Οι φίλοι μας τα ζώα / Pets & farm animals

Re: οι φιλοι μας τα ζωα !!!

Ωραιος ο σκυλακος! Μας ηρθες Θεσσαλονικη;

f1234571e9555a8a3ac6fa5678b63f01.jpg

Και οποιοι ειναι και τυχεροι εχουν και τετοιες επαφες.. Το σωσαμε το καρετακι και πηρε το δρομο του για τη θαλασσα !!!!

Ωραιος ο σκυλακος! Μας ηρθες Θεσσαλονικη;

Δυστυχώς έχω να έρθω από πέρυσι! Από τότε είναι η φωτογραφία και απλά δεν την είχα επεξεργαστεί.
Και γενικότερα η πόλη αυτή θεωρώ πως έχει πολλά θέματα. Τουλάχιστον για εμένα που είμαι "ξένος" είναι πολύ πιο ενδιαφέρουσα από την Αθήνα διότι δεν την έχει συνηθίσει το μάτι μου και βλέπω περισσότερα :-)
Ελπίζω να ξαναέρθω σύντομα.

Δυστυχώς έχω να έρθω από πέρυσι! Από τότε είναι η φωτογραφία και απλά δεν την είχα επεξεργαστεί.
Και γενικότερα η πόλη αυτή θεωρώ πως έχει πολλά θέματα. Τουλάχιστον για εμένα που είμαι "ξένος" είναι πολύ πιο ενδιαφέρουσα από την Αθήνα διότι δεν την έχει συνηθίσει το μάτι μου και βλέπω περισσότερα :-)
Ελπίζω να ξαναέρθω σύντομα.

Αν μας ξαναρθεις, ευχαριστως να πιουμε καφεδακι! :)

Κάθε απόγευμα γίνεται μάχη μεταξύ παπαγάλων και περιστεριών για το ποιος θα πρωτοκάτσει στο συγκεκριμένο καλώδιο απέναντι από το μπαλκόνι μου. Έχω πετύχει μέχρι καμια 10αρια παπαγάλους, στη φώτο μόνο 4. Εδώ πχ ζηλευω το ζουμ.

4parrots
by Pas Mal, on Flickr

Να υποθέσω ότι μιλάμε για Χαλάνδρι?
Είναι γνωστό ότι η ρεματιά Χαλανδρίου πνίγεται στους παπαγάλους

Χαλανδρι ναι! Η ρεματια ειναι γεματη παπαγαλους, αλεπουδες, χελωνες, κουκουβαγιες κτλ

Ψήθηκες Ηλία; Φόρα ένα πρόχειρο γιλέκο και ένα καπέλο και έλα! :ridinghorse: :flipout:

Sony A7S
Jpg από τη κάμερα.

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Sony A7s
jpg όπως το δίνει η κάμερα.

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

λίγο καδράρισμα και φωτισμός.