Οι φίλοι μας τα ζώα / Pets & farm animals

Απάντηση: Re: οι φιλοι μας τα ζωα !!!

Αυτά συνήθως το βράδυ δεν εμφανίζονται ?

Βασικα για κυνηγι ναι.
Την ημερα ο ηλιος τα κανει και λιγο τεμπελικα ΑΛΛΑ αν βρουν ευκαιρια, σαυρες και ποντικια τα 'ξεσκιζουν'.
Κρυβονται σε δεντρα ή σκοτεινες εσοχες (σκεπες, εγκαταλελημενα σπιτια, κουφαλες δεντρων ή στυλους της ΔΕΗ) και συνηθως σε αγροτικες περιοχες.
Η συγκεκριμενη ειναι στο Δ του Αξιου σε μια σπασμενη βαρκα.

Last edited:
Απάντηση: Re: οι φιλοι μας τα ζωα !!!

DSC_0076.jpg

μια απο τις 4 αλανιαρες μου
η ειναι η μονη που εχει αδεια εισοδου στην οικια !!!

DSC_0087.jpg

Απάντηση: οι φιλοι μας τα ζωα !!!

και οι αλλες τρεις κυριες
καμμια δεν ειναι ζημιαρα
εχουν ολες αριστη κοινωνικη συμπεριφορα

DSC_0081.jpg

DSC_0082.jpg

DSC_0086.jpg

Re: οι φιλοι μας τα ζωα !!!

Εχει γίνει υπερβολικό NR ή είναι ιδέα μου; Μου φαίνεται πολύ soft. Ή είναι από το resize;

Όχι είναι jpeg σε iso 800 με sharpening, contrast, nr όλα στο μηδέν. Στην συνέχεια έγινε ελαφρά επεξεργασία και noise ninja στο 50%. Επίσης ο zuiko 14-150 στο tele άκρο του δεν είναι κανένα τέρας οξύτητας, βάλε και λίγη πρωινή Βερολινέζικη μούχλα :))

Edit: είναι η πρώτη που ανεβάζω με το νέο μου "μωρό" - την E-PM1...

Last edited:

Όχι είναι jpeg σε iso 800 με sharpening, contrast, nr όλα στο μηδέν. Στην συνέχεια έγινε ελαφρά επεξεργασία και noise ninja στο 50%. Επίσης ο zuiko 14-150 στο tele άκρο του δεν είναι κανένα τέρας οξύτητας, βάλε και λίγη πρωινή Βερολινέζικη μούχλα :))

Edit: είναι η πρώτη που ανεβάζω με το νέο μου "μωρό" - την E-PM1...
Καλορίζικη! Νομίζω ότι ήθελε λιγότερο noise ninja...

Μπορεί, αν κι εγώ νομίζω απλά ότι πάνω από iso 400, πρέπει να ασχολούμαι κατευθείαν με το raw...

Πανέμορφο το άλογο Ηλία! Να βάλω και εγώ ένα ωραίο στιγμιότυπο που πέτυχα δίπλα από την Εθνική έξω από την Ορεστιάδα.

Dinner time by fokionas, on Flickr