Οι φίλοι μας τα ζώα / Pets & farm animals

Re: οι φιλοι μας τα ζωα !!!

Και εγω τριγυρναω στα βουνα αν και τωρα τελευταια με εχει φαει το μεσα.
Στην Παρνηθα Alex λιγο μετα τον Αγιο Πετρο αν ξερεις.
Στην Παρνηθα υπαρχει ο μεγαλυτερος πληθυσμος Κοκκινου Ελαφιου στην Ελλαδα με τους τελευταιους υπολογισμους να ανερχονται πανω απο 800 με 900 ατομα.
Καταλαβαινεις λοιπον τι γινεται.Τα βλεπεις παντου.

Ελάχιστη παράταση στο off topic, αλλά αυτή την ιστορία από το φόρουμ cyclist-friends.gr είναι που ήθελα να βάλω χθες:

Σαββατο 20:38 κατεβαινα απο διασταυρωση mon parnes προς αγια τριαδα (εκει που ολοι γραφουμε την max ταχυτητα) 20 μετρα πριν την εκκλησια (σουρουπο με μονο φως πισω) και εχωντας 52 χιλ/ωρα απο δεξια μου με εμβολiζει ελαφι διασχιζοντας τρεχοντας την ασφαλτο.τελευταια εικονα το ελαφη 50 cm μπροστα κ δεξια μου .45 min χωρiς καταγραφη μνημης .αποτελεσμα 3 μπροστινα επανω δοντια διαλημενα ,3 ραμματα στο χειλος και καψιματα σε ολο το σωμα .με προστατεψε το κρανος απο χειροτερα.δεν εκανα κουρσα σε δρομους γιατι φοβομουν τα αμαξια,την βρηκα απο ελαφι και ειμαι μαλλον ο πρωτος που την παθαινει στην ελλαδα.ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΧΑ ΦΩΣ.Παιδια προσοχη

Πήγη (απαιτείται registration).

Gmak13 ωραια η γατουλα.
Νικο πολυ ομορφο.Cheerios κραταει?

Απάντηση: οι φιλοι μας τα ζωα !!!

Ο γατουλης απο πανω κανει 'σκεψεις'.....:flipout:
Πολυ καλες και οι δυο τους

Ελάχιστη παράταση στο off topic, αλλά αυτή την ιστορία από το φόρουμ cyclist-friends.gr είναι που ήθελα να βάλω χθες:

Πήγη (απαιτείται registration).
Λιγο offtopic
Ειμαι γραμμενος στο cyclist κσι το διαβασα.Εγω να δεις που πηγα να τρακαρω οταν κατέβαινα την Πάρνηθα με Κρι-Κρι.Τελευταία στιγμη το απεφυγα αλλα αν τρακαραμε, γιατι ετρεχα αρκετα δεν ξερω τι θα μου ειχε συμβει.

Cheerios...τρώει,του δίνει ο πιτσιρικάς μου λίγα...γενικά μας έχει συνηθίσει και κάνει απίστευτα ακροβατικά στα χέρια μας.

Για δεκατα του δευτερολεπτου εχασα τους αγριους ονυχες του αιλουροειδους!

8625149648_0c86e33ef5_h.jpg

εξαφάνισε την μπαλλα και μην σε νοιάζει είναι καλή

Λεωνιδα.... ζωντανο ειναι το δικο σου? Γιατι πολυ καθαρο μου φαινεται, σε σχεση με κατι δικα μου που ανεβαζω τωρα στο παπαρατσι και αν και ψοφια, θολα και κουνημενα μου βγηκαν.... :flipout::flipout:

Καλοριζικηηηηηηηη..... !!!!!!!!

Υπέροχη!!
Ο πελαργος τρισδιαστατος!

Να ακολουθεις την μεθοδο μου...Πριν βγαλω τον φακο βγαζω την BERETTA A400 XPLOR ACTION οποτε και του καθηστο σαφεις τις προθεσεις μου,εαν τολμησει και κουνηθει.... :violent-smiley-030::violent-smiley-030:
Ετσι ολα-μα ολα-δειχνουν πνευμα.... "αλληλοκατανοησης & συνεργασιας" :flipout::2thumb22sup:

Ευχαριστω, καλη δειχνει μεχρι στιγμης με καλο af και αποδεκτο θορυβο για dx σωμα...

Last edited:
Re: Απάντηση: οι φιλοι μας τα ζωα !!!

Να ακολουθεις την μεθοδο μου...Πριν βγαλω τον φακο βγαζω την BERETTA A400 XPLOR ACTION οποτε και του καθηστο σαφεις τις προθεσεις μου,εαν τολμησει και κουνηθει.... :violent-smiley-030::violent-smiley-030:
Ετσι ολα-μα ολα-δειχνουν πνευμα.... "αλληλοκατανοησης & συνεργασιας" :flipout:

Ευχαριστω

:2thumb22sup:

Παντως να μην ευχαριστεις καθολου... θα σε αφησω λιγο καιρο να συνηθισεις την καινουργια και μετα θα απαιτησω :grinning-smiley-043 κειμενο τουλαχιστον 1000 (χιλίων) λεξεων, όπου θα εξηγεις τι, πως, γιατι, ποτε, πόσο, κτλ κτλ με την 600 με την 7100 και την OMD... κοινως μια συγκριση μεταξυ τους στα συν και πλην και τις χρησεις που βολευουν... νομιζω θα βοηθουσε πολυ κοσμο η αποψη σου...

Καλορίζικη Λεωνίδα! Η τιμή λέγεται;;;

Αν μπεις στον κόπο για το review, εγώ θέλω απλά 2-3 καρέ με σύγκριση των 2 Νικον... Ενα χαμηλού φωτισμού με iso >1600, ένα με μικρό βάθος πεδίου και ένα με μεγάλο δυναμικό εύρος! Α, και ένα με μπόλικες λεπτομέρειες να δούμε τι κάνει η έλλειψη ΑΑ φίλτρου!

Ευτχαριστω Νασο.
Η τιμη ηταν 1050 -σκετο σωμα απο σπασμενο κιτ- απο καταστημα των Αθηνων. Πιθανολογω οτι σε λιγες μερες ισως κατεβει λιγο η τιμη της αν ακολουθηθει η συνηθισμενη πρακτικη του Δαμκαλιδη μετα την εκθεση. Οπως και να εχει με την φυσικη σας παρουσια ισως να πετυχετε και καλυτερη τιμη (εγω την παρήγγειλα απο τηλ).
Για το τεστακι που λες θα το κανω καποια στιγμη.

Αλλη μια απο χθες:

Με 'γειά Λεωνίδα!
Εξαιρετική!

Ελπίζω να μας δείξεις σύντομα δείγματα των ικανοτήτων της σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού!

και στο AFC δεν τα πηγε και ασχημα.....