Οι φίλοι μας τα ζώα / Pets & farm animals

Απάντηση: Re: οι φιλοι μας τα ζωα !!!

Πολυ καλες!
για γυαλί γενικα, καλο ειναι να το περνας με αζαξ πριν την φωτογράφηση, αν και στις προηγουμενη σελιδα φαινεται πιο καθαρο

Αζαξ σε ενυδρειο εστω και απεξω απλα ποτε!!!

Απάντηση: Re: οι φιλοι μας τα ζωα !!!

να μαθουμε και εμεις οι ασχετοι γιατι οχι αζαξ ;:p

Οτιδηποτε χημικο εστω και στον χωρο που εχουμε τα ενυδρεια μας μπορει να μεταφερθει μεσα στο νερο υπο μορφη σωματιδιων και να δηλητηριασει το νερο με αποτελεσματα που σιγουρα δεν θα μας κανουν χαρουμενους...

Re: Απάντηση: Re: οι φιλοι μας τα ζωα !!!

Οτιδηποτε χημικο εστω και στον χωρο που εχουμε τα ενυδρεια μας μπορει να μεταφερθει μεσα στο νερο υπο μορφη σωματιδιων και να δηλητηριασει το νερο με αποτελεσματα που σιγουρα δεν θα μας κανουν χαρουμενους...

Έλα βρε υπερβολές... Σε λίγο θα μας πεις ότι τα κάνεις και ομοιοπαθητική και προσέχεις την τροφή τους για ελεύθερες ρίζες. Κανένα ξαδερφάκι τους από τη Φουκουσίμα δεν σκέφτεσαι να τους φέρεις; Να φωσφορίζει να έχεις και τσάμπα φωτισμό τη νύχτα να μην καις ρεύμα. :flipout:

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: οι φιλοι μας τα ζωα !!!

Έλα βρε υπερβολές... Σε λίγο θα μας πεις ότι τα κάνεις και ομοιοπαθητική και προσέχεις την τροφή τους για ελεύθερες ρίζες. Κανένα ξαδερφάκι τους από τη Φουκουσίμα δεν σκέφτεσαι να τους φέρεις; Να φωσφορίζει να έχεις και τσάμπα φωτισμό τη νύχτα να μην καις ρεύμα. :flipout:

Αν και βγηκαμε off topic αξιζει να σε ενημερωσω οτι η υπερβολη δεν εβλαψε ποτε κανεναν ... :a0210: Ιδιως οταν παιζεις με ζωντανα σπανια...
Επισης εκτος των επωνυμων τροφων που ταιζω τις κατεψυγμενες τις φτιαχνω μονος μου χρησιμοποιοντας βιολογικα υλικα... :a0210:

Re: οι φιλοι μας τα ζωα !!!

Και μια από μένα...

DSC_0325.jpg

... από μία βόλτα στο πάρκο Τρίτση.

Leon με εντυπωσιάζουν πολύ οι χρωματισμοί. Χρησιμοποιείς πολωτικό;

Και μια κοντινή δική μου...

DSC_0321.jpg

Χρησιμοποιείς πολωτικό;

Και μια κοντινή δική μου...

Υπάρχει μεγάλη διαφορά στις συνθήκες φωτισμού ανάμεσα στις δύο φωτογραφίες, εξ ου και το αποτέλεσμα.

Το κυανό στον ουρανό είναι ασφαλής ένδειξη του ότι ΔΕΝ έχει χρησιμοποιηθεί πολωτικό.

Ευχαριστώ παιδιά για τις πληροφορίες :grinning-smiley-043

Και άλλη μία από μένα...

DSC_0287.jpg

Πως σας φαίνεται; Σας ενοχλεί που έχω κόψει το κεφάλι; Έχω βγάλει πολλές φωτογραφίες με πάπιες-χήνες και προσπάθησα να βγάλω κάποια με διαφορετικό ύφος.

Στην Αθήνα δύσκολα τα βλέπεις πλέον, κι αν τα δεις σε κάποιο πάρκο είναι αρκετά ταλαιπωρημένα από την βάναυση εκμετάλευση, ειδικά όταν γερνάνε... Το συγκεκριμένο ξεχώριζε αρκετά από τα υπόλοιπα αλλά του έδωσα αρκετό ρετούς για να δείχνει έστω ακόμη πιο όμορφο...

IMGP3912%20forum.jpg