Οι φίλοι μας τα ζώα / Pets & farm animals

Re: οι φιλοι μας τα ζωα !!!

f2cdeeb19e4605208d349e634e66c3e7.jpg

Χεχεχε, άγριο το θηρίο! Μάλλον δεν του άρεσε η φλασιά...

Έβλεπε το φαγητό της που το φύλαγαν 2 σκυλιά και σαν να μην της ήταν αυτό αρκετό, της ζήτησα να ποζάρει, ενώ είχε δικαιολογημένα τα νεύρα της.

Απάντηση: Re: οι φιλοι μας τα ζωα !!!

Αν δεν εϊχε αυτά τα νυχάκια δεν θα χα πρόβλημα να με αγκαλιάσει ...:smash:

Τα πιο "γουτσου - γουτσου" ζωντανά όπως λένε οι 3 γυναίκες του σπιτιού μου... :flipout:

Τα πιο "γουτσου - γουτσου" ζωντανά όπως λένε οι 3 γυναίκες του σπιτιού μου... :flipout:

Είναι φοβερά ρε συ! Εν τω μεταξύ, τα μικρά είναι τρισχαριτωμένα, ενώ τα μεγάλα είναι αρχοντικά. Δε χάνουν πουθενά λέμε!

Και εμείς τις βλέπουμε.
Still uploading που έλεγαν και στο χωριό μου.
Αλήθεια πόσες φωτογραφίες έβγαλες;

Και εμείς τις βλέπουμε.
Still uploading που έλεγαν και στο χωριό μου.
Αλήθεια πόσες φωτογραφίες έβγαλες;

Πολλές. :D

Ο ακριβής αριθμός δεν έχει ιδιαίτερη σημασία γιατί τη μέρα που πέρασα με τα αρκουδάκια τράβαγα συνεχώς σε ριπή, οπότε μαζεύτηκαν καμιά 500αριά μόνο από κει χωρίς ιδιαίτερο λόγο. Νομίζω κινητό και κάμερα μαζί πρέπει να φτάσανε το 1μιση χιλιάρικο. Όχι όμως όλες "φωτογραφίες" με τη βαριά έννοια της λέξης, πολλές ήταν απλά πρόχειρες για πράγματα που ήθελα να θυμάμαι (πχ συγκεκριμένα πιάτα ή εστιατόρια, μέρη που ήθελα να ψάξω περισσότερο, μέρη που ήθελα να πάω, σημάδια για να μη χαθώ, κλπ κλπ κλπ), και άλλες απλά αναμνηστικές ή sosialmediaκές (selfies, οικογενειακές κλπ κλπ κλπ).

Επίσης, δυστυχώς κυκλοφορούσα με μια δανεική 7D, την οποία πήρα στα χέρια μου αμέσως πριν τη βόλτα με τα panda... και άμαθος τελείως με το μαραφέτι, τελικά εκείνη τη μέρα πάνω απ'τις μισές φωτογραφίες προέκυψαν κατεστραμμένες. Δυστυχώς η τρελή λιακάδα, σε συνδυασμό με το άσπρο χρώμα των panda και την απειρία μου με το συγκεκριμένο setup με πρόδωσε. Μάλιστα, έχω βγάλει ένα ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΟ (στα μάτια μου) στιγμιότυπο, που δυστυχώς έχει καεί τόσο που είναι άχρηστο. Δείτε παρακάτω:

Ίσως με πολύ καλές γνώσεις Photoshop και μεράκι να μπορεί να έρθει κάπως στα ίσα του. Αν έχει όρεξη κάποιος ευχαρίστως να του στείλω το RAW!

A super cute panda and a super failed capture. by betonven, on Flickr

Last edited:

Πολύ όμορφη φωτογραφία, χρώματα, και τα out of focus χορτάρια που "οδηγούν" την ματιά στο κυρίως θέμα...

Απάντηση: οι φιλοι μας τα ζωα !!!

ευχαριστώ
η αλήθεια είναι ότι τελευταία άρχισα να το προσπαθώ περισσότερο