Οι φίλοι μας τα ζώα / Pets & farm animals

Re: οι φιλοι μας τα ζωα !!!

Πολυ ζεστη η τελευταια φωτο Chris και κυριολεκτικα και μεταφορικα!

Εδω ενα μικρακι απο το σπιτι μου στο χωριο. Ο Πυρρος... το ειχα μαζεψει μισοκαψαλισμενο μαζι με το αδερφακι του τον Δημα (φαινεται μονο η ουρα του), απο τις προσφατες πυρκαγιες στη Χιο κοντα στο Λιθι.

D7K_0379.jpg

D7K_0363.jpg

Σε ευχαριστώ!

Πολύ όμορφο γατάκι ο Πύρρος, φαντάζομαι το ίδιο και ο Δήμας!
Εύγε που τα συμμάζεψες!
Εύγε!

Απάντηση: οι φιλοι μας τα ζωα !!!

Αυτός είναι ο Ρεμύ...

8154770953_0242782dca_b.jpg

Ανοιξες την πορτα και τον τραβηξες? Ωραια φωτο!

Ο σκιουρος μου, την εκανε, πανω που τον εμαθα να τριγυρναει στο σπιτι και να ξαναμπαινει στο κλουβι μονος του... Εμεινα με το κλουβι στο χερι :))

Απάντηση: Re: οι φιλοι μας τα ζωα !!!

Ανοιξες την πορτα και τον τραβηξες? Ωραια φωτο!

Ο σκιουρος μου, την εκανε, πανω που τον εμαθα να τριγυρναει στο σπιτι και να ξαναμπαινει στο κλουβι μονος του... Εμεινα με το κλουβι στο χερι :))
Ευχαριστώ...κρίμα για το ζωάκι.

Πολύ ωραία και πολύ καθαρή η παραπάνω φωτογραφία!

"Ξυρίζει" το φλαμίνγκο, ένα από τα πιο ωραία άσχημα πουλιά...

Ευχαριστω Δημητρη, τελικα μονο εσενα αρεσε...

Αλλη μια με συννεφια

Re: Απάντηση: οι φιλοι μας τα ζωα !!!

Ευχαριστω Δημητρη, τελικα μονο εσενα αρεσε...
]

Εμενα περισσοτερο με εντυπωσιαζει το φοντο που πετυχαινεις... οχι το φλουταριμα αλλα την ομοιομορφια... την εστιαση δεν την κοιταω πια...

Ο καρχαριας πολυ δυνατος... τα πουλια μαλλον σε συννεφια ειναι βγαλμενα... (δεν πιστευω να χαμηλωνεις το saturation, θα σε στειλω για μαθηματα με τον Beavis... :idea: )

Γενικά, απ' όσο έχω διαβάσει, συστήνεται για φωτογραφία σε ζωολογικό κήπο, ο overcast ουρανός. Αποδίδονται πιο ρεαλιστικά τα χρώματα και αποφεύγονται οι σκληρές σκιές.

Λεωνίδα, είναι πολύ ωραίες (το Αττικό Πάρκο είναι αγαπημένο μου θέμα), αλλά προσωπικά, όποτε πάω πλέον προσπαθώ να πετύχω τα ζώα σε πιο ιδιαίτερες πόζες. Οι στεγνά "εγκυκλοπαιδικές" δε με συγκινούν... Ελπίζω να μη με παρεξηγείς, οι φωτο σου, ως συνήθως άλλωστε, είναι ΑΨΟΓΕΣ τεχνικά! Ειλικρινά τη ζηλεύω την τεχνική σου.

Βeavis... Οπου γαμος και χαρα.... :flipout:

Λεωνιδα, ακυρο... το εγραψες και συ για τη συννεφια, ουτε που το ειδα...

Νασο, overcast απο overcast εχει διαφορα... αλλο η βαρια συνεφια και αλλο να λειτουργει σαν διαχυτηρας...