NassosT
Supreme Member
- 17 June 2006
- 5,242
Re: οι φιλοι μας τα ζωα !!!
Ελάχιστη παράταση στο off topic, αλλά αυτή την ιστορία από το φόρουμ cyclist-friends.gr είναι που ήθελα να βάλω χθες:
Πήγη (απαιτείται registration).
Και εγω τριγυρναω στα βουνα αν και τωρα τελευταια με εχει φαει το μεσα.
Στην Παρνηθα Alex λιγο μετα τον Αγιο Πετρο αν ξερεις.
Στην Παρνηθα υπαρχει ο μεγαλυτερος πληθυσμος Κοκκινου Ελαφιου στην Ελλαδα με τους τελευταιους υπολογισμους να ανερχονται πανω απο 800 με 900 ατομα.
Καταλαβαινεις λοιπον τι γινεται.Τα βλεπεις παντου.
Ελάχιστη παράταση στο off topic, αλλά αυτή την ιστορία από το φόρουμ cyclist-friends.gr είναι που ήθελα να βάλω χθες:
Σαββατο 20:38 κατεβαινα απο διασταυρωση mon parnes προς αγια τριαδα (εκει που ολοι γραφουμε την max ταχυτητα) 20 μετρα πριν την εκκλησια (σουρουπο με μονο φως πισω) και εχωντας 52 χιλ/ωρα απο δεξια μου με εμβολiζει ελαφι διασχιζοντας τρεχοντας την ασφαλτο.τελευταια εικονα το ελαφη 50 cm μπροστα κ δεξια μου .45 min χωρiς καταγραφη μνημης .αποτελεσμα 3 μπροστινα επανω δοντια διαλημενα ,3 ραμματα στο χειλος και καψιματα σε ολο το σωμα .με προστατεψε το κρανος απο χειροτερα.δεν εκανα κουρσα σε δρομους γιατι φοβομουν τα αμαξια,την βρηκα απο ελαφι και ειμαι μαλλον ο πρωτος που την παθαινει στην ελλαδα.ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΧΑ ΦΩΣ.Παιδια προσοχη
Πήγη (απαιτείται registration).