Οι φίλοι μας τα ζώα / Pets & farm animals

Απάντηση: οι φιλοι μας τα ζωα !!!

Με κόντρα φως, ήθελε είτε να την φωτίσεις με κάποιον τρόπο είτε να τη βγάλεις περισσότερο σιλουέτα.

Re: οι φιλοι μας τα ζωα !!!

Σκεφτηκα να βαλω φλας αλλα φοβηθηκα μη φυγει και δε δοκιμασα καν. Αλλα λογικα θα ηθελε κατι πιο απαλο ετσι κι αλλιως. Στη μικρη οθονη της μηχανης φαινοταν πιο καθαρη...

Είναι πανέμορφο κάδρο .. την επεξεργάστηκα στο Ps και είδα το βλέμμα της να σε καρφώνει ... κυρία το μοντέλο σου.

οπως κ να εχει ειναι ομορφο καδρο :)

Είναι πανέμορφο κάδρο .. την επεξεργάστηκα στο Ps και είδα το βλέμμα της να σε καρφώνει ... κυρία το μοντέλο σου.

Σας ευχαριστω.

Apollwn μηπως νανοιγες ενα θεμα για Αττικο Παρκο; Εχεις πολυ καλό υλικο και ποσοτητα. Θα προσθεταμε και οι υπολοιποι κατιτις...

Μια καλή λέξη δεν άκουσα και δεν ξέρω γιατί, με εξαίρεση δύο
κακία δεν εχω μέσα μου μόνο λύπη,
για μένα είστε τα φιλαράκια μου.

photo-1.jpgphoto-3.jpgphoto-2.jpg

Ούτε λύπες,ούτε κακίες ταιριάζουν εδώ μέσα ότι βλέπουμε το λέμε και μπορεί να είμαστε και σωστοί και λάθος.
Είπαμε η επεξεργασία σκότωσε τη φωτογραφία στην περίπτωση σου.
Με την ελάχιστη μου πείρα ένα έχω να δηλώσω ότι πραγματικός φωτογράφος είναι αυτός που πιάνει τη στιγμή όπως πρέπει και έχει έτοιμη τη φωτογραφία μετά το κλικ.
Οι υπόλοιποι είμαστε διαχειριστές φωτογραφιών και όχι φωτογράφοι.

Crop, Contrast , brightness, saturation, exposure, highlight saving, levels, curves, κτλ είναι σχεδόν απαραίτητα (οχι όλα μαζί). Δεν μου αρέσει η προσομοίωση βάθους πεδίου ή η χρήση του Liquify (σε γυναίκες !!) ή οτιδήποτε άλλο είναι πρόσθετο κι όχι ενίσχυση υπάρχοντος.
Αλλά αυτό είναι η ΔΙΚΗ μου άποψη.

Θα διαφωνήσω. Αν αυτό που βλέπω στη φωτογραφία είναι "καλύτερο" απο αυτό που βλέπουν τα μάτια μου, κάτι δεν πάει καλά. Πριν το Photoshop δηλαδή τι γινόταν;

Crop, Contrast , brightness, saturation, exposure, highlight saving, levels, curves, κτλ είναι σχεδόν απαραίτητα (οχι όλα μαζί). Δεν μου αρέσει η προσομοίωση βάθους πεδίου ή η χρήση του Liquify (σε γυναίκες !!) ή οτιδήποτε άλλο είναι πρόσθετο κι όχι ενίσχυση υπάρχοντος.
Αλλά αυτό είναι η ΔΙΚΗ μου άποψη.

Κ κατα την δικη μου αποψη ειναι απαραιτητα διοτι το κανει ηδη η μηχανη βγαζοντας το jpg. Οποτε αν δεν μας αρεσει το πως το κανει η μηχανη, εκει επεμβαινουμε για να το προσαρμοσουμε στα δικα μας γουστα. Αλλα μεχρι εκει. Η προσομοιωση βαθους πεδιου καμια φορα ειναι επιτυχημενη αλλα οχι παντα.
Π.χ εχω ακουσει οτι οι Fuji εχουν παρα πολυ καλο out of the camera jpg αλλα με την nex που εχω δεν ειμαι σχεδον ποτε ικανοποιημενος απο το jpg, οποτε που ειναι το κακο να το μανιπουλαρω;;

Τα γούστα του καθενός ως προς το προσλαμβανομενο αποτέλεσμα σε jpeg διαφέρουν. Οι δυνατότητες της κάθε μηχανής σε απόδοση jpeg οχι. Γι αυτό σε κάποιους είναι απαραίτητο το raw άρα και το PP.

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Εννοώ ότι κάποιοι από εμάς προσαρμοζονται στις μηχανές τους και κάποιοι άλλοι κάνουν το αντίστροφο.

οι φιλοι μας τα ζωα !!!

Ακομα και φωτογραφιες fuji - oly που εχουν υποτιθεται καλυτερο jpg, και αυτες ολες επεξεργασμενες τις βλεπω. Δεν ειναι κακο, παν μετρον αριστον ομως. Μη το κουραζουμε ομως αλλο γιατι "οι φιλοι μας τα ζωα" θα εξαγριωθουν. :)

this_is_your_dinner_tonight____by_etsap-d4zp1nt.jpg