Οι φίλοι μας τα ζώα / Pets & farm animals

Re: οι φιλοι μας τα ζωα !!!

μου πόζαρε

attachment.php
[/IMG]

attachment.php
[/IMG]

Βασίλη συνήθως μου αρέσουν οι επιλογές σου στην επεξεργασία σε αυτή την περίπτωση όμως παραπρασίνισαν τα ζωάκια και σε συνδιασμό με το γρασίδι δεν ταιριάζει IMHO
Οπότε η μεγάλη στην κάτω σειρά για μένα ξεχωρίζει αν και τα καδρα είναι καλά σε όλες ειδικά στις μεγάλες

Last edited:

Θενκς. Το πρασινο περασμα, το διαλεξα ακριβως επειδη υπαρχει το χορτο. Δοκιμασα και πιο κοκκινωπη-καφε αποχρωση, αλλα δεν ταιριαζει καθολου. Επειδη ειναι ασπρα τα ζωα, καλο ειναι και το ΑΜ θελει ομως πολυ κοντραστ.

Η επεξεργασια εγινε με το LR4, το οποιο εξαφανισε για πλακα ολες τις σκιες, που δεν ηταν λιγες. Ειχε πλαγιο ηλιο και απο πανω δεντρα. Το βουρτσακι ειναι νομιζω πολυ βελτιωμενο.

@Δημήτρη (cacau), πες μου τι του έταξες και ήρθε κοντά σου για φωτό...:p

@dimico στην πρώτη, πολλά καμένα λευκά...

Last edited:

Οι αντανακλάσεις του νερού είναι πάντα ζόρικες... Όσο για τον μικρούλη, στο Hyde Park όλα τα ζώα (και τα πουλιά) έρχονται και τρώνε από το χέρι σου...

χμμμμ, εχεις δίκιο το παράκανα!! Προσπαθώ ο κακομοίρηςςςς!! χεχε :ernaehrung004:

Σου ξέφυγε στην επεξεργασία?

...Όσο για τον μικρούλη, στο Hyde Park όλα τα ζώα (και τα πουλιά) έρχονται και τρώνε από το χέρι σου...

Όπως και νάχει, είναι πολύ καλή...

Ο σκιουρος... ξυριζει... βαλσαμωμενος ειναι... ? :ernaehrung004:

Dimiko... θελει... προσπαθεια η προσπαθεια... :ADFADF1: εκεινος ο φραχτης πισω απο τη μαιμου, που ειναι? :ears:

Εδώ σε έχω Δημήτρη.... Λονδίνο St James Park, ανέβηκε στο γόνατο μου πήρε το φιστίκι του (το φιστίκι του Γκούφη !!) και καλή του όρεξη..... ο φίλος μου ο Γκούφης !!!!!

P5010105.jpg