Οι φίλοι μας τα ζώα / Pets & farm animals

Re: Απάντηση: οι φιλοι μας τα ζωα !!!

Πρέπει να εκπαιδεύσουμε και τη γριά να παίρνει τέτοιο βλέμμα :flipout:

άμα της αρνηθείς να ποζάρει τέτοιο θα πάρει (& παραπονεμένο λίγο)! :flipout:

Re: οι φιλοι μας τα ζωα !!!

Τί επεξεργασία έχει γίνει στη φωτό με το ελάφι? Δίνει μια αίσθηση πίνακα ζωγραφικής

mstr, chris ευχαριστω πολυ για τα σχολια σας.
knoulas δεν εχει γινει κατι ιδιαιτερο λιγο contrast και λιγο saturation.Η αισθηση που εχεις ισως ειναι απο την ομιχλη που ηταν αρκετη και επειδη εβρεχε λιγο (ομιχλοβροχη) το ελαφι ηταν βρεγμενο και το φως ηταν φυσικο. Ειναι τραβηγμενη 3:30 το μεσημερι.

Στο Σούνιο την Κυριακή περιφερόταν αυτή η πέρδικα... Προφανώς βρίσκεται αρκετό καιρό εκεί, γιατί δε φαινόταν να τρομάζει ιδιαίτερα από την παρουσία του κόσμου.

Partridge on Poseidon's temple marbles, Sounio, Greece by NassosT, on Flickr

Last edited:

Αυτή και άλλες δύο είναι μόνιμες κάτοικοι... δεν τις ενοχλούν και έχουν συνηθίσει με τον κόσμο...

Τρομερή αυτή με το ελάφι! Πολύ κινηματογραφική. Μου θύμισε συγκεκριμένη σκηνή, αμά την βρώ θα την ανεβάσω. Πού το πέτυχες ρε όμως το ελάφι? Τριγυρνάω στα δάση τόσα χρόνια, ελάφι δεν έχω συναντήσει ποτέ...

Καλά έχω και γκαντεμιά μάλλον, γιατί και εδώ που μου λένε κάτι νοσοκόμες οτι έρχονται μέχρι την αυλή τους και τα ταίζουν, δεν έχω δεί ούτε ένα... Όλο κάτι κουνέλια βλέπω...

Τρομερή αυτή με το ελάφι! Πολύ κινηματογραφική. Μου θύμισε συγκεκριμένη σκηνή, αμά την βρώ θα την ανεβάσω. Πού το πέτυχες ρε όμως το ελάφι? Τριγυρνάω στα δάση τόσα χρόνια, ελάφι δεν έχω συναντήσει ποτέ...

Και εγω τριγυρναω στα βουνα αν και τωρα τελευταια με εχει φαει το μεσα.
Στην Παρνηθα Alex λιγο μετα τον Αγιο Πετρο αν ξερεις.
Στην Παρνηθα υπαρχει ο μεγαλυτερος πληθυσμος Κοκκινου Ελαφιου στην Ελλαδα με τους τελευταιους υπολογισμους να ανερχονται πανω απο 800 με 900 ατομα.
Καταλαβαινεις λοιπον τι γινεται.Τα βλεπεις παντου.

Άλλη μια γατούλα...

8616086803_cc3c5bc25d_h.jpg