Οι φίλοι μας τα ζώα / Pets & farm animals

Απάντηση: οι φιλοι μας τα ζωα !!!

Σαλονιού ο πρώτος, νροπαλη η δεύτερη, αμφότερες πολύ όμορφες

Re: οι φιλοι μας τα ζωα !!!

29267363820_e6ad3f5933_h.jpg

Τι πανέμορφο αλλά επικίνδυνο ζώο το Jaguar!
Mε την GX80 + 12/35 σε πολύ χαμηλό φώς (πήγαιναν για ύπνο)

Απάντηση: Re: οι φιλοι μας τα ζωα !!!

Πολύ ωραία φωτό φϊλε...:2thumb22sup:

Να βάλω και δύο δικές μου :

image.jpeg

image.jpeg

Η παπαγαλίνα επαιζε ελεύθερη στην παραλία με τον φίλο μου τον Σταμάτη και βρήκα την ευκαιρία να την τραβήξω 5-6 καρέ ...

Πίσω από το συρματόπλεγμα όμως... Πάω κι εγώ καμιά φορά στα Zoo και φεύγω με ανάμεικτα συναισθήματα. Από την μια λέω "δεν υπήρχε περίπτωση να δω ποτέ στην ζωή μου τόση ομορφιά", από την άλλη λυπάμαι που έχουμε απομακρυνθεί τόσο από τον αρχέγονο παράδεισο. Μας τρώγανε βέβαια μερικές φορές, και στα 30-40 είμασταν γέροι αλλά αναρωτιέμαι...

Thank you gentlemen, είχαν το μπέμπη στα πόδια μου και το τζάγκουαρ ήταν στο 1 μέτρο ακριβώς μπροστά μας.
Επειδή ήταν η ώρα του φαγητού του ήταν αγριεμένο,
σε κάποια φάση λίγα δευτερολεπτα μετά το κλίκ, σηκώνετε όρθιο μπροστά μας , άνετα πιο ψηλα απο εμένα (1.87) και ρίχνει εεεεενα βρυχηθμο, χεστ@@@με..

Ο μικρός σε dt εξαφανίστηκε 5 μέτρα πίσω στην μαμά του,

εγώ έμεινα... λέω αμα δεν υπήρχε το συρματοπλεγμα με είχε σκοτώσει με μια δαγκωνιά..( τα τζάγκουαρ έχουν τα πιο ισχυρά σαγόνια, δαγκώνουν πάντα το κρανίο του θύματος)

Πολύ αγρια ζώα, απορώ πόσο θα τα φοβόντουσταν οι παλιοί που δεν είχαν κάν όπλα..

Όλα τά πουλιά στίς τελευταίες είναι πανέμορφα καί δίνουν μιά αίσθηση ανεμελιάς καί ελευθερίας.