Οι φίλοι μας τα ζώα / Pets & farm animals

Re: οι φιλοι μας τα ζωα !!!

Να βαλω και εγω μια γατα τοτε. Αδεσποτη που στειρωθηκε προσφατα και εχει κανει σπιτι της την εισοδο της σχολης μου. (Οι γατες ειναι πιο φιλικες στην φωτογραφιση απο τα σκυλια παντως)
DSC02694 by songless_bird1, on Flickr
Και αυτη ειναι η αλλη που κουρνιαζει εξω απο το σπιτι μου
DSC02436[1] by songless_bird1, on Flickr

Ειναι απο δοκιμες με τον helios σε a6000 οπως βγηκαν απο τη φωτογραφικη (δεν ξερω απο επεξεργασια ακομη...)

Να βαλω και εγω μια γατα τοτε. Αδεσποτη που στειρωθηκε προσφατα και εχει κανει σπιτι της την εισοδο της σχολης μου. (Οι γατες ειναι πιο φιλικες στην φωτογραφιση απο τα σκυλια παντως)
DSC02694 by songless_bird1, on Flickr
Και αυτη ειναι η αλλη που κουρνιαζει εξω απο το σπιτι μου
DSC02436[1] by songless_bird1, on Flickr

Ειναι απο δοκιμες με τον helios σε a6000 οπως βγηκαν απο τη φωτογραφικη (δεν ξερω απο επεξεργασια ακομη...)

Οταν μαθεις, θα μας κανεις να τρεχουμε να κρυφτουμε, αποτι βλεπω... :worshippy:

Οταν μαθεις, θα μας κανεις να τρεχουμε να κρυφτουμε, αποτι βλεπω... :worshippy:
Χα! Ευχαριστω πολυ. Πραγματικα δοκιμασα να δω τι ειναι αυτο το lightroom και το μονο που εκανα ειναι να χαλαω τις φωτογραφιες. Οποιος θελει μπορω να του δωσω ενα raw απο τις παραπανω φωτογραφιες να παρεμβει και να μου δειξει πως θα επρεπε να ειναι.

Ωραιες οι τελευταιες γατες!

Τελευταια εγω πιασει τον εαυτο μου να γουσταρει να τραβαει χοντρες γατες! Βιτσιο; :guitarist:

... αν "επιανες" και τον αριστερο γλαρο λιγο πιο πανω ,θα ηταν χαρμα οφθαλμων!:SFGSFGSF:

Χα! Ευχαριστω πολυ. Πραγματικα δοκιμασα να δω τι ειναι αυτο το lightroom και το μονο που εκανα ειναι να χαλαω τις φωτογραφιες. Οποιος θελει μπορω να του δωσω ενα raw απο τις παραπανω φωτογραφιες να παρεμβει και να μου δειξει πως θα επρεπε να ειναι.

Μια χαρά είναι, ειδικά η δεύτερη με την ξανθούλα. Μην τις κάνεις...διαφημιστικό φυλλάδιο απο την πολλή επεξεργασία :p

Αυτο το ωραιο μπλε της θαλλασσας βγηκε ετσι απο τη fuji ή την επεξεργαστηκες;

Είχα profile Velvia/VIVID Color και το μόνο που έκανα ήταν να αυξήσω το contrast και να μειώσω ελάχιστα τα highlights και όλα αυτά στο jpeg αρχείο.

Πανο νομιζω οτι ειναι λιγο υπερβολικο το μπλε.
Γουστα βεβαια ειναι αυτα ;)

Ελάχιστα υπερβολικό θα έλεγα γιατί αυτή την εποχή έχει πολύ ωραίο μπλε η θάλασσα στην Τήνο.
Δεν έχει το ξεπλυμένο μπλε του καλοκαιριού λόγω της υπερβολικής ηλιοφάνειας και της ζέστης.
Και το παρατήρησα φέτος αυτό που έχω πάρει πιο ζεστά τη φωτογραφία.