Οι ερωτήσεις του νέου.....

macedonian

New member
8 October 2008
1
Αρχικά να σας χαιρετήσω και παράλληλα σας συγχαρώ για το πολύ υψηλό επίπεδο του forum.

Θα ήθελα να σας ρωτήσω ποιος είναι ο ιδανικός τρόπος σύνδεσης των παρακάτω συσκευών και τι ακριβώς θα χρειαστώ(και σε τι ποιότητα)μια και τώρα ολοκληρώνω το πρώτο μου εγχείρημα στο χώρο.
  1. PHILIPS 42PFL9632
  2. PS3
  3. YAMAHA 663
4.Canton Movie 120 MX
Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Λάππας Κωνσταντίνος

Αρχικά να σας χαιρετήσω και παράλληλα σας συγχαρώ για το πολύ υψηλό επίπεδο του forum.

Θα ήθελα να σας ρωτήσω ποιος είναι ο ιδανικός τρόπος σύνδεσης των παρακάτω συσκευών και τι ακριβώς θα χρειαστώ(και σε τι ποιότητα)μια και τώρα ολοκληρώνω το πρώτο μου εγχείρημα στο χώρο.
  1. PHILIPS 42PFL9632
  2. PS3
  3. YAMAHA 663
4.Canton Movie 120 MX
Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Λάππας Κωνσταντίνος
Καλώς τον!!!
Σου εύχομαι καλή συνέχεια εδω και ελπίζω να σου φανούμε χρήσιμοι σε ότι σε απασχολεί.Φυσικά το αρκετό διάβασμα στα διάφορα θέματα του παρελθόντος εδω, νομίζω ότι θα σε βηθήσουν αρκετά.
Σε ότι ρωτάς τώρα, συνδέεις την tv και το ps μέσω hdmi με τον ενισχυτή, έχοντας έτσι ήχο και εικόνα και απο τα 2 στα ηχεία σου μέσω του ενισχυτή.
Μπορείς βεβαίως εαν δεν θέλεις να περνάει η εικόνα του ps ,μέσα απο τον ενισχυτή, να το συνδέσεις απ'ευθείας στην τηλεόραση μέσω hdmi γιά καλύτερα οπτικά αποτελέσματα και αναλογικά στον ενισχυτή σου η optical/coaxical στον ενισχυτή σου γιά τον ήχο.