Καλησπέρα. Μόλις ξεκίνησα και εγώ στο χώρο της ερασιτεχνικής φωτογραφίας με μια Canon 100d. Κάθε σχόλιο επι της φωτογραφίας ευπρόσδεκτο ώστε να μαθαίνουμε και να γινόμαστε καλύτεροι
Προσωπικές προτίμησης. θα έκανα τόσο crop ώστε να φαίνεται μόνο το Mantis, θα του έβαζα λίγο χρώμα και θα αφαιρουσα λίγο χρώμα από το φόντο ώστε το μάτι να μην χάνεται στο πολύ κόκκινο που επικρατή, θα ίσιωνα το κάδρο ώστε το ξύλο να έρθει σε ευθεία και τέλος λίγο sharpen.
Πολύ ενδιαφέρουσα ιδέα τα διπλά αντίθετα, άσπρο-μαύρο, σκύλος-γάτα... θα ήθελε όμως περισσότερες προσπάθειες η προσέγγιση, πιο ανοικτό εάν γινόταν κάδρο... βέβαια αυτά είναι λαχεία συνήθως.
Το πιο ανοικτό κάδρο το ήθελα και γω αλλά δυστυχώς πάνω στη βιασύνη μου ζούμαρα πολύ και τελικά όταν με εντόπισαν που φωτογράφιζα σηκώθηκαν και ήρθαν προς εμένα και την έχασα τη στιγμή. Απλά εμένα μου άρεσε πολύ που του έχει πιάσει το χέρι η γάτα.
Γι αυτό οι Εσκιμώοι είχαν το αλάτι αντί για χρυσάφι... Υπέροχη εμπειρία να βλέπεις ελεύθερα ζώα από κοντά, θυμάμαι "συνηθισμένους" σκντζόχοιρους, αλεπούδες, νυφίτσες... Μόνο συνηθισμένα δεν είναι!