Οι φίλοι μας τα ζώα / Pets & farm animals

Re: οι φιλοι μας τα ζωα !!!

Όντως Κίσσα, Μιχάλη έχουν κατέβει πολλές από Πεντέλη, η ρεματιά είναι γεμάτη !!!

Απάντηση: οι φιλοι μας τα ζωα !!!

Σε ευχαριστώ Σπύρο.
Όχι ότι με δικαιολογεί, αλλά σε έρευνα που έκανα μετά το ποστ σου , το κείμενο ξεκινά :
<< Είναι πτηνά που πολλές φορές οι άνθρωποι θεωρούν πως είναι το ίδιο. >>

Τουλάχιστον δεν είμαι ο μόνος .

2090bh2.jpg

D3s, f3.5, s1/640, iso1000, 70-200mmVR1, jpeg της μηχανης με καμια επεμβαση

Last edited:

Πολύ όμορφη φωτογραφία.
Και που είσαι Λεωνίδα.. οταν βαρεθείς τον φακό θα χαρώ πολύ να μου τον δανείσεις για μερικούς μήνες ..

Απάντηση: Re: οι φιλοι μας τα ζωα !!!

Πολύ όμορφη φωτογραφία.
Και που είσαι Λεωνίδα.. οταν βαρεθείς τον φακό θα χαρώ πολύ να μου τον δανείσεις για μερικούς μήνες ..

....θα το εχω υποψιν :music-smiley-005:
Αλλη μια χωρις την παραμικρη επεμβαση, μονο τσιμπημα στο sharp
o89jsh.jpg

Εχω βαρεθει να χαζευω και να θαυμαζω τις φωτο του Leo.. εργα τεχνης..:grinning-smiley-043

Εχω ομως την εντονοτατη αισθηση οτι δεν ειναι μονο ο φακος...θελει και τεχνη.

Αν ηταν αλλιως θα ειχα ηδη επενδυσει σε εναν κορυφαιο ζουμ. Τωρα τσαμπα θα παει..:))

Ξέρεις πόσες φορές μου χρειάστηκε ένας φωτεινός φακός (πχ σταθερός f/2.8) χωρίς παραμορφώσεις, με γρήγορη εστίαση & με Vaibration Reduction που να δουλεύει σωστά? ...

Summer
by Costas S. T., on Flickr

Ναι, και γω θα ηθελα εναν γρηγορο και φωτεινο φακο, αλλα απο την αλλη πιστευω οτι στα χερια μου ο φακος αυτος θα ασφυκτιουσε και θα υπολειτουργουσε.
Πρωτον γιατι δεν εχω το χαρισμα της φωτογραφικης τεχνης και δευτερον γιατι οτι ζωντανο φωτογραφιζω το φωτογραφιζω απο ταρατσες, κηπους και μπαλκονια της οικιας..

Για του λογου το αληθες..μεσα απο το τζαμι της σοφιτας, 3 μετρα αποσταση απο το περιστερι! Με Nikon 55-300, απλετο φως και VR on. Miα χαρα φωτο για τα κυβικα μου :)))

14436889292_4cc358d133_h.jpg

Ενας καλός φακός είναι επένδυση. Φωτογραφίζω από την δεκαετία του '80 και εαν είχα από τότε πχ έναν καλό prime της Nikon, είμαι σίγουρος ότι θα μου έδινε πολύ μεγαλύτερη ανταπόδοση από τα χρήματα που θα τον πλήρωνα για να τον αποκτήσω. Τότε λοιπόν έλεγα αυτό που λέω και σήμερα .."πολλά τα χρήματα".. "εγώ είμαι ερασιτέχνης" .. "δεν είμαι σίγουρος εαν θα τον αποσβέσω" και πολλά τέτοια γνωστά ..

Τέλος πάντων, κάνουμε την προσπάθειά μας με ότι έχουμε ..

Εδώ το κουτάβι μου με τον Nikkor 35mm f/1.8 G (απίθανο φακουδάκι)

New family member

New family member - White Maltese

Στον Leo πόζαρε το παγώνι , στον costas ο γλάρος και εμείς τα κυνηγάμε στις ταράτσες και στα μπαλκόνια .

Re: Απάντηση: οι φιλοι μας τα ζωα !!!

Στον Leo πόζαρε το παγώνι , στον costas ο γλάρος και εμείς τα κυνηγάμε στις ταράτσες και στα μπαλκόνια .

Χαχαχα!

Καμια χελωνα μου ποζαρει εμενα κ πολυ μου ειναι!