Οι φίλοι μας τα ζώα / Pets & farm animals

Απάντηση: οι φιλοι μας τα ζωα !!!

2w1uzi1.jpg

D800E, f8, 80-400mm

Re: οι φιλοι μας τα ζωα !!!

Τα ζώα είναι απίστευτα. Εδώ ο σκύλος μου που μου έκανε παρέα σε όλο το ταξίδι στην θέση που βλέπετε...

88dcfe8c_o.jpeg

leonkoum : Υπέροχη

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Μια φωτογραφία μοναδική όχι για τα χρώματα της όχι για τη λεπτομέρεια της μα .. δείτε

Re: Απάντηση: οι φιλοι μας τα ζωα !!!

D800E, f8, 80-400mm

Ωραία η φώτο, αλλά νομίζω το ψιλοπαραέκανες με το Sharpening σε αυτή.

Σήμερα έκατσα στο μπαλκόνι να βρω από που ξεπροβάλλει ένας μικρός φιλαράκος που απέκτησα πρίν κανά μήνα περίπου.

4.jpg

Γλυκούλης δεν είναι ? :p

Πρέπει να είναι από τα φετινά γεννητούρια.
Είναι μικρούλης σε σχέση με μια άλλη που έχω δει στο τετράγωνο μου, και φαίνεται και 'αγνός'.
Καθότανε σε απόσταση 10μ από εμένα και ενώ ήμουν φανερότατος, βάραγα φώτος, άλλαζα φακούς, μέχρι και το τρίποδο έβγαλα και άνοιξα, αυτός εκεί ατάραχος :p
Μάλλον ήταν το ίδιο μικρό που πρίν κανά μήνα είχε αράξει στα κεραμίδια που έχει εκτεθειμένα η γωνία του μπαλκονιού του γραφείου μου και κοίταζε μέσα για κανά 45αρι δευτερόλεπτα μέχρι που είπα να σηκωθώ :D

Απάντηση: Re: Απάντηση: οι φιλοι μας τα ζωα !!!

Ωραία η φώτο, αλλά νομίζω το ψιλοπαραέκανες με το Sharpening σε αυτή.

Νομιζεις ε?
Θα το ξαναδω γιατι η Ε ειναι λιγο διαφορετικη με οτι ειχα πιο πριν.
Βεβαια πρεπαι να την δεις στην κανονικη διασταση και οχι στην συμπιεση που εφαρμοζει το site.
Eνδιαφερουσα η μικρη. Μαλλον θα την βλεπεις συχνα μια και τα πουλια αυτα αρεσκονται να εχουν 'στεκι', οποτε ετοιμασου και για καλυτερα πλανα ;)

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: οι φιλοι μας τα ζωα !!!

Νομιζεις ε?
Θα το ξαναδω γιατι η Ε ειναι λιγο διαφορετικη με οτι ειχα πιο πριν.
Βεβαια πρεπαι να την δεις στην κανονικη διασταση και οχι στην συμπιεση που εφαρμοζει το site.
Eνδιαφερουσα η μικρη. Μαλλον θα την βλεπεις συχνα μια και τα πουλια αυτα αρεσκονται να εχουν 'στεκι', οποτε ετοιμασου και για καλυτερα πλανα ;)

Η E είναι ένα εργαλείο "περίεργο" λίγο όταν έχεις κάποια επαναλαμβανόμενα patterns.
Ότι και να κάνεις σε JPEG βεβαίως την αδικεί, αν πάμε με βάση τι βλέπεις εσύ στο monitor σου ανοίγοντας το RAW δεν υφίσταται σύγκριση.

Σκέφτομαι να της παίξω κομπίνα της μικρής :D
Να χώσω κανά ποντικάκι στο μπαλκόνι, την κάμερα στο κατάλληλο σημείο στημένη στο έδαφος, wifi control από μέσα από το δωμάτιο με το PC and let's play :D

Counting birds who kept eye contact with you... error, buffer full :D

Για γλαρόσουπα πήγες ? :D

Nice shot :)