Οι φίλοι μας τα ζώα / Pets & farm animals

Re: οι φιλοι μας τα ζωα !!!

Και μερικές ακόμα...Ήταν η πρώτη μου επίσκεψη στον ζωολογικό κήπο και πραγματικά το καταχάρηκα...

Last edited:
Και μερικές ακόμα...Ήταν η πρώτη μου επίσκεψη στον ζωολογικό κήπο και πραγματικά το καταχάρηκα...
Έχει ατελείωτα θέματα και είναι και για μένα αγαπημένος προορισμός. Τα τελευταία 2 χρόνια βγάζω ετήσιο πάσο. Μένω και σχετικά κοντά βέβαια.

Απο τοτε που γατα και σκυλος εγιναν συγκατοικοι στα διαμερισματα, χαλασαν η φυση και οι συνηθειες των ζωντανων... :antlers:

Dog on the roof by 1L1as, on Flickr

Σε ευχαριστω enoxos...

nios... στο γουρουνι ηθελα και τα αυτια, αλλα και το βλεμμα, φτανει...
...στη δευτερη ηθελα λιγο κροπ με τον κανονα των τριτων...
...και στην τριτη, λιγο περισσοτερο φως στα σκοτεινα (λογω οθονης ισως)...

Spyros A. ωραια σφιχτα κροπ, αλλα σαν σειρα παρουσιασης, τα χρωματα και η εκθεση ηθελαν λιγο ταιριασμα, καπως φλατ μου φαινονται...

Απάντηση: οι φιλοι μας τα ζωα !!!

πολυ καλες ολες τους !
θαθελα καποια φορα να μπορεσω να βγαλω και εγω μερικες φωτο απο εκει...

Ελπίζω να μην πειράζει οταν τα ζωα δεν είναι ζωντανά
Ημέρα αφιερωμένη στα μουσεία σήμερα και αποφασίσαμε φοβούμενοι την κίνηση στα του κέντρου να "τιμήσουμε" του Γουλανδρή.
Πολύ εξυπηρετικοί όλοι είχε κόσμο αλλά ήταν ανεκτά, καλές οι εκδηλώσεις για τα παιδιά και πολύ ευγενικές οι κυρίες (εθελόντριες?) που έκαναν για ώρες τις ξεναγήσεις
Μετά από καιρό έβαλα τον 50αρη να χρησιμοποιήσω και αν και σε πολλές περιπτώσεις είχα θέμα κυρίως λόγω περιορισμένου χώρου και κόσμου είχα ξεχάσει πόσο ωραία γράφει τέρμα ανοιχτός

Ακόμα και πίσω από βιτρίνα

Πως το έλεγαν το τελευταίο επεισόδιο του GOT The Bear and the Maiden Fair ε κάτι τέτοιο

Last edited:

Η Λαντώ!

2hy8b4m.jpg

Re: Απάντηση: οι φιλοι μας τα ζωα !!!

Σίγουρα δεν πλησίαζα κοντά του αν δεν ήταν δεμένος :D

Μπα...κάποιο κοπάδι βλάχων πέρναγε στα τριγύρω βουνά και η σκύλα για κάποιο λόγο ξέμεινε,τη μάζεψε η θεία μου,είναι γλυκύτατη και φιλική.

Πολυ ομορφες ολες τους, μπραβο παιδια!

Μια κουρουνα

Ωραία φώτο, χάλια πουλί! Δεν λέω "καθαρίζει" την φύση, αλλά σαν νεκροθάφτες είναι βρε παιδί μου...

Υπεροχη και σε εξαιρετικη στιγμη!!

Πολύ καλή, κίνηση - "πάγωμα νερού"- αντικατοπτρισμός... τι άλλο να ζητήσει κανείς?