ανετα και την γαλλικη

Πριν λίγο τελείωσα την προβολή της, στον Παράδεισο...
Πολύ καλή ταινία, και εαν ήμουν fan του είδους θα ψήφιζα εξαιρετική.
2 γεμάτες ώρες ούτε που τις κατάλαβα,και ειδικά το τέλος ήταν ότι το καλύτερο γιά αυτή την ιστορία, και πράγματι μέχρι εκείνη την στιγμή, ήμουν περίεργος γιά το πως θα τελειώσει και σχεδόν σίγουρος ότι θα ξενερώσω με το τέλος...ευτυχώς έπεσα έξω.
Αν και περιπέτεια, ευτυχώς περιόρισε αρκετά τις υπερβολές σε σκηνές δράσης, κάτι που δεν συνηθίζεται τεκευταία
Ο Κρόου, πολύ καλός στον ρόλο του...όσο γιά τις δύο κυρίες...απλά ,κούκλες!!!

Δεν κατάλαβα το συλλογισμό, όπου δεν έχει πιστολίδι πρόκειται για καλή ταινία. Εχουμε λαλήσει όλοι με τις ανοησίες που βγαίνουν και δεν ξερουμε τι λέμε.

Σκηνοθεσία. Αδιάφορη πραγματικά, ειδικά σε μια ταινία που μάλλον είναι δράσης. Ειδικά η δράση, είναι πολύ περιορισμένη. Θυμίζει τουρκικο σήριαλ με τους πολλούς διαλόγους. Οι σκηνές με την Ουάϊλντ δεν είχαν νόημα ύπαρξης. Επίσης παίζει πολύ με το χρόνο. Σε παρα πολλές σκηνές. Καταντάει προβλέψιμο. Μάλλον δεν ξέρει φαίνεται ο σκηνοθετης να "τραβάει" τέτοιες σκηνές

Σενάριο. 8χρονων και κάτω. Ο δάσκαλος είναι τζιμάνι στο φωτοσοπ και πρώτος μαστορας. Εχει ρεφλεξ κασίγιας. Και είναι άσσος στο πιστολίδι (μιλάμε για δάσκαλο, όχι για εκτελεστή).

Το town προστά του, είναι καλή ταινία. Δεν το κράταγε, σε φάση δράματος, αφού καλά πήγαινε μέχρι την πρώτη ώρα;

Εν τω μεταξύ, έχει παραγίνει τελευταία το κακό με τους κακούς:). Ο λευκός πάντα είναι ντόμπρος, ενώ οι μελαμψοί κατακάθια. Ρατσιστές.

Εμένα πάλι δεν με ενθουσίασε, ντάξει γούστα είναι αυτά βέβαια. Απλά απο ένα σημείο και μετά η σύζυγος του απλά δεν έβγαζε κανένα νόημα το τι έκανε. Μια να φεύγουν και να αφήνουν το παιδί τους πίσω, μια να γυρνάνε να το πάρουν, μια να κάθονται με ις ώρες στην εθνική έξω απο το αμάξι ενώ τους καταζητούνε.. Να έχουν αργήσει με ις ώρες και κατά τα άλλα ενώ τα πρόσωπά τους είναι ήδη παντού να καταφέρνουν να αποδράσουν.. Λίγο Αμερικανιά μετα συγχωρήσεως.. Αλλά πάντως βλέπεται ευχάριστα