Οι φίλοι μας τα ζώα / Pets & farm animals

Απάντηση: οι φιλοι μας τα ζωα !!!

Πολυ ομορφες οι φωτο απο το ενυδριο....

Re: οι φιλοι μας τα ζωα !!!

πολυ καλες Λεωνιδα, καπιες δικες μου

1209307_10151536790952511_1685619965_n.jpg

1173716_10151536790667511_448018453_n.jpg

Γενικά η φωτογραφίσει των ζώον ποτέ δεν με τραβηξε, αν έχω τραβήξει 10-20 σύνολο στην σύντομη φωτογραφική μου πορεία είναι ζήτημα. Αυτή εδώ την είχε αράξει σε ένα πεζοδρόμιο και έτυχε τότε να έχω την μηχανή μαζί μου.

Attachments

• FC-0 (43).jpg
    FC-0 (43).jpg
    160.4 KB · Views: 171
Re: Απάντηση: οι φιλοι μας τα ζωα !!!

Αρκετες φωτογραφιες που ανεβαζεις εχουν ενα απλο,μονοχρωματικο φοντο,που χωρις να ειναι παντα αρνητικο,στα ματια μου πολλες απο αυτες τις φωτο χανουν λιγο,εξαιτιας της απλοτητας αυτης του φοντου.
Εδω ομως το φοντο ειναι πολυ ωραιο και ενδιαφερον,δεν ειναι πολυ μπερδεμενο,αλλα δεν ειναι και το μονοχρωμο/καπως αδιαφορο αρκετων αλλων φωτο σου,εχει την ποικιλια χρωματων και υφων,και σωστο θολωμα,και το πουλι στο πρωτο πλανο ειναι ξεκαθαρο και με καλο φωτισμο.Ξερω οτι το απλο φοντο πολλες φορες βοηθα στο να μην μπερδευεται το ματι και να ξεκαθαριζει καλα το θεμα,αλλα αυτη η φωτο σου δειχνει πιστευω οτι αν προσεξεις,ενα ενδιαφερον φοντο ειναι προτιμοτερο απο το εντελως απλο,αν δε μπερδευει το ματι.

Βοηθαει στο ξεφονταρισμα του θεματος και στην καλυτερη αναδειξη του, επεισης τις περισσοτερες φορες το φοντο δεν βοηθα γιατι ειναι και μπλεγμενο (κλαδια φυλλα κτλ)

Ωριαες οι γατουλες παιδια και τα αλογα πολυ καλα ενταγμενα στο περιβαλλον

Υπέροχοι οι μελισσοφάγοι! Ο Μένιος εδώ είχε κέφια, μου "μίλαγε" ακατάπαυστα...

_DSC2848_res.jpg

Πολυ ωραιες Δημητρη & morphes.

Λεωνιδα, φανταστικες !!

Απάντηση: Re: οι φιλοι μας τα ζωα !!!

Καλημέρα σε όλους από μένα και τα γατόπουλα μου :)

Sony NEX 6 / 16-50

Gatopoula-1 by MorfeusGR, on Flickr

Φίλε leonkoum πραγματικά φοβερές φωτογραφίες. cacau εκφραστικότατος ο κ.Μένιος, πρέπει να τα είπατε καλά :) Ntinos P ευχαριστώ :)