Οι φίλοι μας τα ζώα / Pets & farm animals

Re: οι φιλοι μας τα ζωα !!!

Μια μικρή από εμένα. Ουτε που πήρε χαμπάρι πως περασε ο μαντης (είχε βεβαια κάτι παϊδακια μπροστά της)

Περίμενα σκυμμένος μπας και γυρίσει και ασχοληθεί τίποτα νιαου νιαου στο γιο μου εκανε μόνο

Ψαρωσα ώσπου να δω την ημερομηνία στο flickr
Παρα πολύ ωραία

Ε ναι, δεν ειναι φρεσκαδουρα οπως συνηθως, αλλα αν μιλας για τον παγο, παλι, ειναι 2 μαρτιου, στην ελλαδα τετοια εποχη κανουμε μπανιο..!!! Πετυχα καλο φως μαλλον σε αυτην συν οτι δεν πρεπει να ταρακουνηθηκε η μηχανη κατα τη ληψη οπως συνηθως λογω του χαλασμενου κλειστρου.

Η δικη σου παραπανω, σαν σκηνη απο ταινια καρτουν ειναι με τον μαντη... :SFGSFGSF:

καλώς σας βρήκα παιδιά.χαίρομαι που έχετε ένα τέτοιο νήμα.

στην φώτο είναι ο σκύλος μου σε βόλτα.ένα γερμανικό 1,5 ετών

Attachments

• uploadfromtaptalk1383496143876.jpg
    uploadfromtaptalk1383496143876.jpg
    73.8 KB · Views: 96
Απάντηση: οι φιλοι μας τα ζωα !!!

Ευχαριστώ!

Είναι μια αλητόγατα που ...κοπρογατιάζει με τους ψαράδες από την πίσω πλευρά του Μεγάρου Μουσικής Θεσσαλονίκης, με είδε με φωτογραφική και άρχισε να μου τρίβεται! Η ματαιοδοξία των θηλυκών.... :flipout:

Πολυ εντυπωσιακα τα bobtail αλλα δεν καθονται ησυχα... ετσι, με νικον V1 στα 3200 iso f/4,2 και 1/5 δυσκολα να παρεις φωτο της προκοπης, ακομα και αν καταφερει η μηχανη να εστιασει... (ενα ενσωματωμενο φλας, εστω και ψοφιο, σε τετοιου ειδους μηχανες, τελικα χρειαζεται, να μην πω περισσοτερη χρηση θα εχει το φλας παρα το EVF)...

_DSC6746_DxO by 1L1as, on Flickr