Οι φίλοι μας τα ζώα / Pets & farm animals

Απάντηση: οι φιλοι μας τα ζωα !!!

22348be9c046aa830aa9cc8e4d3af1a8.jpg

Re: οι φιλοι μας τα ζωα !!!

Ο πατέρας μου ήταν κυνηγός παλαιάς κοπής, τα παράτησε όταν είδε τους πληθυσμούς των ζωντανών να ξεκληρίζονται - γύρω στο 1970. Μέχρι τότε με κουβάλαγε μαζί του, με αποτέλεσμα να έχω δει διάφορα, πολλά χωρίς να τα τουφεκίσουμε, γιατί "ήταν πολύ όμορφα για να τα σκοτώνουμε" κατά την άποψή του. Τσαλαπετινοί, μελισσουργοί, αρσενικά ψαρόνια, καρακάξες και μια - δύο φορές Δρυοκολάπτες, μεταξύ άλλων. Συν υπέροχες αλεπούδες με μπλε-πρασινα μάτια, νυφίτσες, λαγούς, κοινούς αλλά γλυκύτατους σκατζόχοιρους…

woodpecker στην φύση στην Ελλάδα leonkoum ???

ας πάρουμε μια συνέντευξη από έναν λεμούριο

13669265_10209702136328656_1229440409454328823_o.jpg

Ωραιος αν και εχει το θλιμμενο υφος της φυλακης... :(

ωραιος ο τσικληταρα Λεωνιδα,
εγω που κυκλοφορω αρκετα στο δασος, βλεπω ενα σωρο, αλλα ποτε δεν φωτογραφισα καποιον

Κώστα εσύ δέν έχεις Canon...πέρα από τήν πλάκα,νομίζω επειδή είσαι μέσα στήν φύση όπως λές αναρωτιέμαι γιατί δέν βγάζεις μερικές φωτογραφίες άγριας ζωής αφού σού δίνεται η δυνατότητα?Θέλει βέβαια καί τά κατάλληλα εργαλεία γρήγορες μηχανές,μεγάλους τηλεφακούς γιά καλύτερα αποτελέσματα,αλλά πιστεύω ότι εσύ θά πάρεις αυτό πού θέλεις...έστω καί δύσκολα μέ τήν τεχνική σου εμπειρία ακόμα καί μέ τίς fuji ή τήν DF...Βέβαια στό πέταγμα τών πουλιών χρειάζεται τό κάτι παραπάνω γιά πολύ καλές φωτογραφίες πού νά μπορούν νά θεωρηθούν υψηλού επιπέδου καί γιατί όχι νά πουληθούν,πάντως τόν Λεωνίδα τόν βλέπω χρόνια πολλά στό φόρουμ καί αλλού καί θεωρώ ότι έχει πολύ καλή τεχνική καί αξιόλογο εξοπλισμό πάντα γιά νά μάς δίνει πολλές καλές φωτογραφίες,εννοείται καί τίς μεγάλες Nikon καί τηλεφακούς.

Πάντως από δρυοκολάπτη και εγώ μόνο τον Woody ξέρω.
Πολύ όμορφη Λεωνίδα.
Και ο λεμούριος ωραίος. Όντως ψαρωτικός

Turtle
by Iosif Michael, on Flickr