Ζωολογικος Παρισιου, με μικρη αποθορυβοποιηση στο φοντο (βασικα αχρειαστο, απλα εκανα δοκιμη) D3s, f4, iso11400, 70-200/4
--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---
Οτι και μου λετε για τις mirroless καλες χρυσες και αγιες ειναι (αν και κοστολογημενες ακριβα αν μιλαμε για σοβαρους φακους και με υπολογισημο μαλιστα ογκο) αλλα απο iso δεν τοχουν ακομα. Μεχρις τα iso800 ειμαστε οκ και μεχρι τα 1600 απλα ικανοποιητικα, αυτη ειναι η 'πικρη' αληθεια...
σας ευχαριστω για τα καλα σας λογια, σκοπος ειναι να βελτιωνομαστε ολοι μας με την κουβεντα και την συζητηση και δουλευουμε τον εξοπλισμο που εχουμε, 'κατανταντισαμε' να συζηταμε για επιδωσεις και υπερατου αλλα ξεχναμε ολοι μας οτι αυτα που ΗΔΗ εχουμε μας ξεπερναν κατα πολυ...
Εδω εχω μια απλα καταγραφικη, τιποτα σπουδαιο και ιδιαιτερο. Ο πελαργος ηταν σε δυσκολο σημειο και μη συνεργασιμος καθολη την ωρα
D800E, 300+tc1.4, f7.1, iso 280 (εστιαση στο ματι, αυτο με ενδιεφερε..)
Είναι όντως γλύκα!
Όπως όλα τα ζωάκια άλλωστε!
Το μυστικό για να βγάλουν τον καλύτερο εαυτό τους είναι να αισθάνονται απόλυτη ασφάλεια.
Περιττό να πω ότι στην κυρία της φωτογραφίας, δεν έχω χαλάσει ποτέ χατίρι (εκτός από το ότι πάμε στον κτηνίατρο όποτε πρέπει).
Να την χαιρεστε φιλε και να την προσεχετε!
Πανεμορφη ειναι!
υγ. Δυστυχως περσι με αφησε ο δικος μου γαταρος (ετων σχεδον 21) και ακομα στεναχωριεμαι συχνα πυκνα.. μακαρι να ζουσαν οσο οι ανθρωποι.. Αυτη ειναι η πιο μεγαλη μλκια με τους γατους και τους σκυλους.. Αν τα αγαπας πολυ, υπαρχει προβλημα γμτ..
Ξέρω ακριβώς τι λες!
Είναι το τίμημα της αγάπης!
Από την άλλη ξέρεις ότι του χάρισες μια καλή ζωή και αυτό μετράει πολύ
Επίσης μπορείς να σώσεις ένα γατάκι/σκυλάκι/ζωάκι υιοθετώντας το!
Όχι σαν υποκατάστατο -αυτό δεν ισχύει- αλλά γιατί θα του χαρίσεις και θα σου χαρίσει πολλά!
Θα σου δώσει χαρά, γέλια και κυρίως άδολη αγάπη σαν αυτή που μόνο τα ζωάκια ξέρουν να δίνουν.